Nasjonal IT Rekrutteringsrådgiver til stort rekrutteringsselskap

Qualified Professionals har hatt en sterk utvikling siden etableringen i 2018. Vi har i dag 4 avdelinger og betjener landsomfattende og lokale kunder på leder- og spesialistnivå. For å imøtese ambisjonen om videre vekst skal vi gjøre en ytterligere satsning på rekruttering innen fagområdet IT.
Vi søker derfor en leder for denne satsningen som evner å bidra til vår felles suksess nasjonalt innen IT.

Som Leder for Qualified Professionals IT blir du en del av et nasjonalt fagmiljø bestående av seniorkompetanse på rekruttering. Du vil få en sentral plass i videreutviklingen av Qualified Professionals sin posisjon i markedet og du vil bli anerkjent og kompensert for din suksess.

Riktig kandidat har høyere utdanning og kan vise til gode resultater fra rekrutteringsbransjen rettet mot tekniske stillinger og da fortrinnsvis innen IT.

Dine arbeidsoppgaver:

 • Etablere nødvendige konsept og rutiner for å lykkes med satsning innen fagområdet IT
 • Salg av våre rekrutteringskonsepter til nye og eksisterende kunder
 • Planlegge og gjennomføre egne rekrutteringsprosesser fra a-å
 • Strategisk rådgiver for dine kunderelasjoner
 • Vedlikeholde kunde- og kandidatnettverk

 

Hvem vi søker:

 • Vi ser etter deg som har god forretningsmessig forståelse og som vekker tillit i møte med nye og etablerte relasjoner. Vi tror du har evnen til å tenke nytt og ønsker at du har stor gjennomføringskraft, er målrettet og strukturert. 
 • Du har erfaring med å jobbe innen IT og god forståelse for fagområdet generelt.
 • Vi ønsker videre at du drives av å levere høy kvalitet i alle ledd, ser mulighetsrommet som skapes av å benytte teknologi for å effektivisere prosesser, samtidig som du strekker deg langt for å bidra til vår felles suksess.
 • Du har bra fremstillingsevne muntlig og skriftlig på norsk og engelsk, og meget gode IT-kunnskaper.

Vi tilbyr:

 • Operativ nøkkelstilling med store påvirkningsmuligheter
 • En arbeidsplass med god takhøyde og flat organisasjonsstruktur
 • Kolleger med lang bransjeerfaring og faglig tyngde innen rekruttering
 • Konkurransedyktige betingelser bestående av fastlønn og bonus
 • Sertifisering på våre testverktøy 

Vi håper å høre fra deg! Ta gjerne en uforpliktende telefon til Thomas eller Øyvind. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt. 

Qualified Professionals er et ledende rekrutterings og konsulentselskap med sterk fokus på fagområdene Økonomi og Regnskap, It, Engineering, HR, Salg og marked.  Våre rådgivere har operativ erfaring fra fagområdet de rekrutterer til og solid rekrutteringskompetanse. Alle kan finne flinke folk, men vi finner de som passer i din virksomhet. Ta kontakt for å høre hvordan din bedrift kan tjene på et samarbeid med Qualified Professionals. Vi har kontorer i Bergen, Stavanger, Kristiansand og Oslo. Se Q-P.no for mer informasjon. 

Sted: Oslo
Frist: Vi intervjuer fortløpende
Antall stillinger: 1

Kontaktperson

Thomas Seljevoll
+4790976001
Søk stilling

Relaterte stillinger

Controller

Vi søker etter Controller til spennende oppdrag hos kunde på Forus! Er du ledig omgående, vil vi gjerne høre fra deg! Arbeidsoppgaver: Samle og analysere finansiell informasjon for klargjøring av nye kontoer Gjennomføre statistiske analyser for å avgjøre trender, estimater og viktige endringer Analysere finansiell informasjon som ressurser [...]

Sted: Sandnes

Frist: Snarest

Antall stillinger: 1

Systemutvikler

SYSTEMUTVIKLER IT avdelingen søker etter en systemutvikler som har lyst til å være med på å utvikle Brandsdal Groups eget e-handelssystem. Avdelingen består av engasjerte og ansvarsfulle medarbeidere med mye variert erfaring innenfor IT.  Avdelingen har samarbeidspartnere over hele verden og det jobbes aktivt sammen med disse i hverdagen. Brandsdal Group [...]

Sted: Kristiansand S

Frist: 12.01.2020

Antall stillinger: 1

Maintenance Engineer

Duties and responsibilities Main area of responsibility will consist of facilitating and conducting RBI, RCM and RAM analysis The right candidate must have theoretical and practical understanding of planning and execution of maintenance tasks, spare parts planning, preventive maintenance routines and condition monitoring techniques Other tasks included but not limited to: establishment of tag [...]

Sted: Stavanger

Frist: ASAP

Antall stillinger: 1