Stormberg søker kategori- og innkjøpsansvarlig for nysatsingen hund og katt

Kategori- og innkjøpsansvarlig

Stormberg søker en kreativ kremmer som kategori- og innkjøpsansvarlig i forbindelse med vår satsing på utstyr til hund og katt. Vi ser etter deg med svært god markedsforståelse og lidenskap for kjæledyr og salg. 

Du vil jobbe med utvikling av en ny produktkategori i en sterk merkevare, basert på Stormbergs kjerneverdier bærekraft, inkludering og innovasjon. Du vil få en sentral rolle i storsatsingen, med ansvar for innkjøp og sammensetning av sortiment i oppstartsfasen, med mulighet for utvidet ansvar og omfang som salgssjef for produktkategorien.

Stormberg har et strategisk forankret mål om å øke mangfold av innsikt, perspektiv og gjerne erfaring som minoritet.  Dette er viktig for oss for å bedre forstå og nå hele befolkningen. Denne kunnskapen er et viktig supplement til fagkompetanse og arbeidserfaring, fordi vi ønsker å tilby gode tur og produkt opplevelser for alle.

Stillingen er en 1-årig prosjektstilling med mulighet for fast ansettelse, 100 % med tiltredelse fortløpende. 

Arbeidsoppgaver

 • Sammensetning av sortiment
 • Innkjøpsansvar
 • Oppfølging av leverandør og produksjonsoppfølging
 • Bidra med innhold til markedsmateriell 

Ønskede kvalifikasjoner

Vi ønsker deg som:

 • Har hund/katt og er genuint interessert i kjæledyr
 • Har utdannelse og/eller relevant erfaring fra innkjøp
 • Har kommersiell teft og analytiske evner
 • God planlegger, strukturert og høy gjennomføringsevne
 • Har evne til å være fleksibel, modig, nytenkende og nyskapende for å forstå mangfoldet blant medarbeidere, samarbeidspartnere og kunder.

Personlige egenskaper

Du lærer raskt, liker høyt tempo og arbeider bra i team. Andre egenskaper vi vektlegger er at du er turglad, utadvendt og engasjert med stor arbeidsglede.

Søker må identifisere seg med Stormbergs verdigrunnlag: Bærekraftig, Inkluderende og Innovativ.

Vi tilbyr

 • Spennende arbeidsoppgaver og et høyt tempo
 • En organisasjon hvor Stormbergs kjerneverdier er i fokus.
 • Gode kollegaer og et innovativt arbeidsmiljø
 • Konkurransedyktige betingelser i en solid virksomhet med en sterk merkevare
 • Arbeidssted i Kristiansand

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Partner/ Daglig Leder i Qualified Professionals, Rolf Michaelsen tlf. 975 35 754.

NøkkelordHund og katt, Innkjøp, Kategoriledelse, Friluftsliv
BransjekategoriTransport / Logistikk / Lager
BransjeInnkjøp
Alternativ
bransjekategori
Salg / Markedsføring
Alternativ bransjeMarkedsføring


Om arbeidsgiveren

Stormberg er Norges mestselgende turtøymerkevare. Med familievennlige priser, funksjonell produktkvalitet og sterkt fokus på miljø- og samfunnsansvar har selskapet hatt en sterk utvikling siden oppstarten i 1998. Stormberg har i dag 250 medarbeidere. Distribusjon foretas gjennom Stormbergs 30 fysiske butikker og gjennom Stormbergs nettbutikk. Stormberg ble som den første norske sportsmerkevaren, tatt opp som medlem av Etisk handel i 2002. Stormbergs produkter har siden 2008 vært klimakompenserte. I Sustainable Brand Index 2021 ble Stormberg kåret til mest bærekraftige merke innenfor tekstil. 1% av omsetningen i Stormberg brukes til humanitære og samfunnsnyttige formål. Les mer på www.stormberg.com

ArbeidsgiverStormberg AS
StedKristiansand S
Frist15.11.2021
Rolf Michaelsen
Daglig leder/Partner i Qualified Professionals
+4797535754
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Systemutvikler

Vi er i vekst og søker derfor etter nye konsulenter til systemutviklingsteamet vårt.  En konsulent i systemutviklingsteamet jobber med utviklingsoppgaver for varierte kunder i både offentlig og privat sektor. Vi har kontorer i Kristiansand og Arendal. Vi jobber primært med utvikling av nye systemer og har stort sett gleden av å benytte en moderne [...]

Arbeidsgiver: Bouvet Norge AS

Sted: Kristiansand

Frist: Snarest

Data Engineers

Vi er i vekst og søker derfor etter nye konsulenter i vårt team i Agder! Vi søker etter utviklere som har erfaring og interesse for datamodellering, dataanalyse og dataplattformer. Som konsulent hos oss vil du jobbe for varierte kunder i både offentlig og privat sektor. Vi er lokalisert i Agder, med kontorer i Kristiansand og i Arendal.  Du vil inngå i et team [...]

Arbeidsgiver: Bouvet Norge AS avd Kristiansand

Sted: Kristiansand

Data Engineers

Vi er i vekst og søker derfor etter nye konsulenter i vårt team! Vi søker etter utviklere som har erfaring og interesse for datamodellering, dataanalyse og dataplattformer. Hos oss vil du jobbe med høyt kompetente kolleger og i tett samarbeid med våre kunder for å finne gode løsninger som gir forretningsverdi. Ønskede [...]

Arbeidsgiver: Bouvet Norge AS avd Kristiansand