Er du opptatt av smarte, innovative tekniske løsninger? Bli med i et av regionens fremste fagmiljøer innen IT utvikling!

Vår IT- avdeling er en strategisk viktig avdeling som aktivt er med på å drive selskapet fremover. Vi ønsker nå å styrke laget med en senior systemutvikler som har lyst til å være med på å videreutvikle vår e-handelsplattform. Vi i Brandsdal Group har drevet med e-handel i over 20 år og har som mål å bli en av Nordens største aktører innenfor dette segmentet.

Dine overordnede ansvarsområder vil være varierende og utfordrende, og du vil få gode personlige utviklingsmuligheter. I det daglige vil du være med å implementere smarte tekniske løsninger for å kunne håndtere stadig større vekst og volum.
Videre vil du:

  • Delta i prosjekter for å videreutvikle e-handelsplattformen innenfor områder som blant annet markedsføring, lager og logistikk.
  • Realisere konsernets ideer og planer gjennom å utvikle nye tekniske løsninger.
  • Implementere nye forretningsprosesser og kontinuerlig forbedre disse. 

Den rette kandidaten har en pragmatisk tilnærming til utfordringer og liker å utnytte muligheter som kommer med ny teknologi. Du er opptatt av å bygge anvendelig IT som forbedrer hverdagen til sluttbrukeren, og blir motivert av å se det du skaper komme i drift. Du er en pådriver for innovasjon og utvikling, og liker utfordrende målsetninger. 
Videre tror vi du har:

  • Utdanning på høyere nivå innen IT eller relevant erfaring.  
  • God erfaring med Microsoft plattformen og gjerne noe erfaring innen IT arkitektur.
  • Gode kommunikasjonsevner i norsk og engelsk.

Vi tilbyr en rolle hvor du vil få stor mulighet til å påvirke et selskap i stadig utvikling – både nasjonalt og internasjonalt. En mulighet til å jobbe med noen av Norges dyktigste mennesker innenfor e-handel og logistikk i et veletablert team av dyktige medarbeidere. Du vil få muligheten til å bli en nøkkelperson i selskapet med stor grad av påvirkning på løsninger og systemer. 
Videre tilbyr vi:

  • Konkurransedyktige betingelser.
  • Ansattgoder som trening, sosiale arrangementer etc. 
  • Gode kurs- og utviklingsmuligheter.

Synes du stillingen virker interessant, kjenner deg igjen i erfaring og interesse vi etterspør – og ønsker å vite mer om oss i Brandsdal Group og denne muligheten?
Registrer deg som søker via annonsen eller ta kontakt med oppgitte rådgivere i Qualified Professionals. 
Vi ser frem til å motta din søknad! 

Brandsdal Group er hele tiden på jakt etter de gode hodene. Vi har drevet med e-handel i over 20 år, og etterstreber til en hver tid å videreutvikle oss med å søke nye utfordringer og løsninger innen logistikk, kundebehandling, markedsføring, it-utvikling, innkjøp, salg, økonomistyring og ledelse. Vi ønsker å være en arbeidsplass hvor folk får videreutvikle seg gjennom interessante og utfordrende oppgaver. Vi legger til rette for at folk skal trives hos oss og glede seg til hver mandag!
 

NøkkelordC#, TypeScript, API, E-handel, SQL, DevOps, Elastic Search, NServiceBus, Unit Testing
BransjekategoriIT / Telekommunikasjon / Internett
BransjeForretningsutvikling
Alternativ
bransjekategori
IT / Telekommunikasjon / Internett
Alternativ bransjeAnnet


ArbeidsgiverBrandsdal Group AS
StedKristiansand S
Frist06.02.2023
Lene Odde
Rådgiver IT - Qualified Professionals
+4795079753
Thomas Seljevoll
Rådgiver/Partner - Qualified Professionals
+4790976001
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.