Er du lei av revisjon eller controlling og ønsker å jobbe med HR og Rekruttering?

Dette er en spennende stilling for deg som har lyst å utvikle deg som rådgiver, men med mer fokus på det kommersielle og HR samtidig som du får utnyttet den kompetansen du har ervervet deg innenfor arbeidsmetodikk og økonomi.
 
Qualified Professionals har fokus på flere fagområder og ditt fokus vil være på stillinger innenfor økonomi og kommersielt orienterte stillinger. 
 
Hvem er du
Vi ønsker at vår nye kollega, som har bakgrunn for de store revisjonsselskapene,  opplever at de trives mer i grensesnittet mennesker og det kommersielle enn det faglige.
 
Hva skal du jobbe med

Målet er at du skal bli kundeansvarlig og være en rådgiver for våre kunder i rekruttering til faste – og midlertidige stillinger. Videre ønsker vi at du skal ta del i leveranse av våre produkter innenfor teamutvikling. Vi ønsker at alle våre ansatte skal få dokumentert kompetanse i bruk av sertifiserte verktøy samt bli sertifisert DNV rekrutterer som skal sikre at du får riktig kompetanse innenfor vårt fagområde.
 
 
Ønskede kvalifikasjoner

  • Bachelor eller Master innen regnskap, økonomi, revisjon
  • 4-6 års operativ erfaring innen revisjon eller controlling

 
Personlige egenskaper

  • Flink med mennesker
  • Ambisiøs på dine og kundens vegne
  • Endringsvillig
  • Analytisk
  • Selvstendig

 
Vi tilbyr
At du får anledning til å jobbe med ting som gir deg energi og motivasjon, bygge videre på det du har lært og få en personlig utvikling som vil gjøre deg til en mer kompetent person. Vi jobber på tvers av våre geografiske lokasjoner og du vil få anledning til å jobbe med spennende kunder og kollegaer.
 
Ta gjerne kontakt dersom du ønsker en uforpliktende prat om dette kan være noe for deg.

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk! 
Qualified Professionals er ett av Norges beste rekrutteringsselskap som rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innenfor områdene engineering, HR, IT, økonomi og regnskap, salg og marked. 

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber.  Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Qualified Professionals finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se q-p.no
 

NøkkelordRekrutteringsrådgivning, Rekruttering, Business controlling
BransjekategoriKonsulenter / Frie yrker
BransjeOrganisasjonsutvikling
Alternativ
bransjekategori
Konsulenter / Frie yrker
Alternativ bransjeRekruttering


ArbeidsgiverQualified Solutions Oslo AS
StedOslo
FristVi intervjuer fortløpende
Øyvind Sandvik
Daglig leder/Partner
+4791648782
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Frontend Systemutvikler

Er du en utvikler som brenner for å lage gode frontend-løsninger, og som ønsker å bringe din ekspertise inn i et fremoverlent fagmiljø? Evner du å oversette brukerkrav til tekniske løsninger, er løsningsfokusert og kreativ? Da bør du lese mer om denne muligheten hos oss i 07 Media Sør! I 07 Media Sør er vi lidenskapelig [...]

Arbeidsgiver: 07 Media Sør AS

Sted: Kristiansand

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Regnskapskonsulent

For kunde sentralt i Bergen søker vi regnskapskonsulent fra mai/juni grunnet lengre sykefravær.  Stillingen som regnskapskonsulent vil inngå i regnskapsavdelingen og innebærer mye selvstendig arbeid. Du vil også jobbe tett sammen med dine kolleger. Stillingen innebærer utstrakt kundekontakt. Du må beherske norsk flytende muntlig og [...]

Arbeidsgiver: Qualified Professionals

Sted: Bergen

Frist: 24.03.2021

Senior Financial Controller

Gruppen er i sterk vekst og er på utkikk etter en senior Financial Controller. Som en del av vår Group Controlling team vil du jobbe tett med team medlemmer i group finance og sammen med de lokale finansfunksjoner i våre datterselskaper for å sikre:   Høy kvalitet i konsernregnskap og konsernrapportering Nøyaktig og tidsriktig rapportering fra alle [...]

Arbeidsgiver: Arribatec Norge AS

Sted: Oslo

Frist: Vi intervjuer fortløpende