Er du på utkikk etter stillinger med overordnet ansvar innen økonomi?

Vi jobber med mange ulike økonomistillinger. Hvis du har lyst å bli vurdert til stilling som Økonomisjef er det fint om du kan registrere deg her. Velg gjerne søk via din LinkedIn profil så tar det kun et par minutter.
 
Oppgavene som Økonomisjef vil variere litt, men som regel går følgende oppgaver og ansvarsområder igjen.
 
Økonomistyring
Du vil ha ansvaret for økonomistyring hvor etablering av KPI’er og vurdering og analyse av viktige drivere er en viktig del av jobben.
 
Risikovurdering
Kartlegging og vurdering av risiko er også et viktig ansvarsområde for økonomisjef som sammen med ledelsen vurderer hvordan man best kan hensynta disse. Det spenner seg over Valuta – rente – iboende industri risiki etc.
 
Budsjettprosessen
Økonomisjefen har ansvaret for planlegging og gjennomføring av budsjettprosessen og vil som regel ha ansvaret for å vedlikeholde og utvikle modellene, kommunisere ut prinsippene for budsjettprosessen, innhente tallmaterialet, sette det sammen og vurdere avvik fra tidligere perioder.
 
Økonomisjefen deltar ofte i diskusjonen med avdelingslederne om forutsetningene og trendene som skal prege budsjettet. 
 
Prognoseprosessen
Økonomisjefen har ofte ansvaret for å vurdere prognosene og initiere tiltak der hvor det er nødvendig.
 
Rapportering og analyse

Økonomisjefen har ansvaret for å se til at alle vesentlige forhold blir kommunisert, vurdert med forslag til tiltak der hvor de har økonomisk påvirkning.
 
 
Har du lyst å bli vurdert, legg inn din cv, eller ta kontakt per telefon for en kort og uforpliktende prat. Vi jobber både med management for hire og faste stillinger.

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk! 
Qualified Professionals er ett av Norges beste rekrutteringsselskap som rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innenfor områdene engineering, HR, IT, økonomi og regnskap, salg og marked. 

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber.  Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Qualified Professionals finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se q-p.no

 
 

NøkkelordØkonomisjef, Ledelse, Økonomistyring, Risikovurdering, Økonomi
BransjekategoriØkonomi / Regnskap
BransjeØkonomi / Finans


ArbeidsgiverQualified Professionals AS
StedBergen
FristVi intervjuer fortløpende
Eva Strand
Rådgiver/Partner Sertifisert rådgiver DNV GL
+4798844441
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Regnskapssjef

Vi jobber med mange ulike regnskapssjefstillinger. Hvis du har lyst å bli vurdert til stilling som Regnskapssjef er det fint om du kan registrere deg her. Velg gjerne søk via din LinkedIn profil så tar det kun et par minutter.   Oppgavene som Regnskapssjef vil variere litt, men som regel så går følgende oppgaver og ansvarsområder [...]

Arbeidsgiver: Qualified Professionals AS

Sted: Bergen

Frist: Vi intervjuer fortløpende