Vil du ha nye utfrodringer som Financial controller?

Vi jobber med mange ulike økonomistillinger. Hvis du har lyst til å bli vurdert til stilling som Financial Controller, er det fint om du kan registrere deg her. Velg gjerne søk via din LinkedIn profil, så tar det kun et par minutter.
 
Oppgavene som Financial Controller vil variere litt, men som regel så går følgende oppgaver og ansvarsområder igjen.
 
Budsjettprosessen
Her får du ofte en rolle hvor det å klargjøre modellene, kommunisere ut prinsippene for budsjettprosessen, innhente tallmaterialet, sette det sammen og vurdere avvik fra tidligere perioder er en prosess. Med litt erfaring får du ofte være med leder i diskusjon med avdelingsledere for å vurdere avvikene og prinsippene de har brukt i lys av forventing til markedet.
 
Prognoseprosessen
Under budsjettperioden blir ofte budsjett erstattet med prognoser og det å estimere forventede inntekter og kostnader for kommende perioder. Rollen her vil ofte være å få dokumentert endringene og oppdatere systemene.
 
Rapportering og analyse
Her vil du ofte få en sentral rolle i å se til at alle data er hensyntatt, vurdere fluktuasjoner og forklaringer til trender og avvik. Analysene er litt avhengig av hvilken type bransje virksomheten er i.
 
Periodeavslutning
Controller er ofte sentral i periodeavslutningen og ser til at inntekter og kostnader blir riktig periodisert. Her vil du få utstrakt kjennskap til virksomheten og samspillet med avdelingsledere.
 
Økonomi vs. System
For de fleste stillinger vil du få utvikle deg innenfor Business Intelligence og digitalisering av rapportering og analyse.
 

Har du lyst å bli vurdert, legg inn din cv, eller ta kontakt per telefon for en kort og uforpliktende prat.
Qualified Professionals er ett av Norges beste rekrutteringsselskap som rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innenfor områdene engineering, HR, IT, økonomi og regnskap, salg og marked.

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber.  Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Qualified Professionals finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se q-p.no

BransjekategoriAnnet
BransjeAnnet


Om arbeidsgiveren

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk! Qualified Professionals er ett av Norges beste rekrutteringsselskap som rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innenfor områdene engineering, HR, IT, økonomi og regnskap, salg og marked. Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber. Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Qualified Professionals finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se q-p.no

ArbeidsgiverQualified Professionals AS
StedOslo
Øyvind Sandvik
Daglig leder/Partner
+4791648782
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Systemutvikler

Vi er i vekst og søker derfor etter nye konsulenter til systemutviklingsteamet vårt.  En konsulent i systemutviklingsteamet jobber med utviklingsoppgaver for varierte kunder i både offentlig og privat sektor. Vi har kontorer i Kristiansand og Arendal. Vi jobber primært med utvikling av nye systemer og har stort sett gleden av å benytte en moderne [...]

Arbeidsgiver: Bouvet Norge AS

Sted: Kristiansand

Frist: Snarest

Data Engineers

Vi er i vekst og søker derfor etter nye konsulenter til våre team i Agder, Vestfold og Telemark! Vi søker etter utviklere som har erfaring og interesse for datamodellering, dataanalyse og dataplattformer. Som konsulent hos oss vil du jobbe for varierte kunder i både offentlig og privat sektor. Vi er lokalisert i Agder, med kontorer i Kristiansand og i Arendal.  Du [...]

Arbeidsgiver: Bouvet Norge AS avd Kristiansand

Sted: Kristiansand

Partner – Business Advisory Services

VI SØKER PARTNER TIL TJENESTEOMRÅDET RÅDGIVNING, MED VALGFRI LOKALISERING I SØRVEST BDO fortsetter vekstreisen og skal ansette enda en Partner til tjenesteområdet RÅDGIVNING i region Sørvest. Som Partner vil du være sentral i den videre utvikling av et ledende rådgivningsmiljø på tvers av våre kontorer på den [...]

Arbeidsgiver: BDO AS

Sted: Sandnes

Frist: Vi intervjuer kandidater fortløpende