Ønsker du å jobbe som Prosjektleder med norskproduserte, bærekraftige og fremtidsrettede fasade - og solcelleprodukter?

Er du en proaktiv prosjektleder med kremmerånd og god økonomisk forståelse som ønsker å jobbe med bærekraftige og fremtidsrettede fasade- og solcelleprodukter? Vi søker deg med høy arbeidskapasitet og erfaring innen prosjektledelse eller anleggsledelse, som evner å ha flere baller i luften og samtidig lande de på en god måte.

Du vil samarbeide med landets ledende entreprenører, byggherrer og arkitekter i store prosjekter i en bedrift i positiv utvikling med produksjon i Norge. Vi tilbyr en spennende og variert arbeidsdag i et ungt og ambisiøst arbeidsmiljø med konkurransedyktige betingelser.

Du vil rapportere til Prosjektsjef og være ansvarlig for gjennomføringsprosessen av prosjekter, bistå med utvikling og kalkulasjon, samt ha nær kontakt med kunder og leverandører.

Arbeidsoppgaver:

 • Gjennomføring av prosjekter med ansvar for planlegging, fremdrift, kvalitet, økonomi og HMS
 • Kalkulasjons- og salgsarbeid
 • Teknisk rådgivning
 • Bidra til gode og effektive løsninger sammen med våre kunder
 • Innkjøp av materialer og tjenester, herunder forhandling

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Ingeniørutdanning eller Autorisert Glass-/Fasaderådgiver
 • Relevant erfaring innen prosjektledelse eller anleggsledelse
 • Erfaring med forhandlinger og god økonomisk forståelse
 • Teknisk innsikt og generelt gode datakunnskaper
 • Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
 • Erfaring fra teamarbeid

Personlige egenskaper:

 • Stor arbeidskapasitet og gjennomføringsevne
 • Lagspiller med godt humør og positiv innstilling
 • Selvstendig, beslutningsdyktig og effektiv
 • Kremmerinstinkt
 • Strukturert og god orden

Vi sikrer en god inntreden i selskapet gjennom vårt introduksjonsprogram.

Om Sagstuen:
Sagstuen er en komplett balkong- og fasadeentreprenør med over 100 ansatte. Vi utvikler, prosjekterer, produserer og monterer produkter av glass, aluminium og stål  som hovedmaterialer på krevende prosjekter i vårt markedsområde.

Sagstuen AS er et familieselskap som ble stiftet i 1946, og selskapet er i dag Norges eneste kombinerte balkong- og fasadeentreprenør. Vi har det ledende norskutviklede rekkverkssystemet og er landets største produsent av aluminiumsrekkverk. Vårt hovedkontor og fabrikk er på Gjøvik, i tillegg har vi nyoppussede kontorer i Oslo der Sagstuen og søsterselskapet Apollotech har 15 ansatte.
Vi er i en rivende utvikling med sterk vekst og mange av byggebransjens mest spennende prosjekter og kunder. Vi satser sterkt på innovasjon, både innenfor design og produktutvikling. Bedriften skal være bransjeledende på miljøvennlige og vedlikeholdsfrie produkter.

Om ApolloTech:
Apollotech sin visjon er å være den foretrukne leverandøren av BIPV-løsninger i Norge, og den idéen ble født tilbake i 2016, når utviklingen av Powerrail ble igangsatt. Etter lansering i 2018 og leveranse til Orkla City på Skøyen er satsningen relansert med fullt fokus. Morgendagens solenergiløsninger er sømløst integrert i bygningene rundt oss, og i Apollotech tilbyr vi alle løsninger for dette. 

Vi vurderer og kontakter innkomne søknader løpende.
Vi benytter eksterne rådgivere i vår rekrutteringsprosess. Om ønskelig vil din søknad behandles med konfidensialitet også overfor oppdragsgiver.
Kontakt rådgiver Thomas Seljevoll i Qualified Professionals for ytterligere spørsmål og avklaringer.

NøkkelordFasade design, Prosjektleder, Fasaderenovering, Byggeprosjekter, Prosjektledelse, Aluminium production
BransjekategoriIndustri / Produksjon
BransjeMetallurgisk industri / Metallvarer
Alternativ
bransjekategori
Håndverk / Bygg / Anlegg / Mekanikk
Alternativ bransjeBygg og anlegg


ArbeidsgiverSagstuen AS
StedOslo
FristSnarest
Thomas Seljevoll
Rådgiver - Partner
+4790976001
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Prosessingeniør

Vi styrker teamet, og ønsker en Prosessingeniør inn på laget vårt I løpet av de tre siste årene, har vi gått fra å være to til syv ansatte. Nå styrker vi teamet ytterligere.  Vår visjon er å bli ledende innen elektro-hybride kontrollsystemer, men vi vil mer enn bare å levere "gadgets" eller være [...]

Arbeidsgiver: Speo Products AS

Sted: Kristiansand

Frist: Snarest, vi intervjuer fortløpende

Rådgiver

Dette er en spennende stilling for deg som har lyst å utvikle deg som rådgiver, men med mer fokus på det kommersielle og HR samtidig som du får utnyttet den kompetansen du har ervervet deg innenfor arbeidsmetodikk og økonomi.   Qualified Professionals har fokus på flere fagområder og ditt fokus vil være på stillinger innenfor [...]

Arbeidsgiver: Qualified Solutions Oslo AS

Sted: Oslo

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Leder Research og Analyse

For deg som ønsker å ta et steg opp og få mer ansvar, personalansvar, innflytelse og jobbe tett med kundene våre så er det nå en nyopprettet stilling som nasjonal leder av vår research og analyse avdeling. Dine operative oppgaver vil i hovedsak være relatert til IT prosjekter, mens ditt lederansvar vil dekke alle fagområdene hvor research [...]

Arbeidsgiver: Qualified Solutions Oslo AS

Sted: Oslo

Frist: Vi intervjuer fortløpende