Vi søker en engasjert og dyktig KAM!

Vi opplever stor interesse for våre kvalitetsprodukter og ønsker å ta ytterligere markedsandeler. Vi trenger derfor flere resultatorienterte og engasjerte KAM èr til vårt gode salgsteam for å ta en proaktiv rolle i et selskap med store ambisjoner. Selskapet har investert mye i å være mer markedsorientert og har opplevd en stor interesse igjennom digitale kampanjer og fokus på viktige kundegrupper. Vi tror det er mulig å ta ytterligere markedsandeler igjennom å fokusere mer på de ulike B2B segmentene.

Vi er et team som vil dekke våre satsingsområder og vi søker etter flere personer som kan dekke Buskerud, Akershus og Oslo. 

Ansvar og oppgaver
Du vil være en viktig lagspiller i salgsavdelingen for å øke det spennende potensialet som ligger i B2B med fokus på partnere og større B2B kunder. Fokus vil være både mot eksisterende kunder og nye kunder. 

De konkrete oppgavene vil være knyttet til

 • Salgsopfølging mot eksisterende kunder og utvikle kunderelasjonen. 
 • Salg mot nye potensielle kunder
 • Oppfølging av partnere og utvikling av partnerskapet. 
 • Være med å bidra til å utvikle salgsmetodikk og kundeoppfølging i selskapet. 

 Bakgrunn

 • Erfaring fra salg med dokumenterte gode salgsresultater innen B2B 
 • Gjerne erfaring fra bilbransjen eller lignende.
 • Erfaring fra å jobbe med CRM
  • Planer, aktiviteter, rapportering og oppfølging.
 • Erfaring i å kalkulere tilbud.
 • Gode skriftlige og muntlige kommuniksjonsegenskaper. 

 
 Egenskaper

 • For å lykkes må du bli motivert av å nå mål og resultater.
 • Du må ha god evne til å bygge relasjoner og skape tillitt.
 • Stort engasjement og god oppfølging vil være avgjørende for resultater og kundeopplevelser.
 • Du må kunne jobbe selvstendig og planlegge din egen arbeidsdag.
 • Teamplayer. 

 
Du trenger ikke skrive en søknad, men registrer kontaktinformasjon og cv så kontakter vi deg. Har du noen spørsmål så kan undertegnede kontaktes på e-mail eller telefon. Jeg er også ledig etter kl. 16.00.
 
Tilhengernor AS er en av Norges ledende leverandører av proffhengere med en årlig omsetning på ca. 50 mill. kr og har 9 ansatte. Vi har spesialisert oss på import og salg av kvalitetshengere for næringslivet produsenter i Europa som er ledende innfor sine områder. Vi har kontor på Dal, 10 min. kjøretur nord for Gardemoen.

 

NøkkelordKey Account Manager KAM, Key Account Manager, KAM, Biladministrasjon, Salg, Selger, Tilhenger BE
BransjekategoriSalg / Markedsføring
BransjeProduktsalg
Alternativ
bransjekategori
Salg / Markedsføring
Alternativ bransjeTeknisk salg


ArbeidsgiverTilhengernor AS
StedDAL
FristVi intervjuer fortløpende
Øyvind Sandvik
Daglig leder/Partner
+4791648782
Astri Hundhammer
Rådgiver
+4799267738
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Systemutvikler

Vi er i vekst og søker derfor etter nye konsulenter til systemutviklingsteamet vårt.  En konsulent i systemutviklingsteamet jobber med utviklingsoppgaver for varierte kunder i både offentlig og privat sektor. Vi har kontorer i Kristiansand og Arendal. Vi jobber primært med utvikling av nye systemer og har stort sett gleden av å benytte en moderne [...]

Arbeidsgiver: Bouvet Norge AS

Sted: Kristiansand

Frist: Snarest

Data Engineers

Vi er i vekst og søker derfor etter nye konsulenter i vårt team i Agder! Vi søker etter utviklere som har erfaring og interesse for datamodellering, dataanalyse og dataplattformer. Som konsulent hos oss vil du jobbe for varierte kunder i både offentlig og privat sektor. Vi er lokalisert i Agder, med kontorer i Kristiansand og i Arendal.  Du vil inngå i et team [...]

Arbeidsgiver: Bouvet Norge AS avd Kristiansand

Sted: Kristiansand

Data Engineers

Vi er i vekst og søker derfor etter nye konsulenter i vårt team! Vi søker etter utviklere som har erfaring og interesse for datamodellering, dataanalyse og dataplattformer. Hos oss vil du jobbe med høyt kompetente kolleger og i tett samarbeid med våre kunder for å finne gode løsninger som gir forretningsverdi. Ønskede [...]

Arbeidsgiver: Bouvet Norge AS avd Kristiansand