Vil du bli en del av vårt fantastiske team? Vi søker utleieansvarlig!

UTLEIEANSVARLIG

Vi i Oksøy Eiendom utvider stadig vår portefølje av eiendom, og er i stor vekst. Vi er stolte av våre dyktige medarbeidere som hver dag går på jobb og yter sitt beste og bidrar til vårt gode arbeidsmiljø. Nå har du muligheten til å en del av vårt team! 
Vi søker nå en dyktig utleieansvarlig som får ansvaret for utleie av næring og bolig. 

Oksøy Eiendom AS` kjernevirksomhet er å forvalte kontor-, butikk-, bolig- og hotelleiendommer for utleie. Denne stillingen får en sentral posisjon og ansvaret for hele utleievirksomheten. 
Vi søker deg som har lyst på utfordringer, er ambisiøs og som vil jobbe allsidig med en variert og spennende portefølje. Du har kommersiell teft, gode samarbeidsegenskaper og har god forståelse for verdidriverne i eiendom. Du forstår verdien av gode kunderelasjoner, og får energi av fornøyde kunder. Stillingen innebærer også prosjektarbeid, og du vil bli delaktig i spennende utviklingsprosjekter.

Arbeidsoppgaver

  • Utarbeide leietilbud og leiekontrakter
  • Dialog og oppfølging av eksisterende og potensielle leietakere
  • Utvikle konsept og utleiestrategi for aktuelle eiendommer i henhold til Oksøy Eiendom sin porteføljestrategi
  • Delaktig i prosjektarbeid

 Ønskede kvalifikasjoner

  • Høyere relevant utdanning innenfor juridisk, økonomisk, eiendomsutvikling og/eller byggeteknisk utdannelse, fortrinnsvis på masternivå
  • Noen års relevant erfaring fra eiendom, fortrinnsvis fra bolig- og kontorutleie.
  • Personlige egenskaper og interesse for eiendomsbransjen kan delvis kompensere for relevant erfaring
     

Personlige egenskaper
Som person er du strukturert og har høy ansvarsfølelse. Du takler utfordringer, arbeider målrettet og selvstendig, men du er også en god lagspiller som ikke er redd for å ta tak i løpende oppgaver av ulik art. Du har stå på vilje, og takler perioder med høy arbeidsmengde.
Du må kunne kommunisere tydelig og ha evnen til å bygge gode relasjoner internt og eksternt, og har alltid kunden i fokus.

Hva kan vi tilby
For den rette tilbyr vi en fleksibel arbeidssituasjon med mulighet til å påvirke og forme egen arbeidsdag.
Vi holder til i fine lokaler i Markens med gode kollektivforbindelser og parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet, og du vil bli en del av et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø.

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk!
Oksøy Eiendom samarbeider med Qualified Professionals om denne rekrutteringen. 
Har du relevant kompetanse og lyst på jobben? Søk! 
Qualified Professionals er ett av Norges beste rekrutteringsselskap som rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innenfor områdene engineering, HR, IT, økonomi og regnskap, salg og marked. 

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber.  Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Qualified Professionals finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se q-p.no

NøkkelordEiendomsforvaltning, Utleiesjef, Utleie av eiendom, Utleieansvarlig, Prosjektarbeid
BransjekategoriEiendom
BransjeEiendomssjef
Alternativ
bransjekategori
Eiendom
Alternativ bransjeLeietakerrådgiver


Om arbeidsgiveren

Oksøy Eiendom er en av Kristiansands ledende eiendomsbesittere og -utviklere. Selskapet eier og forvalter over 150 000 kvm næring og bolig, og har større utviklingsprosjekter i porteføljen. Oksøy Eiendom AS` kjernevirksomhet er å forvalte kontor-, butikk-, bolig- og hotelleiendommer for utleie. Vi har spennende utviklingsprosjekter sentralt i Kristiansand.

ArbeidsgiverOksøy Eiendom AS
StedKristiansand S
Frist13.09.2022
Rolf Michaelsen
Regionleder/ Partner
+4797535754
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Avdelingsleder

FIRESAFE THERMAX AS SØKER LEDER TIL BRANNAVDELINGEN Brannavdelingen er den største av tre avdelinger i Firesafe Thermax AS, og består p.t. av 27 dyktige og engasjerte fagfolk. Vi har planer om videre vekst, og venter 6 nyansatte allerede i august måned. Brannavdelingen jobber med passiv brannsikring av næringsbygg og offentlige bygninger. Vi sørger for [...]

Arbeidsgiver: Firesafe Thermax AS

Sted: KLEPP STASJON

Frist: Vi intervjuer kandidater fortløpende

Project advisor

A2D is looking for a project advisor with attention to details that is used to work in a high paced work environment and dealing with demanding clients. You will work close with our project managers on both national and international events, so some traveling will be required. Your day will consist of assisting other team members, creating sales presentations, sales quotations, hotel and activity [...]

Arbeidsgiver: A2d Travel & Concierge AS

Sted: Oslo

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Partner – Business Advisory Services

VI SØKER PARTNER TIL TJENESTEOMRÅDET RÅDGIVNING, MED VALGFRI LOKALISERING I SØRVEST BDO fortsetter vekstreisen og skal ansette enda en Partner til tjenesteområdet RÅDGIVNING i region Sørvest. Som Partner vil du være sentral i den videre utvikling av et ledende rådgivningsmiljø på tvers av våre kontorer på den [...]

Arbeidsgiver: BDO AS

Sted: Sandnes

Frist: Vi intervjuer kandidater fortløpende