Ønsker du å jobbe som Prosjekteringsingeniør med norskproduserte, bærekraftige og fremtidsrettede balkongprodukter?

Er du en selvstendig og initiativrik prosjekteringsingeniør med teknisk eller byggfaglig kompetanse som ønsker å jobbe med bærekraftige og fremtidsrettede balkongprodukter? Vi søker en løsningsorientert og grundig prosjekteringsingeniør med høy arbeidskapasitet, som evner å ha flere baller i luften og samtidig lande de på en god måte.

Du vil samarbeide med noen av landets ledende entreprenører i store prosjekter i en bedrift i positiv utvikling med produksjon i Norge. Vi tilbyr en spennende og variert arbeidsdag i et ungt og ambisiøst arbeidsmiljø med konkurransedyktige betingelser.

Du vil opptre som en støttefunksjon for Prosjektleder og bistå som støtte i salgs- og prosjekteringsfase samt utarbeidelse av produksjonsunderlag og delta i produktutvikling.

Arbeidsoppgaver:

 • Utarbeidelse av produksjonsunderlag
 • Tegning av produktløsninger i AutoCAD
 • Avklare tekniske løsninger og rådgi oppdragsgivere og Sagstuens egne prosjektledere
 • Delta i produtvikling

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Bachelor som bygningsingeniør. Relevant erfaring kan kompensere for eventuelt manglende utdannelse
 • Generelt gode datakunnskaper med god kjennskap til AutoCAD og Excel
 • Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
 • Gjerne erfaring med BIM og SolidWorks

Personlige egenskaper:

 • Selvstendig, kreativ og løsningsorientert
 • Høy arbeidskapasitet og gjennomføringsevne
 • Strukturert og systematisk
 • Effektiv
 • God lagspiller

Vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.
Vi sikrer et godt introduksjonsprogram med opplæring for å sikre en god inntreden i selskapet.

Om Sagstuen:
Sagstuen er en komplett fasade- og balkongentreprenør. Vi prosjekterer, produserer og monterer produkter av aluminium og glass som hovedmaterialer på krevende prosjekter i vårt markedsområde.

Sagstuen AS er et familieselskap som ble stiftet i 1946, og selskapet er i dag Norges eneste kombinerte balkong- og fasadeentreprenør. Vi har det ledende norskutviklede rekkverkssystemet og er landets største produsent av aluminiumsrekkverk. Vårt hovedkontor og fabrikk er på Gjøvik, i tillegg har vi avdelingskontorer i Oslo og på Gardermoen. Vi er i en rivende utvikling med sterk vekst og mange av byggebransjens mest spennende prosjekter og kunder. Vi satser sterkt på innovasjon, både innenfor design og produktutvikling. Bedriften skal være bransjeledende på miljøvennlige og vedlikeholdsfrie produkter.

Vi vurderer og kontakter innkomne søknader løpende.
Vi benytter eksterne rådgivere i vår rekrutteringsprosess. Om ønskelig vil din søknad behandles med konfidensialitet også overfor oppdragsgiver.
Kontakt rådgiver Thomas Seljevoll, 90 97 60 01, i Qualified Professionals for ytterligere spørsmål og avklaringer.

NøkkelordProsjekteringsingeniør, BIM, Bygningsingeniør, AutoCAD
BransjekategoriIngeniøryrker
BransjeBygg og anlegg


ArbeidsgiverSagstuen AS
StedOslo
FristSnarest
Thomas Seljevoll
Rådgiver - Partner
+4790976001
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Leder økonomi – data science og advanced analytics

Stillingen skal kombinere økonomistyringen av egen virksomhet-/prosjekter – men kombinert med en rolle som skal lede arbeidet med å utvikle og levere informasjonsprodukter basert på masterdata og avanserte analysetjenester til hele skognæringen. Skogdata står foran en spennende reise i en næring i sterk utvikling, SmartForest, og skal utvikle neste [...]

Arbeidsgiver: Skog-data AS

Sted: Oslo

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Project Development Electric Power Engineer

About Electrical power engineering roles in several development projects and within the areas of electrification of offshore installations (power from shore), offshore wind power, PFSOs , unmanned installations and modification/tie-in projects depending of the candidates experience and ability. Responsibilities – Handle all relevant engineering matters related to the electrical [...]

Arbeidsgiver: Qualified Professionals Stavanger

Frist: 01.11.2020

Logistics specialist

On behalf of our client we are searching for an expert in logistics with experience from drilling operations environments. The position is responsible for planning and follow-up of tasks within own area, and towards operations in platform operations, drilling and wells and projects. Operational tasks: Plan for drilling operations together with drilling dept. Communicate with suppliers of [...]

Arbeidsgiver: Qualified Professionals Stavanger

Sted: Stavanger

Frist: ASAP - Interviews are conducted continuously