Vil du ha nye utfordringer som Økonomisjef?

Vi jobber med mange ulike økonomistillinger. Hvis du har lyst å bli vurdert til stilling som Økonomisjef er det fint om du kan registrere deg her. Velg gjerne søk via din LinkedIn profil så tar det kun et par minutter.
 
Oppgavene som Økonomisjef vil variere litt, men som regel så går følgende oppgaver og ansvarsområder igjen.
 
Økonomistyring
Du vil ha ansvaret for økonomistyring hvor etablering av KPIèr, og vurdering og analyse av viktige drivere er en viktig del av jobben.
 
Risikovurdering
Kartlegging og vurdering av risiko er også et viktig ansvarsområde for økonomisjef som sammen med ledelsen vurderer hvordan man best kan hensynta disse. Det spenner seg fra Valuta – rente – iboende industri risiko etc.
 
 
Budsjettprosessen
Økonomisjefen har ansvaret for planlegging og gjennomføring av budsjettprosessen og vil har som regel ansvaret for å vedlikeholde og utvikle modellene, kommunisere ut prinsippene for budsjettprosessen, innhente tallmaterialet, sette det sammen og vurdere avvik fra tidligere perioder er en prosess.
 
Økonomisjefen deltar ofte i diskusjonen med avdelingslederne om forutsetningene og trendene som skal prege budsjettet. 
 
Prognoseprosessen
Økonomisjefen har ofte ansvaret for å vurdere prognosene og initiere tiltak der hvor det er nødvendig.
 
Rapportering og analyse
Økonomisjefen har ansvaret for å se til at alle vesentlige forhold blir kommunisert, vurdert med forslag til tiltak der hvor de har økonomisk påvirkning.
 
 
Har du lyst å bli vurdert, legg inn din cv, eller ta kontakt per tlf for en kort og uforpliktende prat. Vi jobber både med management for hire og faste stillinger.
 

BransjekategoriAnnet
BransjeAnnet


Om arbeidsgiveren

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk! Qualified Professionals er ett av Norges beste rekrutteringsselskap som rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innenfor områdene engineering, HR, IT, økonomi og regnskap, salg og marked. Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber. Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Qualified Professionals finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se q-p.no

ArbeidsgiverQualified Professionals AS
StedSandnes
Ottar Skeide
Partner
+4797559043
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Systemutvikler

Vi er i vekst og søker derfor etter nye konsulenter til systemutviklingsteamet vårt.  En konsulent i systemutviklingsteamet jobber med utviklingsoppgaver for varierte kunder i både offentlig og privat sektor. Vi har kontorer i Kristiansand og Arendal. Vi jobber primært med utvikling av nye systemer og har stort sett gleden av å benytte en moderne [...]

Arbeidsgiver: Bouvet Norge AS

Sted: Kristiansand

Frist: Snarest

Data Engineers

Vi er i vekst og søker derfor etter nye konsulenter til våre team i Agder, Vestfold og Telemark! Vi søker etter utviklere som har erfaring og interesse for datamodellering, dataanalyse og dataplattformer. Som konsulent hos oss vil du jobbe for varierte kunder i både offentlig og privat sektor. Vi er lokalisert i Agder, med kontorer i Kristiansand og i Arendal.  Du [...]

Arbeidsgiver: Bouvet Norge AS avd Kristiansand

Sted: Kristiansand

Partner – Business Advisory Services

VI SØKER PARTNER TIL TJENESTEOMRÅDET RÅDGIVNING, MED VALGFRI LOKALISERING I SØRVEST BDO fortsetter vekstreisen og skal ansette enda en Partner til tjenesteområdet RÅDGIVNING i region Sørvest. Som Partner vil du være sentral i den videre utvikling av et ledende rådgivningsmiljø på tvers av våre kontorer på den [...]

Arbeidsgiver: BDO AS

Sted: Sandnes

Frist: Vi intervjuer kandidater fortløpende