HomeNet søker Leveransekoordinator

Som Leveransekoordinator i HomeNet har du ansvaret for å ivareta leveranse av sluttkundeinstallasjoner i våre fiberutbyggingsprosjekter.

Dette innebærer, blant annet, å sikre god og riktig kommunikasjonsflyt mellom HomeNet, eksterne leverandører, interne prosjektdeltakere og til slutt våre kunder.

For å lykkes og trives i jobben må du være strukturert, kundeorientert og løsningsfokusert. Med strukturert mener vi at du må like, og evne, å jobbe med mange oppgaver i parallell og styre disse på en ryddig måte. Med kundeorientert mener vi at du må evne å tenke på våre kunder i alle aktiviteter og beslutninger du foretar deg. Med løsningsorientert mener vi at du i hverdagen som leveransekoordinator vil møte mange store og små situasjoner som krever samarbeid, løsningsvilje og -evne.

Det er en fordel at du har erfaring med utbygging og leveranse av internett over fiber, men ingen forutsetning. Uavhengig av det, er det nødvendig at du liker å jobbe i team samtidig som du er selvstendig og er vant med bruk av IT-verktøy i din arbeidshverdag.

Dersom du kjenner deg igjen i dette, vil vi gjerne høre fra deg!

Arbeidsoppgaver:

 • Legge plan for håndtering av kundeinstallasjoner sammen med intern prosjektleder og ekstern entreprenør
 • Ivareta oppfølging av kundeinstallasjoner (prognose, faktisk, avvik) mot entreprenør
 • Håndtere utvalgte kundesaker ved behov
 • Koordinere logistikk og håndtering av utstyr i prosjekter
 • Sørge for oppdatert informasjon til kunder og internt i HomeNet

Kvalifikasjoner:

 • Erfaring fra prosjektarbeid og kjennskap til Prince2 e.l. er en fordel
 • Kjennskap til prosess og håndtering av fiberutbygging og -leveranse er en fordel
 • Teknisk interesse og forståelse (telekommunikasjon, fiber)
 • Utdannelse fra relevante fag (administrasjon, logistikk, telekommunikasjon, m.m.)
 • Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse

Personlige egenskaper:

 • Gode samarbeids – og kommunikasjonsevner
 • Kvalitetsbevisst og strukturert arbeidsmetode
 • Stå-på-vilje og høy arbeidskapasitet med ønske om å være med å videreutvikle HomeNet
 • Positiv og glad i utfordringer

 

Om HomeNet:

Broadnet er Norges ledende leverandør av fiberbasert datakommunikasjon til bedrifter, operatører og offentlig sektor. Vi har 300 ansatte og hovedkontor på Fornebu. Vi er en nasjonal aktør som med vårt eget landsdekkende fibernett har suveren dekning til bedrifter i hele Norge. Vårt nett består av 40.000 kilometer med fiber som knytter sammen over 90 norske byer fra nord til sør. Vi investerer også tungt i fremtiden, og er i gang med en utbygging som vil gi fiber til enda flere norske bedrifter.

Gjennom merkevaren HomeNet leverer Broadnet lynraskt fibernett til både villaer og boligsammensutninger i privatmarkedet. Gjennom våre partnere kan vi tilby valgfrihet på TV-løsninger, og med vårt Internet UNLIMITED 1000 kan du benyttet i praksis uten å tenke på hastighet. Satsningen til privatmarkedet er for tiden i stor vekst, og HomeNet leverer til kunder over hele landet.

Sted: Fornebu
Frist: Vi intervjuer fortløpende
Antall stillinger: 1

Kontaktperson

Øyvind Sandvik
+4791648782
Søk stilling

Relaterte stillinger

Project Engineer

On behalf of our client whom need to increase their engineering capacity, we are searching for a Project engineer to support projects, tenders and study activities within our client's team in Norway. Key responsibilities: Prepare and coordinate work packages including budgeting. Interface with Client-, internally functions and BU-/Central Engineering. Provides skills, integrity and knowledge [...]

Sted: Stavanger

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Antall stillinger: 1

Leder fag- og teknologiutvikling

Norske Trevarer søker Leder for fag- og teknologiutvikling. Hovedformålet med denne stillingen er å være en faglig ressurs overfor medlemsbedriftene, samt ivareta den faglige delen i Norske Trevarer og bransjens faglige interesser. Videre vil formålet være å sørge for tilfredshet hos medlemmene i forhold til faglighet og svar- og responstid ved [...]

Sted: Oslo

Frist: Snarest

Antall stillinger: 1

Senior Mechanical Engineer

Tasks and Responsibilities  • Preparation of engineering deliverables within the given estimated hours in all phases of a project. • Ensure coordinated design, including interface with other internal disciplines, to ensure complete engineering deliverables. • Co-operation with Supply Management for Package Engineering, including quality surveillance /supplier follow-up and [...]

Sted: Oslo

Frist: 28.06.19

Antall stillinger: 1