Tannlege, tannpleier og tannhelsesekretær søkes til Tannregulering Sør

Tannregulering Sør er en spesialistsenter for kjeveortopedi. Vi har høy kompetanse og erfaring innen tannregulering og jobber i moderne utstyrte lokaler på avdelinger i Kristiansand, Mandal og Lyngdal.

Tannregulering Sør har behov for flere medarbeidere til teamet. Vi ønsker å ansette både tannlege, tannpleier og tannhelsesekretær. Vi er fleksible på erfaringsnivå og stillingsprosent. Nyutdannede tannleger er også velkommen til å søke. Vi har avdelinger i Kristiansand, Lyngdal og Mandal. Alle tre klinikker er sentralt beliggende og har nytt og moderne maskiner og utstyr. 

Vår primære pasientgruppe er barn i alderen 9-18 år, i tillegg til en solid andel voksne pasienter. Det er viktig at du har pedagogiske evner og at du kan trives med å jobbe med pasienter i alle aldere. Vi søker deg som er arbeidsvillig, fleksibel og har en positiv holdning. For å søke må du ha relevant utdanning, beherske norsk muntlig og skriftlig og kunne fremskaffe politiattest i henhold til helsepersonelloven. (ved ansettelse) 

  • 100% stilling som tannlege, arbeidssted Mandal. Vi ser for oss en 50/50 fordeling mellom kjeveortopedi og selvstendig tannlegefag. Noe yrkeserfaring er ønskelig.  
  • 100% stilling som tannpleier, arbeidssted i Kristiansand. Nyudannede oppfordres til å søke.
  • 100% stilling som tannhelsesekretær, arbeidssted i Kristiansand. Ønskelig med noe yrkeserfaring innen tannlegefaget / kjeveortopedi

Vi er fleksible på stillingsprosent og vil jobbe for å finne gode løsninger for fremtidige medarbeidere ved andre behov enn skissert over her. 

Ta kontakt med oss for å høre mer om denne muligheten kan være noe for deg. Alle henvendelser holdes konfidensielle, også for oppdragsgiver om ønskelig.    

 

Sted: Kristiansand S
Frist: løpende
Antall stillinger: 3

Kontaktperson

Anja Berglihn
+4798424292
Søk stilling

Relaterte stillinger

Project Engineer

On behalf of our client whom need to increase their engineering capacity, we are searching for a Project engineer to support projects, tenders and study activities within our client's team in Norway. Key responsibilities: Prepare and coordinate work packages including budgeting. Interface with Client-, internally functions and BU-/Central Engineering. Provides skills, integrity and knowledge [...]

Sted: Stavanger

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Antall stillinger: 1

Leder fag- og teknologiutvikling

Norske Trevarer søker Leder for fag- og teknologiutvikling. Hovedformålet med denne stillingen er å være en faglig ressurs overfor medlemsbedriftene, samt ivareta den faglige delen i Norske Trevarer og bransjens faglige interesser. Videre vil formålet være å sørge for tilfredshet hos medlemmene i forhold til faglighet og svar- og responstid ved [...]

Sted: Oslo

Frist: Snarest

Antall stillinger: 1

Senior Mechanical Engineer

Tasks and Responsibilities  • Preparation of engineering deliverables within the given estimated hours in all phases of a project. • Ensure coordinated design, including interface with other internal disciplines, to ensure complete engineering deliverables. • Co-operation with Supply Management for Package Engineering, including quality surveillance /supplier follow-up and [...]

Sted: Oslo

Frist: 28.06.19

Antall stillinger: 1