Markedslederen innen revisjon på Sørlandet utvider. Er du vår nye senior manager?

Vi vokser, og søker erfaren statsautorisert revisor med tydelige ambisjoner

RSM er markedsleder innen revisjon på Sørlandet. Det er vi stolte av! Vi ønsker å befeste posisjonen som det mellomstore revisjons- og rådgivingsselskapet. Samtidig vokser vi som en konsekvens av å lykkes over tid og vi ser nå etter flere flinke kollegaer til Agder. 

Nå ønsker vi å styrke oss ytterligere, og søker deg som er en erfaren statsautorisert revisor med tydelige ambisjoner, solide lederegenskaper og som har et genuint ønske om å være med å utvikle og sette spor. Som en del av et akkurat passe stort selskap, må du kunne jobbe operativt og strategisk på samme dag. Du trives i dialogen med kunden og demonstrerer solid forretningsforståelse. For å trives i RSM tror vi du har en utpreget stå-på-vilje, er lett å engasjere, jobber systematisk og bidrar aktivt med å gjøre deg selv og dine kollegaer gode.

Hver dag går vi på jobb med et mål om å skape gode kundeopplevelser! Gode kundeopplevelser skaper vi fordi vi forstår kundens virksomhet og behov, fordi vi er tilgjengelige når kunden vår trenger det, fordi vi har kompetanse til å finne smarte løsninger og gi verdiskapende råd.

I Agder har vi kontorer i Arendal, Kristiansand, Mandal og Lyngdal og er rundt 40 ansatte og 10 partnere. RSM styres lokalt. Det betyr at hos oss er det mulighet for mer innflytelse. Vi kan vise til en kultur som er uformell og med flat struktur. Vi har fokus på at det skal være balanse i arbeidsbelastningen. Tiltak vi har gjort, kan vise at vi har færre overtidstimer enn flere andre i bransjen. Vi er også opptatt av at vi skal ha et godt arbeidsmiljø, og investerer mye i det sosiale. 
 

Dine viktigste oppgaver vil være

 • Forstå kunden sin virksomhet og behov
 • Gjennomføre finansiell revisjon av våre oppdragsgiveres regnskap
 • Lede prosjekter og oppdrag (oppdragsansvar)
 • Kommunisere godt og skape begeistring sammen med kunder og kollegaer
 • Bidra til å ta vare på og videreutvikle RSM sin kultur, omdømme og kompetanse
 • Bidra til å styrke tilliten til finansiell informasjon i markedet

Vi søker deg som har:

 • Sterkt faglig engasjement og klare karriereambisjoner
 • Har god forretningsforståelse og evne til å tenke helhetlig
 • Gode relasjons- og kommunikasjonsegenskaper
 • Høy grad av integritet
 • Interesse for IT-løsninger og digitalisering vil være en fordel

 

Om arbeidsgiveren

Hvem er RSM?
RSM er det mellomstore revisjonsselskapet, og vår ambisjon er å være Norges ledende revisjons- og rådgivningsselskap for kjernen av norsk næringsliv.
Vi er også akkurat passe store. Vi er nemlig store nok til å få spennende og prestisjetunge kunder med komplekse oppgaver, store nok til å ha egen europeisk fotballturnering, og små nok til å skape et fellesskap der alle kjenner alle og hvor individer blir tatt vare på.

Hva kan du forvente av oss?
Vi ønsker at alle våre ansatte skal få utfordringer og prestere på et høyt nivå, samtidig som det er balanse mellom jobb og privatliv. Hos oss jobber vi i team og i tett samarbeid med partnerne.
I RSM går vi på jobb for å skape gode kundeopplevelser. Vi jobber mye med andre passe store virksomheter, og får på den måten et nært forhold til kundens faktiske drift.
En av våre mest typiske egenskaper er samholdet. RSM kjennetegnes i stor grad av lagånd og samarbeid mellom kollegaer. Ansatte har et genuint ønske om at andre skal lykkes – og ser ikke på karriereutvikling som et nullsumspill.
Tidlig i karrieren får du ansvar og muligheten til å jobbe med et bredt spekter av oppgaver. Senere kan du gjerne spesialisere deg innenfor det området du trives best med. Som tidligere generalist blir man ofte en bedre spesialist.
RSM tilbyr ikke jobber, vi tilbyr karrierer. Vår filosofi er at hvis du bringer kompetanse, motivasjon og innsats, sørger vi for gode vekstvilkår.

Har du relevant kompetanse og kjenner at dette vil du være del av? Søk! 
Qualified Professionals er ett av Norges beste rekrutteringsselskap som rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innenfor områdene engineering, HR, IT, økonomi og regnskap, salg og marked. 

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber.  Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Qualified Professionals finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se q-p.no.
 

NøkkelordRevisjon, Statsautorisert Revisor, Finans, Forretningsforståelse, Økonomi
BransjekategoriØkonomi / Regnskap
BransjeRevisjon
Alternativ
bransjekategori
Økonomi / Regnskap
Alternativ bransjeØkonomi / Finans


ArbeidsgiverRSM Norge AS
StedKristiansand
Frist27.11.2022
Nina Albert Bjercke
Rådgiver
+4793043445
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Financial Controller

Vi jobber med mange ulike økonomistillinger. Hvis du har lyst til å bli vurdert til stilling som Financial Controller, er det fint om du kan registrere deg her. Velg gjerne søk via din LinkedIn profil, så tar det kun et par minutter.   Oppgavene som Financial Controller vil variere litt, men som regel så går følgende oppgaver og [...]

Arbeidsgiver: Qualified Professionals Sørlandet

Sted: Kristiansand

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Økonomisjef

Vi jobber med mange ulike økonomistillinger. Hvis du har lyst å bli vurdert til stilling som Økonomisjef, er det fint om du kan registrere deg her. Velg gjerne søk via din LinkedIn profil, så tar det kun et par minutter.   Oppgavene som Økonomisjef vil variere litt, men som regel så går følgende oppgaver og ansvarsområder [...]

Arbeidsgiver: Qualified Professionals Sørlandet

Sted: Kristiansand S

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Regnskapssjef

Vi jobber med mange ulike regnskapssjefstillinger. Hvis du har lyst å bli vurdert til stilling som Regnskapssjef, er det fint om du kan registrere deg her. Velg gjerne søk via din LinkedIn profil så tar det kun et par minutter.   Oppgavene som Regnskapssjef vil variere litt, men som regel så går følgende oppgaver og ansvarsområder [...]

Arbeidsgiver: Qualified Professionals Sørlandet

Sted: Kristiansand

Frist: Vi intervjuer fortløpende