Unik mulighet innen e-helse på Sørlandet!

DiaGraphIT er en Kristiansandsbasert bedrift som spesialiserer seg på e-helse. Selskapet er i vekst og søker derfor en systemutvikler som skal jobbe med det kliniske IKT-verktøyet GoTreatIT®.
Vi har gleden av å presentere en unik mulighet innen e-helse på Sørlandet!

Her får du delta i et lite, kompetansedrevet miljø der din kompetanse og teknologierfaring bidrar til forbedring av hverdagen til pasienter og ansatte i helsesektoren!

Hovedfokuset for stillingen er windows.net utvikling. Den rette kandidaten har et bredt interessefelt innen software utvikling generelt. GoTreatIT® er et godt etablert produkt og DiaGraphITs viktigste kunder og samarbeidspartnere er nasjonale og internasjonale sykehus.

Arbeidsoppgaver
Arbeidsoppgaver vil i første rekke være utvikling av GoTreatIT® produktene iht  krav og ønsker fra kunder. Kandidaten må også være fleksibel ift andre arbeidsoppgaver i firmaet

Ønskede kvalifikasjoner og erfaring

  • C# .net utvikling (winforms, windows-services, back-end API)
  • God kjennskap til MS SQL databaser (queries, scripting)
  • Kundesupport (installasjon/feilsøking, bug-fix av programvare og database)
  • Erfaring fra Deployment (MSI, IIS, windows-services, database-scripting)
  • Web front end utvikling (Java, Angular, GraphQl)
  • C# .net Core utvikling (back-end API ved bruk av GraphQl)

Personlige egenskaper
Du er kvalitetsbevisst og har gode samarbeidsevner.

Fast stilling 100 %

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale eller registrer deg som interessert og vi vil kontakte deg! Vi vurderer kandidater fortløpende.


Om arbeidsgiveren

DiaGraphIT® er en kristiansandsbasert bedrift som med innovasjonen GoTreatIT® forenkler og forbedrer pasientbehandlingen. Programvaren samler og viser konkret og relevant klinisk informasjon til pasienter og helsepersonell. Data knyttet til sykdomsaktivitet, helsestatus, livskvalitet og medisinsk intervensjon, utgjør et solid grunnlag for deres felles innsats i behandlingen av sykdommen.

ArbeidsgiverDiagraphit AS
StedKristiansand S
FristSnarest, vi intervjuer fortløpende
Thomas Seljevoll
Rådgiver - Partner
+4790976001
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Prosjektleder

Er du en proaktiv prosjektleder med kremmerånd og god økonomisk forståelse som ønsker å jobbe med bærekraftige og fremtidsrettede balkong- og fasadeprodukter? Vi søker deg med høy arbeidskapasitet og erfaring innen prosjekt- eller byggeplassledelse, som evner å ha flere baller i luften og samtidig lande de på en god måte. Du [...]

Arbeidsgiver: Sagstuen AS

Sted: Oslo

Frist: Snarest

Installasjonskoordinator – elektrofag

Vi er nå på utkikk etter en erfaren Installasjonskoordinator for hvite disipliner for et spennende prosjekt på vegne av kunde i Bergen, med oppstart snarest. Duties and responsibilities Utarbeide metodedokument som beskriver installasjonsfilosofi, metoder og sekvenser for oppdraget/prosjektet Sikker og effektiv installasjon og overlevering/idriftsettelse Riktig seksjonering av [...]

Arbeidsgiver: Qualified Professionals Bergen

Sted: Bergen

Frist: ASAP

Data Engineer

Som Data Engineer hos vår kunde, vil du være med å bygge opp et satsningsområde i Agder sammen med de beste ressursene innenfor digitalisering og teknologi. Dette passer perfekt for deg som har evnen til å raskt sette seg inn i nye problemstillinger og ønsker å jobbe med både teknologi og forretningsutvikling. Vår kunde jobber med [...]

Arbeidsgiver: Kunde sentralt i Kristiansand

Sted: Kristiansand

Frist: 15.11.2020