Vi søker etter 2 HVAC ingeniører med 5 års erfaring fra offshoreindustrien!

Qualified Professionals er et ledende rekrutterings og konsulentselskap med sterk fokus på fagområdene Økonomi og Regnskap, It, Engineering, HR, Salg og marked. Våre rådgivere har operativ erfaring fra fagområdet de rekrutterer til og solid rekrutteringskompetanse. Alle kan finne flinke folk, men vi finner de som passer i din virksomhet. Ta kontakt for å høre hvordan din bedrift kan tjene på et samarbeid med Qualified Professionals. Vi har kontorer i Bergen, Stavanger, Kristiansand og Oslo. Se Q-P.no for mer informasjon.

Vi søker etter 2 HVAC ingeniører med 5 års erfaring fra offshoreindustrien! Vår oppdragsgiver designer, utvikler og leverer all mekanisk og elektrisk hardware mot operatør/bruker og all elektrisk hardware mot prosess/maskin. Avdelingen designer og leverer smartere utstyr og topside automasjon som tilrettelegger for drilling automasjon.

Arbeidsoppgaver:

 • Design og testing av HVAC produkter og systemer.
 • Utarbeide og verifisere teknisk dokumentasjon.
 • Produksjonsoppfølging.
 • Samkjøre HVAC disiplin på tvers av leveranser i prosjekt.
 • Support under installasjon og commissioning fasen.
 • Teknisk salgsstøtte.
 • Nyutvikling og videreutvikling av eksisterende produkter.

Kvalifikasjoner:

 • Vi ønsker å knytte til oss positive, innsatsvillige medarbeidere med utdannelse innen HVAC Engineering og minimum 5 års erfaring innen offshoreindustrien.
 • Teknisk fagskole eller høyere utdanning er ønskelig, men relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse.
 • Vi legger også vekt på gode evner til å kommunisere, både på norsk og engelsk.
 • Evne til å arbeide selvstendig og strukturert samtidig må personene være en god lagspiller og bidra i et hektisk og uformelt miljø som er i stadig utvikling.

Varighet: 02/01/2019 – 30/06/2020

Lokasjon:   Stavanger

Interessert? Gjør oppmerksom på alle søkere må registrere sin CV i vår database og laste opp et søknadsbrev

 

 

 

Sted: Stavanger
Frist: 15.12.2018
Antall stillinger: 2

Kontaktperson

Anette Wilstrup
+4791240029
Søk stilling

Relaterte stillinger

Salgs- og markedssjef

Vi søker en dyktig Salgs- og Markedssjef som skal bidra til målrettet salgsarbeid og synliggjøring av våre produkter og tjenester.  Arbeidsoppgaver:  Etablere og videreutvikle samarbeid med salgspartnere Utarbeide salgs- og markedsmateriell til støtte for partnere Bistå våre kunder med forretningsutvikling som sikrer effektivitet og [...]

Sted: Kristiansand S

Frist: snarest

Antall stillinger: 1

Junior Business Controller

You will be part of a highly competent team in Group Finance at our headquarter in Oslo, Norway. The company has strong growth  both organically and through acquisitions. We need an ambitious person who wants to contribute to the development of the Group's financial function.   We can offer you participation in processes related to profitability assessments, acquisitions [...]

Sted: Oslo

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Antall stillinger: 1

Ingeniør Teknisk Sikkerhet

Vi er på jakt etter en dyktig ingeniør med solid kompetanse innen teknisk sikkerhet. Du får en nøkkelrolle i et innovativt miljø og fagansvar for ditt kompetanseområde.    Arbeidsoppgaver Prosjektstyring med fokus på teknisk sikkerhet og SIL (Safety Integrity Level) Delta i produktdesign, definere designkriterier og [...]

Sted: Kristiansand S

Frist: snarest

Antall stillinger: 1