Ønsker du å med være med på en spennende reise? Vi søker Utviklingssjef - HMS og vedlikehold

Utviklingssjef – HMS og vedlikehold
 

Brandsdal Group er i kontinuerlig vekst, og har derfor opprettet ny stilling som Utviklingssjef innen HMS og vedlikehold. Stillingen er svært viktig for selskapet, og du vil ha store muligheter for personlig utvikling og sette ditt preg på rollen.

Du vil bli en del av et fantastisk bra team av kollegaer som hver dag går på jobb for å bidra til å utvikle konsernet til å nå stadig nye høyder.
I Brandsdal Group har vi har et arbeidsmiljø som er preget av tillit og arbeidsglede. Vårt overordnede mål er at alle skal glede seg til mandag.

Vi søker etter deg som er trygg, strukturert, proaktiv, god til å forhandle og har gode lederegenskaper. Du er god til å kommunisere og veilede medarbeidere samtidig som du er glad i å skape relasjoner på ulike nivåer. Du er systematisk og utviklingsorientert og har stor gjennomføringsevne.

Du vil ha et tydelig fokus på systematisk forbedringsarbeid, for å utvikle og opprettholde driftssikkerhet på det tekniske utstyret Brandsdal Group disponerer ved sine installasjoner. 

Sentrale oppgaver i stillingen
 

 • Oppfølging av bygg og utstyr både i Kristiansand og Flensburg i Tyskland.
 • Sikre utvikling av HMS-arbeidet i konsernet 
 • Konsernets kontaktperson for tilsynsmyndigheter innenfor industrivern og HMS 
 • Lede forebyggende arbeid innenfor kvalitet, vedlikehold og driftssikkerhet 
 • Tett samarbeid med alle funksjoner i varestrømmen 
 • Budsjettansvar for eget område
 • Personalansvar

Kvalifikasjoner
 

 • Minimum 3 års arbeidserfaring innen fagområdet
 • Relevant utdanning innen HMS
 • Jobbet med strukturering / kontinuerlig forbedringsarbeid og kvalitetsoppfølging 
 • God kjennskap til lovverk, forskrifter og krav innen HMS

Personlige egenskaper 
 

 • Systematisk og detaljorientert 
 • Resultat- og utviklingsorientert 
 • Gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner, norsk, engelsk og gjerne tysk 
 • God serviceholdning og gode samarbeidsevner med kollegaer og samarbeidspartnere 
 • Gode lederegenskaper 

Du må kunne identifisere seg med våre verdier: Engasjement, nyskapning, kremmerånd og redelighet 

Vi kan tilby
 

 • En sentral stilling med betydelig kontaktflate internt og eksternt 
 • Gode personlige utviklingsmuligheter  
 • Konkurransedyktige betingelser og sosiale ordninger som kantine, bedriftsidrett og helseforsikring

For mer informasjon om stillingen, kontakt Rolf Michaelsen i Qualified Professionals eller søk stillingen via denne siden.

 

 •  

Om arbeidsgiveren

Brandsdal Group er hele tiden på jakt etter de gode hodene. Vi har drevet med e-handel i over 20 år, og etterstreber til en hver tid å videreutvikle oss med å søke nye utfordringer og løsninger innen logistikk, kundebehandling, markedsføring, it-utvikling, innkjøp, salg, økonomistyring og ledelse. Brandsdal Group består av nettbutikkene Netthandelen.no, Blivakker.no, BliVakker Markens, Cocopanda.dk, Cocopanda.se, Cocopanda.fi, Cocopanda.at og Cocopanda.de. Netthandelen.no tilbyr alt av hagemøbler, boder, verktøy og garasjer og utemiljø til markedets beste priser, ferdig pruta! Blivakker.no er Norges ledende nettbutikk innen kosmetikk og hårpleie. Cocopanda.dk, Cocopanda.se, Cocopanda.fi, Cocopanda.at, Cocopanda.pl og Cocopanda.de er våre europeiske nettbutikker innen samme bransje som Blivakker.no. BliVakker Markens er vår fysiske butikk innen kosmetikk og som ligger i sentrum av Kristiansand. Vi ønsker å være en arbeidsplass hvor folk får videreutvikle seg gjennom interessante og utfordrende oppgaver. Vi legger til rette for at folk skal trives hos oss og glede seg til hver mandag!

ArbeidsgiverBrandsdal Group AS
StedKristiansand S
Frist25.10.2020
Rolf Michaelsen
Daglig leder/Partner
+4797535754
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.
https://www.youtube.com?v=yJLPlC9bsw8

Relaterte stillinger

Prosjektleder

Er du en proaktiv prosjektleder med kremmerånd og god økonomisk forståelse som ønsker å jobbe med bærekraftige og fremtidsrettede balkong- og fasadeprodukter? Vi søker deg med høy arbeidskapasitet og erfaring innen prosjekt- eller byggeplassledelse, som evner å ha flere baller i luften og samtidig lande de på en god måte. Du [...]

Arbeidsgiver: Sagstuen AS

Sted: Oslo

Frist: Snarest

Installasjonskoordinator – elektrofag

Vi er nå på utkikk etter en erfaren Installasjonskoordinator for hvite disipliner for et spennende prosjekt på vegne av kunde i Bergen, med oppstart snarest. Duties and responsibilities Utarbeide metodedokument som beskriver installasjonsfilosofi, metoder og sekvenser for oppdraget/prosjektet Sikker og effektiv installasjon og overlevering/idriftsettelse Riktig seksjonering av [...]

Arbeidsgiver: Qualified Professionals Bergen

Sted: Bergen

Frist: ASAP

Data Engineer

Som Data Engineer hos vår kunde, vil du være med å bygge opp et satsningsområde i Agder sammen med de beste ressursene innenfor digitalisering og teknologi. Dette passer perfekt for deg som har evnen til å raskt sette seg inn i nye problemstillinger og ønsker å jobbe med både teknologi og forretningsutvikling. Vår kunde jobber med [...]

Arbeidsgiver: Kunde sentralt i Kristiansand

Sted: Kristiansand

Frist: 15.11.2020