Ønsker du å dele din kunnskap om datasikkerhet med neste generasjon?

Noroff University College har hatt en formidabel vekst gjennom de senere år og skal fortsette denne veksten i årene som kommer! 
Ett av fagområdene det satses tungt på er Cyber Security og vi søker derfor å styrke det allerede etablerte teamet vårt i Oslo med ytterligere ressurser.

Vi søker nå nye kolleger til flere roller med forskjellige krav til bakgrunn og kompetanse. Kjenner du deg igjen i deler av beskrivelsen nedenfor oppfordrer vi deg derfor til å ta kontakt for ytterligere informasjon!

Som del av Noroff University College vil du jobbe i et faglig dyktig og offensivt miljø med fokus på sterk samhandling på tvers av geografiske lokasjoner – i et internasjonalt miljø. For å trives og lykkes i rollen må du derfor trigges av samhandling i team og det å dele din kompetanse med både kolleger og studenter!

Ansvarsområder:
Det overordnede innholdet i stillingen er å delta i miljøet med å utvikle materiell, presentere dette materiellet til studentene og følge opp studenter for å sikre læring samt gradering av oppgaver.
Du vil, både som assistent og foreleser, jobbe tett med disse områdene og være ansvarlig for å sikre optimalisering av både innhold, formidling og kvalitet i programmet sammen med det øvrige fagmiljøet i Noroff.
Noroff sine program skal være ledende på faglig innhold og det kreves derfor at man søker å holde seg oppdatert på – og bidra i – ny forskning rettet til fagområdene man underviser i.

Kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Relevant utdanning innen Computer Security, Computer Science e.l. på masternivå
  • For assistent-stilling godtar vi også påbegynt master innen relevante områder
  • Relevant praktisk erfaring fra fagområdene dekket i studiet kan til dels erstatte krav om formell utdanning
  • Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk
  • Komfortabel med å produser og presentere fagstoff på en lettfattet, pedagogisk måte

Som foreleser bør du også ha spisset erfaring og/eller utdanning innen minst 1 av følgende områder:

  • Penetration Testing
  • Vulnerability Management
  • Network Security Operations
  • Computer Network Attack (CNA) og Computer Network Defence (CND)

Les mer om studiet på våre nettsider: www.noroff.no/studier/hoyskole/cyber-security

Vi tilbyr en muligheten til å være med på vår videre reise i et faglig sterkt miljø med fokus på samarbeid og både faglig og personlig utvikling.
Du får dyrke din interesse innen fagområdet og dele din kompetanse med engasjerte studenter som ønsker å lære.
Videre tilbyr vi konkurransedyktige betingelser og flotte lokaler sentralt i Oslo. 

Interessert? Registrer deg, last opp CV og skriv en kort søknadstekst hvor du presenterer hvem du er, og hvorfor dette er drømmejobben for deg. På grunn av GDPR blir ikke CV og søknad på mail vurdert. 

Har du relevant kompetanse og lyst på jobben? Søk!
Qualified Professionals er ett av Norges beste rekrutteringsselskap som rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innenfor områdene engineering, HR, IT, økonomi og regnskap, salg og marked.

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber.  Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Qualified Professionals finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se q-p.no

NøkkelordNetwork Security, Cyber Security, Penetration Testing, Lecturing, Digital Forensics
BransjekategoriUtdanning / Undervisning / Forskning
BransjeUniversitet / Høgskole
Alternativ
bransjekategori
IT / Telekommunikasjon / Internett
Alternativ bransjeAnnet


ArbeidsgiverNoroff Education AS
StedOslo
FristSnarest
Thomas Seljevoll
Rådgiver - Partner
+4790976001
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Frontend Systemutvikler

Er du en utvikler som brenner for å lage gode frontend-løsninger, og som ønsker å bringe din ekspertise inn i et fremoverlent fagmiljø? Evner du å oversette brukerkrav til tekniske løsninger, er løsningsfokusert og kreativ? Da bør du lese mer om denne muligheten hos oss i 07 Media Sør! I 07 Media Sør er vi lidenskapelig [...]

Arbeidsgiver: 07 Media Sør AS

Sted: Kristiansand

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Regnskapskonsulent

For kunde sentralt i Bergen søker vi regnskapskonsulent fra mai/juni grunnet lengre sykefravær.  Stillingen som regnskapskonsulent vil inngå i regnskapsavdelingen og innebærer mye selvstendig arbeid. Du vil også jobbe tett sammen med dine kolleger. Stillingen innebærer utstrakt kundekontakt. Du må beherske norsk flytende muntlig og [...]

Arbeidsgiver: Qualified Professionals

Sted: Bergen

Frist: 24.03.2021

Senior Financial Controller

Gruppen er i sterk vekst og er på utkikk etter en senior Financial Controller. Som en del av vår Group Controlling team vil du jobbe tett med team medlemmer i group finance og sammen med de lokale finansfunksjoner i våre datterselskaper for å sikre:   Høy kvalitet i konsernregnskap og konsernrapportering Nøyaktig og tidsriktig rapportering fra alle [...]

Arbeidsgiver: Arribatec Norge AS

Sted: Oslo

Frist: Vi intervjuer fortløpende