ØNSKER DU Å FÅ FART PÅ KARRIEREN MED ØKT SELVINNSIKT ? VI TILBYR GRATIS TESTER.

Arbeidslivet er i kraftig endring, og pandemien bidrar til at mange opplever turbulente tider. Kanskje er det nå du bør begynne å tenke på din neste jobb? Et av Norges ledende rekrutteringsselskap, Qualified Professionals, ønsker å bidra og tilbyr nå to tester som vil gjøre deg bedre forberedt på et jobbskifte. Dessuten får du god hjelp til å finne de stillingene som du passer best for.

Praktisk informasjon
Dersom du ønsker å bli kontaktet for konsulent oppdrag må du legge ved kopi av CV, vitnemål og attester. Dersom du kun ønsker å få økte selvinnsikt ved hjelp av de overnevnte testene trenger du kun å legge ved kontaktinformasjon.

Tilsendte tester
Du vil motta to tester pr email innen førstkommende fredag. Hver test tar ca 20 min. Pass på at du sitter uforstyrret når du gjennomfører testene og ta deg gjerne en liten pause mellom hver test. Du vil umiddelbart etter avlagt test få tilgang til testresultatet. Vi håper at testresultatene vil hjelpe deg til å få økt selvinnsikt og økt fokus på hvilke egenskaper som er dine fremste drivere for jobbsuksess.

Jo før, jo heller
Begge testene er basert på femfaktormodellen for personlighetstrekk, og mest sannsynlig vil du støte på de samme testene når du søker ny jobb.  Disse testene vil vise deg hvilke personlige egenskaper som du skal legge vekt på når du velger ny jobb; tar du ansvar og initiativ? Er du god til å samarbeide? Tenker du nytt?

Bedre selvinnsikt
Testene vil også hjelpe deg å velge riktig jobb. Du får bedre selvinnsikt og finner ut hvilke egenskaper og atferdstrekk du har som er viktige for at du skal ha suksess hos en ny arbeidsgiver. Hvordan tenker, føler og handler du? Hvordan påvirker du andre, og hvordan blir du selv påvirket? Alle disse svarene er viktige når du skal finne en jobb som du vil trives i.

Økonomer og markedsførere
Qualified Professionals er spesialister på rekruttering av økonomer og  markedsførere samt rekruttering til andre kommersielle stillinger. Vi kjenner dette markedet godt, og kan derfor hjelpe alle som befinner seg innenfor disse fagområdene med å bli bedre forberedt på å skaffe seg ny jobb. Samtidig hjelper du oss, fordi vi alltid vil ha behov for kvalifiserte kandidater. Når du registrerer CV-en din og gjennomfører de to testene, kommer du i betraktning hver gang vi har stillinger som skal besettes. Vi har også mange oppdrag innenfor management for hire.

Resultater umiddelbart
Begge testene er gratis. Du vil bruke 20 minutter på hver test, og du kan laste ned resultatene når du er ferdig.

Flere grunner til å tenke ny jobb nå
Koronapandemien fører til store endringer i næringslivet. Noen bedrifter har fått betydelige utfordringer, mens andre kommer styrket ut av krisen. Kanskje har du behov for å finne en tryggere arbeidsplass? Kanskje trenger du å finne en arbeidsgiver som er mer moderne og fremtidsrettet? Hvis du er permittert eller arbeidsledig har du én stor fordel: Du kan begynne med en gang.

Sted: Sandnes
Frist: 11.08.2020
Antall stillinger: 1

Kontaktperson

Anette Wilstrup
+4791240029
Søk stilling

Relaterte stillinger

Daglig leder

Norske Trevarer søker en modig, utadvendt og moderne leder for en bransjeforening av nærmere 300 stolte trevarebedrifter fra hele Norge. Sammen er vi over 4500 ansatte med en omsetning på åtte milliarder kroner. Norske Trevarer vil ha en entusiastisk, lyttende og reflektert leder som er god på å kommunisere, organisere og gjennomføre. Vår jobb er [...]

Sted: Oslo

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Antall stillinger: 1

Prosjektingeniør – VVS

Prosjektet KRV AS har entreprisen for brannslokkningsanlegget for SUS2023 – Mer om prosjektet finner du HER:  Dette er et svært moderne og fremtidsrettet byggeprosjekt med et areal i første byggetrinn på 105.000 m2. Det er allerede besluttet utvidelse med ca. 20.000 m2. KRV AS har kontrakt K3301 Brannslukkeanlegg, som omhandler sprinkleranlegg og Inneluft anlegg til [...]

Sted: Stavanger

Frist: 28.08.2020

Antall stillinger: 1

Leder IT, Digitalisering og forretningsstøtte

Ønsker du å bidra til å skape gevinst og vekst gjennom teknologiske og forretningsorienterte løsninger som støtter opp under kundereisen? Da er du den personen vi ser etter. AB Solutions har store ambisjoner og ønsker å bruke teknologi til å forbedre kundeopplevelsen og effektivisere våre interne arbeidsprosesser. Nå ser vi etter deg [...]

Sted: LAKSEVÅG

Frist: 09.08.2020

Antall stillinger: 1