Vi søker konsulenter innen Digitalisering og Innovasjon til PwC Consulting Agder

Hos PwC Consulting Agder jobber vi med rådgivningsoppdrag og spennende virksomheter lokalt og nasjonalt innen områder som strategi, organisasjonsutvikling, verdikjedeforbedringer,
prosessoptimalisering, endringsprosesser, digitalisering og teknologirådgivning.

Vi styrker vårt kompetansemiljø innen tjenesteområdet Digitalisering og Innovasjon ytterligere, og ser etter deg som ønsker å bidra til strategisk og faglig utvikling både for våre kunder og internt.. 

Vi er mer enn 150 konsulenter, advokater, regnskapsførere og revisorer på Agder som daglig jobber for å etterleve PwC’s misjon “Bygge tillit i samfunnet og løse viktige problemer”.

Som konsulent hos oss vil du jobbe sammen med de beste ressursene innenfor digitalisering og innovasjon på Agder. Dette passer perfekt for deg som har evnen til å raskt sette seg inn i nye problemstillinger og ønsker å jobbe med både innovasjon, teknologi og forretningsutvikling.

Du vil inngå i et kompetansedrevet team hvor tverrfaglig samarbeid står sterkt – noe som gir muligheter til god faglig videreutvikling og karrieremuligheter.

Vi søker de som ønsker å utvikle seg innenfor områdene:

 • Rådgivning og prosjektledelse innen digitalisering
 • Data plattform og analyse
 • Tjenestedesign/design thinking
 • Cyber security
 • Virksomhetsarkitektur

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

 • Høyere utdanning innen teknologi, informatikk, økonomi eller annen relevant erfaring
 • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • God skriftlig og muntlig formuleringsevne på norsk og engelsk
 • Identifisere deg med PwC sine verdier
 • Er fremoverlent og stor motivasjon for å kontinuerlig lære og utvikle seg  

Hos oss vil du få:

 • Gode faglige og karrieremessige utviklingsmuligheter
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Et kompetansedrevet og team-fokusert arbeidsmiljø

Kjenner du deg igjen i kvalifikasjonen, er interessert i fagområdene og ønsker å utforske muligheten for å bli en del av PwC Consulting Agder? Søk og vi tar kontakt!

Vi vurderer kandidater fortløpende – ved spørsmål, ta kontakt med oppgitt rådgiver, Thomas Seljevoll hos Qualified Professionals!

De bedriftene som endrer verden er de som vil det mest. De som har de mest nysgjerrige menneskene. De som gjør det lille ekstra. PwC har kompetanse fra alle verdens hjørner og lokale kontorer i Norge, og er et av verdens største nettverk av revisorer, advokater og rådgivere. Basert på et bredt kompetansemiljø skal vi bygge tillit og bidra til god styring og kontroll hos våre klienter, og positivt påvirke selskapets evne til verdiskapning og utvikling.

PwC tilbyr tjenester innen revisjon, rådgivning, regnskap, skatt og avgift til offentlige og privateide virksomheter. Hver dag går mer enn 284.000 PwC- medarbeidere i 155 land på jobb for å hjelpe våre klienter til å lykkes. I Norge er vi over 1.750 ansatte representert ved 27 kontorer. PwC sine klienter varierer fra noen av verdens mest komplekse organisasjoner, til små og mellomstore lokale virksomheter.

I PwC lever vi etter følgende verdisett: Act with Integrity, Make a difference, Care, Work Together og Reimagine the Possible.
 

NøkkelordForretningsutvikling, Prosjektledelse, Digitalisering, Rådgivning, Innovasjon, Teknologi
BransjekategoriKonsulenter / Frie yrker
BransjeForretningsutvikling / Strategi


ArbeidsgiverPwC Kristiansand
StedKristiansand S
FristSnarest
Thomas Seljevoll
Rådgiver - Partner
+4790976001
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Leder økonomi – data science og advanced analytics

Stillingen skal kombinere økonomistyringen av egen virksomhet-/prosjekter – men kombinert med en rolle som skal lede arbeidet med å utvikle og levere informasjonsprodukter basert på masterdata og avanserte analysetjenester til hele skognæringen. Skogdata står foran en spennende reise i en næring i sterk utvikling, SmartForest, og skal utvikle neste [...]

Arbeidsgiver: Skog-data AS

Sted: Oslo

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Project Development Electric Power Engineer

About Electrical power engineering roles in several development projects and within the areas of electrification of offshore installations (power from shore), offshore wind power, PFSOs , unmanned installations and modification/tie-in projects depending of the candidates experience and ability. Responsibilities – Handle all relevant engineering matters related to the electrical [...]

Arbeidsgiver: Qualified Professionals Stavanger

Frist: 01.11.2020

Logistics specialist

On behalf of our client we are searching for an expert in logistics with experience from drilling operations environments. The position is responsible for planning and follow-up of tasks within own area, and towards operations in platform operations, drilling and wells and projects. Operational tasks: Plan for drilling operations together with drilling dept. Communicate with suppliers of [...]

Arbeidsgiver: Qualified Professionals Stavanger

Sted: Stavanger

Frist: ASAP - Interviews are conducted continuously