Forretningsorientert økonom til spennende tech selskap

Stillingen er veldig spennende for økonomen som ønsker å jobbe tett med daglig leder og oppleve innflytelse og være en bidragsyter i utviklingen av virksomheten. 

Ansvarsområder

 • Økonomistyring
 • Utvikling av rutiner og prosesser knyttet til økonomi og drift
 • Forhandlinger med leverandører
 • Medlem av ledergruppen.
 • Finansiering 
 • Bistå i Investor relations

Økonomistyring

 • Utarbeidelse og oppfølging av budsjetter og prognoser.
 • Rapportering og analyse
 • Likviditetsrapportering

Utvikling av rutiner og prosesser

 • Selskapet har en vekststrategi som krever utvikling av systemer, rutiner og prosesser som gjør en skalering så enkel som mulig. Head of Finance har hovedansvaret for å tilrettelegge for dette. 
 • Det er mange underleverandører som selger inn tjenester og krever gode systemer og rutiner for å sikre nøyaktig og effektiv gjennomføring. 

Forhandling med leverandører

 • Stillingen vil bistå daglig leder både med i identifisere, kontakte og gjennomføre de kommersielle forhandlingene. 
 • Det vil være løpende behov for oppfølging og sikre et godt samarbeid med leverandørene hvor stillingen vil være sentral

Medlem av ledergruppen

 • Gruppen jobber som et team hvor den enkelte har sine ansvarsområder. Du vil inngå som en viktig del av ledergruppen hvor dere jobber som et lag mot samme mål.

Finansiering

 • I "startups & Scaleups" så er finansiering og likviditet avgjørende. Her vil du være ansvarlig for å lage prognoser for å skape størst mulig forutsigbarhet og skape tillit til eiere og långivere. 

Bistå i investor relations

 • Du skal være daglig leders støtte i utvikling og drifting av investor relations programmet samt bistå daglig leder i kapitalinnhentingsprosesser. 

Hvem er du
Du må ha ha en utdannelse på masternivå eller en praksis som kan kompensere for manglende master. Videre må du ha interesse for digitalisering og det å skape forretning. Du må beherske norsk skriftlig
og muntlig og være flink med mennesker. 

Om selskapet

Frii Group AS er i ferd med å lansere Friio, appløsningen som gjør hyttelivet enklere. Via Friio-appen skal hyttefolket kunne kjøpe et bredt spekter av tjenester – levert av stolte, lokale samarbeidspartnere. Friio tilbyr tjenester innen tre hovedkategorier: “Safety”, “Convenience” og “Enrichment”. 
 
Friio er et teknologiselskap. Vi tar sterkt eierskap til produkt, markedsføring og salg – og vet samtidig at Friio aldri vil oppleves bedre enn den siste tjenesten vi har levert. Derfor vil alle tjenestene bli evaluert basert på et ratingsystem for å sikre kvalitet på leveransene. 
 
Teamet bak Friio består av håndplukkede personer med lang fartstid innen entreprenørskap, produktutvikling og salg. Vi har også knyttet oss til erfarne og dyktige kollegaer og samarbeidspartnere innen markedsføring, brukeropplevelser og design.
 
Friio definerer seg i markedet for “Second Home Services” – et marked som egentlig består av to markeder; “Second Homes” og “Home Services”. Begge markedene er i sterk vekst.
 
Det er 1,8 millioner hytter i Norden, og vårt langsiktige mål er å levere tjenester til over 100.000 av disse.
BransjekategoriIT / Telekommunikasjon / Internett
BransjeApplikasjonsutvikling
Alternativ
bransjekategori
Personlige tjeneste- og servicebr.
Alternativ bransjeLønnet husarbeid / Hagestell


ArbeidsgiverFrii Group AS
StedOslo
FristVi intervjuer fortløpende
Øyvind Sandvik
Daglig leder/Partner
+4791648782
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Systemutvikler

Vi er i vekst og søker derfor etter nye konsulenter til systemutviklingsteamet vårt.  En konsulent i systemutviklingsteamet jobber med utviklingsoppgaver for varierte kunder i både offentlig og privat sektor. Vi har kontorer i Kristiansand og Arendal. Vi jobber primært med utvikling av nye systemer og har stort sett gleden av å benytte en moderne [...]

Arbeidsgiver: Bouvet Norge AS

Sted: Kristiansand

Frist: Snarest

Data Engineers

Vi er i vekst og søker derfor etter nye konsulenter til våre team i Agder, Vestfold og Telemark! Vi søker etter utviklere som har erfaring og interesse for datamodellering, dataanalyse og dataplattformer. Som konsulent hos oss vil du jobbe for varierte kunder i både offentlig og privat sektor. Vi er lokalisert i Agder, med kontorer i Kristiansand og i Arendal.  Du [...]

Arbeidsgiver: Bouvet Norge AS avd Kristiansand

Sted: Kristiansand

Noroff Career Week

Register din CV her og opprett profil i vårt system! Trykk 'Søk på stillingen'. Fyll ut kontaktinformasjonen og last opp CV-en. Når dere har gjort dette vil dere få tilsendt personlighetstest.  Skal du på jobbintervju? 12 kloke råd! Skal du på jobbintervju? Her er 12 kloke råd fra et rekrutteringsselskap. Hør vår podcast om [...]

Arbeidsgiver: Qualified Solutions

Sted: Oslo