Telenor Maritime søker engasjert utvikler til spennende stilling.

Internasjonalt er Arendalsbaserte Telenor Maritime i eliteklassen innen telekommunikasjon og digitaliseringen av internasjonal skipsfart og havinstallasjoner. Selskapet vokser og søker nå Frontend-/Webutvikler til spennende stilling.

Cruiseskip, ferger, fiskeflåter, handelsfartøy og offshorevirksomhet utgjør den internasjonale kundekretsen til Telenor Maritime. Selskapet sørger blant annet for lokale mobilnettverk og wifi om bord, nettverksforbindelse mellom land og skip, samt infrastruktur for IT og digitalisering/IoT.

Lars Møller, leder for selskapets Operational Support Systems (OSS), snakker varmt om arbeidsoppgavene som venter interesserte kandidater. – Her skjer det mye hele tiden. Er du over snittet giret på å være med i fronten av nye digitale løsninger, er vi stedet å komme til! Vi ser etter en engasjert person til vår gruppe av backend- og frontend-utviklere.

Lars Møller – Head of OSS

Tverrfaglig miljø

– Gruppen jobber tett med andre avdelinger i selskapet, og deltar også i forskning- og utviklingsprosjekter, legger Christopher Paulsen til. Som Product Manager er han en av oppdragsgiverne inn i avdelingen. – Utviklerne jobber i en ressurs- og kompetanse-pool, som gir en fleksibel og variert hverdag.

Paulsen er opptatt av at Telenor Maritime samarbeider tett med de store internasjonale aktørene som IMO og DNV for å levere de produktene og tjenestene som kreves av maritim sektor både nå og i fremtiden. Rederiene og operatørene har flere sterke regulatoriske krav på horisonten, og Telenor Maritime er en ledende partner som hjelper sin kunder å overholde kravene. Det innebærer også at Telenor Maritimes plattformer er døråpner for tredjeparts applikasjoner om bord.

– Mye av suksessen vår skyldes en bevisst og offensiv satsing på å ligge i forkant på teknologifronten. Vi har en stor forskningsavdeling som jobber med løsninger som ligger både nært og mange år frem i tid. Hos oss får du jobbe med utvikling av fremtidsrettede løsninger og utvikle din egenkompetanse på moderne rammeverk, supplerer Møller.

I forkant av utviklingen

– Ferdigheter på utvikling av brukervennlige og funksjonelle UI-grensesnitt er en av kvalitetene vi ser etter, sier Paulsen. – Ellers er vi ute etter en kandidat med både kompetanse på frontend/klient side og backend/server side – gjerne i form av kontainerbaserte microservices. Våre applikasjoner blir stadig mer moderne og fleksible, som igjen tillater flere innfallsvinkler og rammeverk.

– Dessuten får du full støtte som nyansatt i Telenor Maritime, understreker Møller. – Onboarding og læring underveis setter deg raskt inn i arbeidsfeltene våre, og har du kompetansehull, tettes de fort igjen! Det går begge veier, tenker vi. En kandidat med erfaring fra andre digitale miljøer har sannsynligvis mye å tilføre sine nye kolleger.

Paulsen understreker dynamikken som preger arbeidsplassen. – Hele den maritime sektoren er midt inne i en enorm digitaliseringsprosess akkurat nå. Det gir arbeidet vårt høy puls på en god måte, og vi lærer nye ting hver dag. Vi jobber med meningsfylt utvikling, som har en positiv påvirkning på miljøavtrykk, økonomi, mennesker til sjøs!

f.v. Lars Møller, Malcolm Isaacs (sittende) Christopher Paulsen, Nicolay Pedersen, Frode Johnsen, Simen Skriubakken, Gunder A Johansen, Bjørn Harald Winge.

Fleksibilitet og trivsel

Engelsk er arbeidsspråket i Telenor Maritime, som har ansatte både med og uten skandinavisk språkbakgrunn. – Telenor Maritime satser på mangfold, inkludering og åpenhet. Vi jobber for å oppnå en bedre kjønnsbalanse, og er svært fornøyd med at vi også har unge folk med på laget, sier Møller. – Nye perspektiver og ideer stimulerer oss til å bli enda mer innovative!

– Telenor Maritime er en spennende og innovativ teknologibedrift, sier Møller. Å jobbe hos oss passer bra for en engasjert person som synes læring og kompetanse er en drivkraft. Samtidig ønsker vi oss en omgjengelig, åpen medarbeider som tar ansvar og samarbeider godt.

Arbeidsted er Arendal. – Her har vi et supert miljø, sier Paulsen. – Det er uformelt og preget av trivsel og kunnskapsdeling. Telenor Maritime har et sterkt fokus på medarbeidertrivsel og er opptatt av å gi ansatte en god arbeidshverdag. Fleksibilitet og gjensidig tillit kjennetegner oss faglig, sosialt og som arbeidsplass.

Lene Odde

Lene Odde

Rådgiver
+47 950 797 53

Bjørn Åstveit

Bjørn Åstveit

Hodejeger/ Partner

Ta kontakt med oss

Send inn skjemaet nedenfor. Vi tar kontakt med deg innen 24 timer.

CTA Form
*Ved innsending samtykker du til Personvernerklæring