Vi styrker teamet vårt i Bergen, og ønsker deg med faglig innsikt og engasjement for skilt- og dekorløsninger

Blir du begeistret for estetikk når budskap skal formidles? Evner du å oversette kundeønsker til kreative løsninger, og ønsker å bringe din ekspertise inn i et fremoverlent, tverrfaglig og pulserende miljø? Da bør du lese mer om denne muligheten hos oss i Aksell.

Vi styrker vårt team i Bergen og søker etter en kunderådgiver for skilt- og dekorløsninger

Vår fremtidige kollega er utpreget serviceorientert, idé- og initiativrik, og en som tør å utfordre. 
Du har bakgrunn innen arkitektur, interiør-arkitektur, grafisk design, eller lignende fagfelt, og har erfaring fra salg og kunderådgiving. Du møter utfordringer med en åpenhet og yrkesstolthet som fører til enestående kvalitet i våre leveranser.

I stillingen vil du ha ansvar for å selge selskapets tjenester innen skilt- og dekorløsninger, samt håndtere hele prosessen, fra salg og innledende idefase til ferdig leveranse. Med en faglig innsikt som utstråler ekspertise er du i stand til å finne den beste løsningen for kunden. Med gode prosjektlederegenskaper binder du sammen aktuelle miljøer (design, produksjon, ferdiggjøring, underleverandører og samarbeidspartnere), slik at kunden til enhver tid får oppleve kvaliteten i alle ledd av våre leveranser.

Hos oss møter du et tverrfaglig miljø med en unik bredde, og får mulighet til å jobbe med et bredt spekter av kunder og type oppdrag. Vi har fokus på trivsel, samspill og personlige utviklingsmuligheter. Vi verdsetter ulike bakgrunner og har et inkluderende arbeidsmiljø med god takhøyde.
 
Kvalifikasjoner og personlige egenskaper vi anser som viktige:

  • Solid fagkompetanse og erfaring fra salg av relevante tjenester
  • En sterk kommersiell og forretningsmessig teft
  • Sterk på relasjonsbygging og nytenkende
  • Ambisiøs, foroverlent og selvgående – ditt engasjement merkes både i relasjon med kunder, med kollegaer og samarbeidspartnere
  • Det bor en prosjektleder i deg som arbeider strukturert, systematisk og holder god fremdrift
  • Er en god lagspiller og er raus; vi er på kontinuerlig søken etter læring og deler gjerne vår kompetanse, støtter hverandre og spiller hverandre gode

 
Vi tilbyr:

  • En selvstendig rolle i et ambisiøst selskap som utfordrer de tradisjonelle aktørene i bransjen.
  • Mulighet for personlig- og faglig utvikling
  • Et godt arbeidsmiljø med hyggelige og faglig dyktige kolleger
  • Konkurransedyktige betingelser

 

Har du relevant kompetanse og lyst på jobben? Da ønsker vi å høre fra deg.
Aksell samarbeider med Qualified Professionals om denne rekrutteringen. Registrer deg som søker via annonsen eller ta kontakt med oppgitt rådgiver i Qualified Professionals. På grunn av GDPR kan vi ikke motta CV/søknad på mail. Vi ser frem til å motta din søknad!

Qualified Professionals er ett av Norges beste rekrutteringsselskap som rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innenfor områdene engineering, HR, IT, økonomi og regnskap, salg og marked.

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber.  Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Qualified Professionals finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se q-p.no
 

NøkkelordMarkedsføring, Profilering og design, Skilt og dekor, Skilt design, Salg, Rådgivning, Prosjektledelse, Prosjektleder, Rådgiver, Kunderådgiver
BransjekategoriMedia / Informasjon / PR
BransjeKommunikasjonsrådgivning
Alternativ
bransjekategori
Salg / Markedsføring
Alternativ bransjeMarkedsføring


Om arbeidsgiveren

Aksell er et kraftsenter innen design, grafisk produksjon, medietjenester og logistikk. Vi tar oss av hele verdikjeden, fra rådgiving for å velge riktig kanal og metode for å gjøre ditt budskap og merkevare tydelig og synlig, til ferdig produksjon av skreddersydde løsninger som skiller deg fra konkurrentene. Vi er opptatt av bærekraft. Vi skaper trygge og attraktive arbeidsplasser, hvor vi dyrker kreativitet, etterrettelighet og engasjement. I Aksell er vi 410 engasjerte medarbeidere og har i 2022 omsatt for omlag NOK 710 mill. og har en egenkapital på NOK 130 mill.

ArbeidsgiverAksell Vest AS avdeling Bergen
StedBergen
Frist10.04.2023
Nina Albert Bjercke
Rådgiver
+4793043445
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Rådgiver

Blir du begeistret for estetikk når budskap skal formidles? Evner du å oversette kundeønsker til kreative løsninger, og ønsker å bringe din ekspertise inn i et fremoverlent, tverrfaglig og pulserende miljø? Da bør du lese mer om denne muligheten hos oss i Aksell.   Vi styrker vårt team i Oslo med flere kunderådgivere for [...]

Arbeidsgiver: Aksell AS avdeling Oslo

Sted: Oslo

Frist: 19.03.2023