Vil du ha nye utfordringer som Regnskapssjef

Vi jobber med mange ulike regnskapssjefstillinger. Hvis du har lyst å bli vurdert til stilling som Regnskapssjef, er det fint om du kan registrere deg her. Velg gjerne søk via din LinkedIn profil så tar det kun et par minutter.
 
Oppgavene som Regnskapssjef vil variere litt, men som regel så går følgende oppgaver og ansvarsområder igjen.
 
Hovedansvaret
Du vil som regel få ansvaret for å levere en kvalitet sikret saldobalanse til bruk for selskapets Controllere, og se til at bokføring er i.h.t regnskaps- og selskapsloven.
 
Inntektssiden
Du vil være ansvarlig for se at det er etablert effektive grensesnitt mellom forsystemer og regnskapssystemet som sikrer at all inntekt blir inntektsført. Videre er det viktig at du har etablert kvalitetssikring på periodisk basis for inntektsområdet.
 
Inngående faktura
Det er vanlig å ha fokus på å digitalisere flyten av faktura og sørge for effektive rutiner for å få fakturaene attestert, bokført og remittert.
 
Intern Kontroll
Regnskapssjefen har ofte ansvaret for å få etablert god intern kontroll i alle prosesser som leder inn til bokføring på salg, vareuttak, inngående faktura etc.
 
Avstemming
En viktig oppgave er å kvalitetssikre balansen igjennom avstemminger. Regnskapssjefen har ansvaret for at det er etablert en effektiv avstemming av de vesentlige postene i regnskapet.
 
MVA / Avgifter
Regnskapssjefen har ansvaret for å se til at det beregnes og betales inn riktige mva beløp.

BransjekategoriAnnet
BransjeAnnet


Om arbeidsgiveren

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk! Qualified Professionals er ett av Norges beste rekrutteringsselskap som rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innenfor områdene engineering, HR, IT, økonomi og regnskap, salg og marked. Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber. Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Qualified Professionals finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se q-p.no

ArbeidsgiverQualified Professionals AS
StedOslo
Øyvind Sandvik
Daglig leder/Partner
+4791648782
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Systemutvikler

Vi er i vekst og søker derfor etter nye konsulenter til systemutviklingsteamet vårt.  En konsulent i systemutviklingsteamet jobber med utviklingsoppgaver for varierte kunder i både offentlig og privat sektor. Vi har kontorer i Kristiansand og Arendal. Vi jobber primært med utvikling av nye systemer og har stort sett gleden av å benytte en moderne [...]

Arbeidsgiver: Bouvet Norge AS

Sted: Kristiansand

Frist: Snarest

Data Engineers

Vi er i vekst og søker derfor etter nye konsulenter til våre team i Agder, Vestfold og Telemark! Vi søker etter utviklere som har erfaring og interesse for datamodellering, dataanalyse og dataplattformer. Som konsulent hos oss vil du jobbe for varierte kunder i både offentlig og privat sektor. Vi er lokalisert i Agder, med kontorer i Kristiansand og i Arendal.  Du [...]

Arbeidsgiver: Bouvet Norge AS avd Kristiansand

Sted: Kristiansand

Partner – Business Advisory Services

VI SØKER PARTNER TIL TJENESTEOMRÅDET RÅDGIVNING, MED VALGFRI LOKALISERING I SØRVEST BDO fortsetter vekstreisen og skal ansette enda en Partner til tjenesteområdet RÅDGIVNING i region Sørvest. Som Partner vil du være sentral i den videre utvikling av et ledende rådgivningsmiljø på tvers av våre kontorer på den [...]

Arbeidsgiver: BDO AS

Sted: Sandnes

Frist: Vi intervjuer kandidater fortløpende