På utkikk etter muligheter som regnskapssjef?

Vi jobber med mange ulike regnskapssjefstillinger. Hvis du har lyst å bli vurdert til stilling som Regnskapssjef er det fint om du kan registrere deg her. Velg gjerne søk via din LinkedIn profil så tar det kun et par minutter.
 
Oppgavene som Regnskapssjef vil variere litt, men som regel så går følgende oppgaver og ansvarsområder igjen:
 
Hovedansvaret
Du vil som regel få ansvaret for å levere en kvalitetssikret saldobalanse til bruk for selskapets Controllere og se til at bokføring er i.h.t regnskaps- og selskapsloven.
 
Inntektssiden

Du vil være ansvarlig for se til at det er etablert effektive grensesnitt mellom forsystemer og regnskapssystemet som sikrer at all inntekt blir inntektsført. Videre er det viktig at du har etablert kvalitetssikring på periodisk basis for inntektsområdet.
 
Inngående faktura
Det er vanlig å fokusere på å digitalisere fakturaflyten og effektive rutiner for å få fakturaene attestert, bokført og remittert.
 
Intern Kontroll
Regnskapssjefen har ofte ansvaret for å få etablert god internkontroll i alle prosesser som leder inn til bokføring på salg, vareuttak, inngående faktura etc.
 
Avstemming

En viktig oppgave er å kvalitet sikre balansen igjennom avstemminger. Regnskapssjefen har ansvaret for at det er etablert en effektiv avstemming av de vesentlige postene i regnskapet.
 
MVA / Avgifter
Regnskapssjefen har ansvaret for å se til at det beregnes og betales inn riktige mva-beløp.
 
 
Har du lyst å bli vurdert, legg inn din cv, eller ta kontakt per telefon for en kort og uforpliktende prat. Vi jobber både med management for hire og faste stillinger.

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk! 
Qualified Professionals er ett av Norges beste rekrutteringsselskap som rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innenfor områdene engineering, HR, IT, økonomi og regnskap, salg og marked. 

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber.  Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Qualified Professionals finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se q-p.no.

 

NøkkelordRegnskapssjef, Accounting Manager, Avstemming, MVA, Lederansvar
BransjekategoriØkonomi / Regnskap
BransjeRegnskap / Controlling


ArbeidsgiverQualified Professionals AS
StedBergen
FristVi intervjuer fortløpende
Eva Strand
Rådgiver/Partner Sertifisert rådgiver DNV GL
+4798844441
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Økonomisjef

Vi jobber med mange ulike økonomistillinger. Hvis du har lyst å bli vurdert til stilling som Økonomisjef er det fint om du kan registrere deg her. Velg gjerne søk via din LinkedIn profil så tar det kun et par minutter.   Oppgavene som Økonomisjef vil variere litt, men som regel går følgende oppgaver og ansvarsområder [...]

Arbeidsgiver: Qualified Professionals AS

Sted: Bergen

Frist: Vi intervjuer fortløpende