Vi styrker teamet - Hydraulisk Mekanisk Design ingeniør skal inn på laget vårt

Vi styrker teamet – Hydraulisk Mekanisk Design ingeniør skal inn på laget vårt.

Vi ønsker deg som er nysgjerrig på industrielle og fremtidsrettede løsninger. Du vil jobbe med innovative prosjekter til fornybar, offshore, maritim og landbasert industri. Du må ha genuin interesse av å ha teknisk ansvar innen ditt fag i vårt spennende innovasjonsprosjekt. Det er viktig at du trives med å jobbe selvstendig. Vi er i et utviklingsprosjekt, og er på jakt etter deg som trigges av å få være med å skape.  

Primært arbeidssted vil være i våre lokaler i Kristiansand, men arbeid hos kunde, enten i prosjekt eller som konsulent, vil være forventet som en del av arbeidsomfanget.

Arbeidsoppgaver

 • Hydraulisk og mekanisk design
 • Delta i produktdesign, utvikling, testing og dokumentasjon
 • Verifikasjon i henhold til myndighets- og bransjekrav
 • Noe reisevirksomhet må regnes med

Ønskede kvalifikasjoner

 • Bachelor- eller mastergrad innen maskinteknikk med kunnskap innen hydraulikk
 • Mer enn 5 års relevant erfaring
 • God kjennskap til relevante designverktøy
 • Gode kommunikasjonsevner både på norsk og engelsk

Personlige egenskaper

 • Du er strukturert og har en ryddig tilnærming til dine arbeidsoppgaver
 • Du er god på å dokumentere ditt arbeid slik at andre kan overta
 • Nysgjerrig på hvordan henger ting sammen, og trigges av å finne løsninger
 • Nytenkende, og har en positiv holdning
 • Trives med å jobbe selvstendig, og er ikke avhengig av å bli veiledet
 • Interesse for eget fagfelt, men også gjerne innen automasjon og data

Vi tilbyr

 • En spennende mulighet i et selskap i vekst
 • Muligheten til å forme, utvikle, prege, og påvirke, både egen arbeidsplass, miljø og våre produkter/tjenester
 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjonsordninger

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk!
Qualified Professionals er ett av Norges beste rekrutteringsselskap som rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innenfor områdene engineering, HR, IT, økonomi og regnskap, salg og marked.

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber.  Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Qualified Professionals finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se q-p.no

Qualified Professionals er ett av Norges beste rekrutteringsselskap. Vi rekrutterer spesialister og ledere innen fagområdene engineering, HR, IT, økonomi og regnskap, salg og marked. Qualified Professionals benytter flere avanserte metoder og testverktøy for å finne den kandidaten som passer best for din bedrift. Vi bruker både tradisjonell annonsering og search, og vi har løsninger for faste ansettelser, management for hire, innleie og vikariater. Qualified Professionals er et rekrutteringsbyrå, som i tillegg tilbyr konsulenttjenester innen lederprosesser for å styrke ledergruppers samhandling, medarbeiderutvikling, referanseintervju og sluttvurdering. Alle kan finne flinke folk. Vi finner den beste kandidaten for din bedrift. Kontakt oss for å høre hva Qualified Professionals kan bistå med. Vi har kontorer i Oslo, Bergen, Kristiansand og Stavanger.  Se q-p.no for mer informasjon.
 

 

NøkkelordOlje- og gassindustri, Hydraulisk, Ingeniørfag, Mekanisk design, Hydraulisk design
BransjekategoriOlje / Gass Off- / Onshore / Maritim
BransjeForskning og Teknologiutvikling


Om arbeidsgiveren

SPEO Products ble stiftet i 2015 med formål å utvikle et Elektro-Hydraulisk Kontrollsystem basert på en innovativ ide blant gründerne. Dette prosjektet utføres med støtte fra innovasjon Norge og har både Lundin og Kværner som IFU partnere. Samtidig samarbeider vi med spennende kunder og leverandører i vårt nettverk hvor vi tilbyr vår kompetanse innen automasjon og prosjektgjennomføring. Qualified Professionals samarbeider med SPEO Products i ansettelsesprosesser.

ArbeidsgiverSpeo Products AS
StedKristiansand S
Frist29.11.2020
Nina Albert Bjercke
Rådgiver
+4793043445
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Leder økonomi – data science og advanced analytics

Stillingen skal kombinere økonomistyringen av egen virksomhet-/prosjekter – men kombinert med en rolle som skal lede arbeidet med å utvikle og levere informasjonsprodukter basert på masterdata og avanserte analysetjenester til hele skognæringen. Skogdata står foran en spennende reise i en næring i sterk utvikling, SmartForest, og skal utvikle neste [...]

Arbeidsgiver: Skog-data AS

Sted: Oslo

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Project Development Electric Power Engineer

About Electrical power engineering roles in several development projects and within the areas of electrification of offshore installations (power from shore), offshore wind power, PFSOs , unmanned installations and modification/tie-in projects depending of the candidates experience and ability. Responsibilities – Handle all relevant engineering matters related to the electrical [...]

Arbeidsgiver: Qualified Professionals Stavanger

Frist: 01.11.2020

Logistics specialist

On behalf of our client we are searching for an expert in logistics with experience from drilling operations environments. The position is responsible for planning and follow-up of tasks within own area, and towards operations in platform operations, drilling and wells and projects. Operational tasks: Plan for drilling operations together with drilling dept. Communicate with suppliers of [...]

Arbeidsgiver: Qualified Professionals Stavanger

Sted: Stavanger

Frist: ASAP - Interviews are conducted continuously