Vil du jobbe som innholdsmarkedsfører i et helproft kommunikasjons- og digitalbyrå? Aptum søker folk!

Innholdsmarkedsfører
 

Aptum har Sørlandets beste fagfolk innenfor sine respektive fag. Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester, og søker derfor etter en ny kollega til nyopprettet stilling. I den forbindelse ser vi etter en idérik, oppdatert og nysgjerrig innholdsmarkedsfører til å skape gode, selgende tekster for en variert og omfattende kundeportefølje.

Dine overordnede ansvarsområder vil være å produsere tekstinnhold til sosiale medier (organisk og betalt), nyhetsbrev og nettsider, og du vil jobbe tett med kollegaer og oppdragsgiver fra idéfase til utførelse. Videre vil du:

  • Opprette og gjennomføre innholdsplan basert på merkevare- og posisjoneringsstrategi
  • Måle effekt og optimalisere innhold
  • Rapportere resultat
     

Den rette kandidaten er idésterk og har teft for historiefortelling. Du følger med på utvikling og trender, og holder deg oppdatert på hvilket innhold som fungerer i de ulike SoMe-kanalene. Du føler deg som hjemme i Meta Business Suite, og er opptatt av en rød tråd fra målsetting og kreativ idé til utførelse, analyse og oppfølging. Du er komfortabel med å jobbe både selvstendig og i team, og motiveres av å lære og utvikles i et faglig miljø. Videre kan du også vise til:

  • Gode formuleringsevner, er grundig og nøyaktig med tanke på korrektur / feilfritt sluttprodukt
  • Relevant utdanning innen kommunikasjon, digitale medier og/eller brukerforståelse fra universitet eller høyskole på minimum bachelor eller tilsvarende nivå
  • Erfaring med bruk av mobilkamera og kjapp redigering til å lage videoer for sosiale medier

Vi tilbyr deg et sterkt fagmiljø med fokus på videreutvikling hvor du kan bruke dine sterke sider og det som gir deg mest energi i hverdagen. Vi ønsker at du skal oppleve fleksibilitet fra oss som arbeidsgiver, og at du føler deg som er verdifull og viktig del av vårt team. Vi kan tilby:

  • Sentrale og moderne kontorlokaler i Kristiansand og Mandal
  • Å bli del av et team som jobber for felles mål
  • Gode betingelser

Synes du stillingen virker interessant, kjenner deg igjen i erfaring og interesse vi etterspør – og ønsker å vite mer om oss i Aptum og denne muligheten?
Registrer deg som søker via annonsen eller ta kontakt med oppgitt rådgiver i Qualified Professionals. På grunn av GDPR kan vi ikke motta CV/søknad på e-post.
Vi ser frem til å høre fra deg! 

Om oss
Hei, vi er Aptum! Et solid selskap med røtter tilbake til 1974, som i dag er et av Sørlandets mest komplette kommunikasjons- og digitalbyråer med spisskompetanse innen kreativ merkevarebygging, strategisk design, retail, digital markedsføring og webutvikling. Gjengen består av ca. 35 dedikerte fagfolk som med innsikt, kreativitet og gjennomtenkte løsninger tar kundene videre – helhetlig og helhjertet. I sum har vi en størrelse og et kompetansenivå få andre miljøer i landsdelen kan matche. 

Aptum har hovedkontor i Kristiansand, avdelingskontor i Mandal og satellitter i Tvedestrand, Piemonte og Toscana.

NøkkelordDigital markedsføring, Digitalbyrå, Innholdsmarkedsføring, Content marketing, Innholdsskaper
BransjekategoriSalg / Markedsføring
BransjeMarkedsføring
Alternativ
bransjekategori
Media / Informasjon / PR
Alternativ bransjeAnnet


ArbeidsgiverAptum AS
StedKristiansand S
Frist28.03.2023
Rolf Michaelsen
Regionleder/ Partner i QP
+4797535754
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.