Er du en tydelig og inkluderende leder med ønske om å jobbe med strategi, utvikling og operasjonalisering?

Sagstuen er i sterk vekst og søker nå en ny kollega til nøkkelstilling i vårt selskap!

Vi har opparbeidet en sterk posisjon i markedet som markedsledende entreprenør innen vårt fagfelt, som er bygningsprodukter i glass, aluminium, stål og solceller.
Vi har til hensikt å styrke denne posisjonen ytterligere i tiden fremover. Dette skal vi oppnå gjennom å fortsatt ivareta den kvaliteten vi har blitt kjent for. En viktig del av vårt kvalitetsstempel er knyttet til vår evne til å gjennomføre leveranser til avtalt tid, pris og kvalitet – her er montasje et vesentlig element!

Vi har egen fabrikk på Gjøvik hvor vi produserer våre prefabrikerte produkter. Vi har også et tett samarbeid med arkitekter, byggherrer og totalentreprenører for videreutvikling av våre ledende løsninger. Med et økende antall prosjekter, har vi også et behov for flere montører. I dag har vi over 40 fast ansatte montører, så du vil lede Sagstuens klart største enhet.

Vi søker nå etter en ny leder for vår montasjeenhet som vil ha ansvaret for all montasje i Sagstuens prosjekter. Vi ønsker også at du utvikler enheten i forhold til utnyttelsen av ressurser og hvordan vi ytterligere kan spre vårt geografiske nedslagsfelt til å bli landsdekkende.

Som Montasjesjef hos oss vil du bli gitt et betydelig ansvar, som inkluderer HMS i samarbeid med vår Kvalitetssjef. I tillegg til å lede den største enheten, vil du også fremforhandle og forvalte store leverandørkontrakter. Stillingens innhold vil i stor grad fastsettes sammen med valgt kandidat, men noen overordnede ansvarsområder vi ser for oss er:
 

 • Ledelse og utvikling av montasjeenheten
 • Organisere enheten på en optimal måte for å sikre flyt og effektivitet på byggeplass
 • Styre bemanningen av Sagstuens prosjekter
 • Rekruttering og utvikling av medarbeidere
 • Forhandling og forvaltning med eksterne leverandører til montasjeenheten
 • Fokus på kontinuerlig utvikling av arbeidsmetodikk og prosesser
 • Sikre skalerbarhet innen enhetens ansvarsområde
 • Aktiv deltaker i selskapets ledergruppe

Enheten består av en rekke faglig sterke medarbeidere som vil være viktige sparringspartnere når du skal videreutvikle strukturen. De vil naturlig bistå i den operative gjennomføringen av arbeidet enheten utfører. Det å være en god leder som evner å gjøre sine ansatte i stand til å effektivt levere best mulig kvalitet, vil derfor være det viktigste for å lykkes i rollen. Vi tror du som lykkes i denne rollen kjenner deg igjen i følgende kvalifikasjoner og egenskaper:
 

 • Tydelig, kommunikativ og inkluderende lederstil
 • Lyst til å stå på det lille ekstra for å sikre gode leveranser
 • Komfortabel med norsk og engelsk som arbeidsspråk – både skriftlig og muntlig
 • Opptatt av å sikre effektivitet og et godt arbeidsmiljø
 • Interessert i teknologi og utnyttelse av denne
 • Erfaring fra byggebransjen
 • Trygg i forhandlinger
 • Liker å jobbe langsiktig og strategisk, men samtidig sikre oppnåelse av kortsiktige mål

Vi tilbyr deg en mulighet til å delta i den videre reisen til Sagstuen. Du får en meget sentral rolle i selskapet med stor påvirkningsgrad for videre utvikling og strategisk retning for vår fremtidige vekst. Med deg på laget får du langsiktige og offensive eiere, en fremoverlent ledergruppe og en kompetent og aktiv arbeidsgruppe. 

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen og ønsker å lære mer om Sagstuen og muligheten? Er du klar for utfordringen og trygg på din egen kompetanse? Ta kontakt for en uforpliktende samtale eller registrere din CV via linken i annonsen og vi vil ta kontakt med deg! Vi vurderer kandidater løpende.

Om Sagstuen
Sagstuen er en entreprenør som utvikler, produserer og monterer bærekraftige bygningsprodukter bestående av glass, aluminium, stål og solceller for alle typer prosjekter og oppdragsgivere. Vårt mål er å være landets ledende aktør innen vårt fagfelt, og vi er i dag Norges største produsent av aluminiumsrekkverk.

Sagstuen AS er et familieselskap med over 100 ansatte som ble stiftet i 1946, med hovedkontor og fabrikk på Gjøvik. I Oslo har vi nyoppussede kontorer der Sagstuen og søsterselskapet Apollotech har 15 ansatte. Vi er i en rivende utvikling med sterk vekst og mange av byggebransjens mest spennende prosjekter og kunder. Vi satser sterkt på innovasjon, både innenfor design og produktutvikling. Bedriften skal være bransjeledende på miljøvennlige og vedlikeholdsfrie produkter, og vi er ISO-sertifiserte innen kvalitet og miljø.

NøkkelordByggeledelse, Bygg og anlegg, Prosess, Ledelse, Organisasjonsutvikling, Strategi, Entreprenørvirksomhet, Montasje
BransjekategoriIndustri / Produksjon
BransjeAnnet


ArbeidsgiverSagstuen AS
StedOslo
FristSnarest
Thomas Seljevoll
Rådgiver/Partner - Qualified Professionals
+4790976001
Øyvind Sandvik
Daglig leder/Partner
+4791648782
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Systemutvikler

Vi er i vekst og søker derfor etter nye konsulenter til systemutviklingsteamet vårt.  En konsulent i systemutviklingsteamet jobber med utviklingsoppgaver for varierte kunder i både offentlig og privat sektor. Vi har kontorer i Kristiansand og Arendal. Vi jobber primært med utvikling av nye systemer og har stort sett gleden av å benytte en moderne [...]

Arbeidsgiver: Bouvet Norge AS

Sted: Kristiansand

Frist: Snarest

Data Engineers

Vi er i vekst og søker derfor etter nye konsulenter i vårt team i Agder! Vi søker etter utviklere som har erfaring og interesse for datamodellering, dataanalyse og dataplattformer. Som konsulent hos oss vil du jobbe for varierte kunder i både offentlig og privat sektor. Vi er lokalisert i Agder, med kontorer i Kristiansand og i Arendal.  Du vil inngå i et team [...]

Arbeidsgiver: Bouvet Norge AS avd Kristiansand

Sted: Kristiansand

Data Engineers

Vi er i vekst og søker derfor etter nye konsulenter i vårt team! Vi søker etter utviklere som har erfaring og interesse for datamodellering, dataanalyse og dataplattformer. Hos oss vil du jobbe med høyt kompetente kolleger og i tett samarbeid med våre kunder for å finne gode løsninger som gir forretningsverdi. Ønskede [...]

Arbeidsgiver: Bouvet Norge AS avd Kristiansand