Melesio søker investeringsanalytiker

Du vil jobbe sammen med meget erfarne investorer med lang og bred investeringserfaring fra analyse og rådgivning innenfor Corporate Finance. Dette vil gi deg spennende utfordringer innenfor investeringsanalyse og bistand i forbindelse med oppfølgning og utvikling av virksomheter.
 
Melesio er en aktiv investor i unoterte selskaper blant annet innen teknologi, bank, finans, helse, entreprenør og eiendomsutvikling. I selskaper hvor Melesio går inn som aktiv eier søker vi primært etter små- og mellomstore nisjeselskaper med sterk markedsposisjon og dyktig ledelse som også er aksjonærer.
 
Melesios investeringer i børsnoterte verdipapirer gjøres gjennom Melesio Invest AS.
 
Investeringsuniverset er globalt, men har hittil vært konsentrert i det norske markedet innen bransjer hvor Melesio har kunnet etablere et analytisk fortrinn. Vi investerer hovedsakelig i aksjer, men tidvis også i rentepapirer og derivater. Melesios portefølje har historisk hatt en overvekt av sine investeringer innen bank og finans.
 
Selskapet har en bred investeringsportefølje og en sterk kapitalbase. Vi søker nå etter en analytiker som skal jobbe opp mot våre investeringer i både noterte og unoterte aksjer, samt bistå med å identifisere og utvikle fremtidige investeringer.
 
Ansvar og arbeidsoppgaver:
Bistå i analyse og oppfølging av børsnoterte aksjer
Følge markeder og foreta analyse av trender og enkeltselskaper
Bistå i vurdering av nye investeringsmuligheter
Bistå i kjøps- og salgsprosesser, samt i forbindelse med eventuelle kapitalinnhentinger
Oppfølging av og støtte for ledelsen i de unoterte selskapene i forbindelse med gjennomføring av vedtatt strategi
Bistå ledelsen i de unoterte selskapene med forbedringsarbeid
rapportering og oppfølging av porteføljen
Bistå partnerne i adhoc prosjekter
 
Kvalifikasjoner:
Masternivå
Gode analytiske evner og interesse for aksjer kapitalmarkedet samt styring og utvikling av virksomheter 
Erfaring fra konsulentvirksomhet, revisjon eller annen relevant erfaring.
God forståelse og interesse for det digitale
Gode skriftlige og muntlige kunnskaper i engelsk og norsk
 
Personlige egenskaper
Strategisk
Analytisk
Forretningsorientert
God på kommunikasjon og samarbeid
Tar initiativ og utviser ansvar
 
Vi tilbyr
Et team som er genuint interessert i forretningsvirksomhet og som har sterke resultater og kompetanse å vise til. Du vil få en unik mulighet å utnytte og utvikle din kompetanse og interesse gjennom å jobbe i et kompakt, erfarent, motiverende og dynamisk miljø hvor det er kort vei fra ide, diskusjon og analyse til beslutning og implementering.  

Les mer om Melesio her: https://www.melesio.no/om-melesio
 

BransjekategoriBank / Finans / Forsikring
BransjeMegling / Analyse


Om arbeidsgiveren

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk! Qualified Professionals er ett av Norges beste rekrutteringsselskap som rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innenfor områdene engineering, HR, IT, økonomi og regnskap, salg og marked. Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber. Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Qualified Professionals finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se q-p.no

ArbeidsgiverMelesio AS
StedOslo
Nora Tjeldflaat
Rådgiver
+4745738033
Øyvind Sandvik
Daglig leder/Partner
+4791648782
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Systemutvikler

Vi er i vekst og søker derfor etter nye konsulenter til systemutviklingsteamet vårt.  En konsulent i systemutviklingsteamet jobber med utviklingsoppgaver for varierte kunder i både offentlig og privat sektor. Vi har kontorer i Kristiansand og Arendal. Vi jobber primært med utvikling av nye systemer og har stort sett gleden av å benytte en moderne [...]

Arbeidsgiver: Bouvet Norge AS

Sted: Kristiansand

Frist: Snarest

Data Engineers

Vi er i vekst og søker derfor etter nye konsulenter i vårt team i Agder! Vi søker etter utviklere som har erfaring og interesse for datamodellering, dataanalyse og dataplattformer. Som konsulent hos oss vil du jobbe for varierte kunder i både offentlig og privat sektor. Vi er lokalisert i Agder, med kontorer i Kristiansand og i Arendal.  Du vil inngå i et team [...]

Arbeidsgiver: Bouvet Norge AS avd Kristiansand

Sted: Kristiansand

Data Engineers

Vi er i vekst og søker derfor etter nye konsulenter i vårt team! Vi søker etter utviklere som har erfaring og interesse for datamodellering, dataanalyse og dataplattformer. Hos oss vil du jobbe med høyt kompetente kolleger og i tett samarbeid med våre kunder for å finne gode løsninger som gir forretningsverdi. Ønskede [...]

Arbeidsgiver: Bouvet Norge AS avd Kristiansand