Vil du bli med å bygge Nordens fremste aktør innen teknologisk kompetanseheving?

I flere tiår har Noroff – School of Technology and Digital media utdannet tusenvis av mennesker til et digitalt yrkesliv. Både Høyskole- og Høyere yrkesfaglig utdanning, har opplevd en jevn vekst av studenter de siste årene, i takt med et økende behov for teknologisk kompetanse i arbeidslivet. Våre studietilbud fokuserer på å gi studentene den kompetansen og kunnskapen de trenger for å gå rett ut i jobb og levere. Men akkurat som teknologien utvikler seg raskt, så utvikler også kompetansekravene og stillingsinstruksene i arbeidslivet seg. Derfor har vi etablert Noroff Accelerate, et tilbud til de som ønsker å oppdatere sin kunnskap eller utvide sin kompetanse.  

Som Head of Revenue and Sales vil du få mulighet for en personlig og faglig utvikling i et selskap som opplever suksess, har anerkjente produkter med dyktige og krevende eiere som jobber sammen med selskapets ledelse for å nå felles mål. Du vil få en tydelig og synlig rolle i den videre retningen for Noroff Accelerate og ha delt ansvar for all kundekontakt og selskapets inntekter og arbeide tett sammen med øverste leder i selskapet. Selskapet har store ambisjoner, er endringsvillig og støttende til å teste ut nye ideer i praksis.

Vi tilbyr
Muligheten til å være med å bygge Nordens fremste aktør innen teknologiske kurs og bootcamps i et offensivt arbeidsmiljø og en flat organisasjonsstruktur som legger sterk vekt på autonomi og samarbeid for å levere resultater. Vi ser etter en selvgående kollega som kan arbeide under press i møte med usikkerhet og som er komfortabel med å gjennomføre nye og ustrukturerte prosesser. Det er en krevende rolle med en enorm oppside for den rette kandidaten. Vi er et internasjonalt team med aktivitet i inn og utland og har engelsk som arbeidsspråk.
Du vil ha ansvar for all kundekontakt, selskapets inntekter og arbeide tett sammen med øverste leder i selskapet. Selskapet har store ambisjoner, er endringsvillig og støttende til å teste nye ideer i praksis. 
Vi holder også til i flotte, nye lokaler i Bergen sentrum hvor vi er samlokalisert med Noroff Fagskole – hvilket gir et dynamisk og levende arbeidsmiljø. Det er også mulig å ha arbeidssted ved vår campus i Oslo.

Ansvar og oppgaver

Ledergruppen

Du vil få en sentral rolle i ledergruppen og bidra til at Noroff Accelerate når sine vekstambisjoner og strategiske mål. Selskapet er vekstorientert og denne rollen er en nøkkelressurs og premissgiver for denne utviklingen. Stillingen rapporterer til øverste leder for Noroff Accelerate AS.

Overordnede oppgaver

Hovedansvaret for stillingen vil være å sikre måloppnåelse for topplinjen med overordnet ansvar for å identifisere, drive og videreutvikle salg i Norge og Norden. Dette vil innebære å jobbe aktivt ut i B2B-markedet, men også se muligheter for utvikling av B2C-markedet. 
Selskapet besitter i dag en meget god produktportefølje. For å lykkes med vekstambisjonene, vil det være vesentlig å strukturere innholdet i salgbare pakker som treffer markedet, men også kunne sette sammen kurs til enkeltkunder ved skreddersøm. 
Organisering av salgsavdelingen med rekruttering og utvikling av medarbeidere samt å se til at avdelingen har både kapasitet og riktige profiler til å nå sine mål, er en kontinuerlig oppgave for stillingen. Videre vil det å skape gode prosesser for både produktutvikling/tilpasning og salg være en viktig del av hverdagen. 

Egenskaper og kvalifikasjoner
Du er en kommersiell og resultatorientert person med erfaring fra salg, produktutviklingsløp og teknologi. Du har en åpen kommunikasjon med ledere, kolleger og ansatte og liker kreative prosesser. Vi tror også at den rette kandidaten har en genuin interesse for å være med å bygge – både kultur og forretning – og er sulten på utvikling og endring. Videre tror vi du kjenner deg igjen i nedenstående punkter:

 • Målorientert med entreprenørånd
 • Proaktiv og selvgående 
 • Gjennomføringsevne
 • Gode lederegenskaper
 • Høy faglig integritet; fremme læring 
 • Være oppriktig interessert i teknologi
 • Sterk relasjonsbygger og trygg i dialog med mennesker
 • Trives i forhandlingssituasjon
 • Høy arbeidskapasitet med simultankapasitet
 • Gode samarbeidsevner
 • Adaptiv og velorganisert

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen og ønsker å høre mer om selskapet og muligheten? Ta kontakt med oppgitte rådgivere i Qualified Professionals. Alle henvendelser behandles konfidensielt.
Grunnet GDPR kan vi ikke motta cv/søknad på mail, søk via link eller www.q-p.no.
Vi ser frem til å motta din søknad!

Noroff Accelerate retter seg mot de som ønsker påfyll av oppdatert teknologisk kompetanse, for å få et løft i karrieren, eller kanskje åpne nye karrieremuligheter.
Gjennom raske, fleksible kurs og bootcamps som kan kombineres med full jobb, kan deltakerne tilegne seg digital spisskompetanse som gir det fortrinnet som trengs i dagens arbeidsmarked!

 

NøkkelordRevenue, Head of Sales, Analyse, Forretningsutvikling og strategi, Inntekter
BransjekategoriUtdanning / Undervisning / Forskning
BransjeAnnet


ArbeidsgiverNoroff Accelerate AS
StedBergen
FristVi intervjuer fortløpende
Eva Strand
Rådgiver/Partner Sertifisert rådgiver DNV GL
+4798844441
Thomas Seljevoll
Rådgiver/Partner - Qualified Professionals
+4790976001
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.