Spennende stilling i Børsnotert internasjonalt Konsulentselskap

Head of Accounting
Head of Accounting er en stilling for den som har lyst å utvikle seg innenfor digitalisering av regnskapsfunksjonen samt utvikle seg innenfor IFRS og vurderingsreglene. Arribatec selger løsninger som skal skape effektivitet og innsikt og det tester de ofte ut internt. Målet er at deres regnskapsfunksjon skal være langt fremme i utviklingen. Dette krever motiverte og flinke fagfolk.
Group Accounting er organisert i Oslo og det er etablert Shared Service Senter for Norden i Oslo samt for resten av Europa i Polen. Du vil få ansvaret for regnskapene til Arribatec sin nordiske virksomhet, og være en viktig ressurs i Group Accounting. Du vil bistå konsernregnskapssjefen i å utvikle gruppens regnskapsfunksjon og bistå i rapporteringen   
Arribatec opplever stor vekst både nasjonalt og internasjonalt både igjennom oppkjøp og organisk vekst. Du vil være sentral i den regnskapsmessige implementeringen av de oppkjøpte virksomhetene.

Gruppen er i sterk vekst og det kreves en operasjonell person som har potensiale til å se de store linjene og være en ressurs for både de store og små linjer. Din interresse for å lære og utvikle deg innenfor regnskap er viktig. Selskapet er en kompetansebedrift som har høy fokus på at du skal utvikle deg faglig og personlig.

 • Lede regnskapsavdelingen.
 • Ansvaret for at de nordiske selskapene har lagt grunnlaget for riktig rapportering
 • Ressurspersonen for implementering av nye enheter på regnskapsområdet
 • Ansvaret for at den norske virksomheten fører sitt regnskap i.h.t regnskapsloven og følger alle regler knyttet til skatt og avgift.
 • Bistå konsernregnskapssjef i å vurdere innsendte regnskap fra den internasjonale virksomheten
 • Bistå konsernregnskapsjefen i vurdering av balanseposter i.h.t IFRS
 • Ansvarlig for å vedlikeholde og utvikle rutiner og prosesser som fremmer effektivitet og kvalitet
 • Ansvarlig for intercompany
 • Bistå konsernregnskapssjef i oppfølging av innrapporterte enheter og rapportering.
 • Deltaktig i oppfølgingen av cashpool
 • Superbruker i UBW (Agresso)
 • Være en ressursperson innenfor operasjonelt regnskap
 • Diverse adhoc oppgaver.

 
 
Krav

 1. Bachelor eller relevant praksis
 2. Gjerne en med 5 – 10 års regnskapserfaring 
 3. En person som har ambisjoner om å uvikle seg.
 4. God på bruk av excel

 
Egenskaper

 1. God på samarbeid og kommunikasjon
 2. Selvstendig
 3. Sterk gjennomføringsevne
 4. Flink til å forstå hva som er "godt nok"
 5. Tar ansvar og utviser initiativ.

Arribatec Group har blitt en av de raskest voksende IT-leverandørene i Norden og havnet på Deloittes Fast 50-liste, og er nå notert på Oslo Børs. Selskapet betjener mer enn 1000 private og offentlige virksomheter i over 25 land. Ifølge konsernsjefen har den rette blandingen av mennesker vært nøkkelen til suksess;

Arribatec i dag
I dag fokuserer vi på å skape verdens beste, skalerbare digitale løsninger på tvers av IT-disipliner, og vi er stolte av å bringe vår visjon, Arribatec One Solution  til selskaper over hele verden.

Vi hjelper bedrifter med å nå sitt fulle potensiale ved å transformere IT-systemer og tjenester for bedrifter.I gjennomsnitt har Arribatec fått én ny kunde per uke siden etableringen. Vi tror ikke på geografiske begrensninger, med 48 % av selskapets omsetning kommer fra utlandet, hvor USA er det raskest voksende markedet.

Arribatec i morgen
Ser vi fremover ser vi et sterkt marked innenfor alle våre forretningsområder og på tvers av alle regioner. Gruppen vil fortsette å forbedre og utvikle våre programvare- og løsningstilbud. Videre vil selskapet fortsette å lete etter M&A-muligheter som kan gi tilgang til nye og komplementære løsninger, øke vårt  geografiske fotavtrykk eller styrke vår tilstedeværelse i våre vertikaler.

Som navnet vårt sier (Arriba = Up og Tec = Technology) bringer vår teknologi virksomheten din oppover. Sammen STÅR vi oss.

 

NøkkelordRegnskapssjef, Controlling, konsernregnskapssjef
BransjekategoriIT / Telekommunikasjon / Internett
BransjeApplikasjonsutvikling
Alternativ
bransjekategori
Konsulenter / Frie yrker
Alternativ bransjeTeknisk konsulentvirksomhet / Engineering


ArbeidsgiverArribatec Norge AS
StedOslo
FristVi intervjuer fortløpende
Øyvind Sandvik
Daglig leder/Partner
+4791648782
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.