Har du Jobbet med SmallWorld - Dokumentasjon og kvalitetskoordinator

Broadnet er Norges ledende leverandør av fiberbasert datakommunikasjon til bedrifter, operatører og offentlig sektor. Vi har 450 ansatte og hovedkontor på Fornebu. Vi er en nasjonal aktør som med vårt eget landsdekkende fibernett har suveren dekning til bedrifter i hele Norge. Vårt nett består av 25.000 kilometer med fiber som knytter sammen over 90 norske byer fra nord til sør. Vi investerer også tungt i fremtiden, og er i gang med en utbygging som vil gi fiber til enda flere norske bedrifter HomeNet er Broadnet sin B2C satsing og leverer lynraskt fibernett til både villaer og boligsammensutninger i privatmarkedet. Gjennom våre partnere kan vi tilby valgfrihet på TV-løsninger, og med vårt Internet UNLIMITED 1000 kan du benyttet i praksis uten å tenke på hastighet. Satsingen til privatmarkedet er for tiden i stor vekst, og HomeNet leverer til kunder over hele landet.

Fiberavdelingen i Homenet er i kraftig vekst og vi trenger derfor å styrke vårt arbeid med teknisk leveranse, dokumentasjon og kvalitetsoppfølging. I den sammenheng  søker vi nå etter Dokumentasjon og Kvalitetskoordinator til vårt team på Fornebu. 

Du vil jobbe for å sikre kvalitet i dokumentasjon av ny utbygging og leveranse, slik at kunder som settes i drift får en god kundeopplevelse og vår driftsorganisasjon blir gitt gode forutsetninger. 

Du vil bistå i prosjekter på vegne av leveranseteamet for å utvikle nye eller forbedre eksisterende prosesser og rutiner. Som Dokumentasjons- og Kvalitetskoordinator vil du rapportere til Kvalitetsansvarlig, og inngå i leveranseteamet på Fornebu. Du vil også samhandle med vår drifts- og teknologi organisasjon. 

Stillingen er nyopprettet og den ansatte vil være med å utforme stilling. Du vil inngå i et svært dynamisk fremoverlent team som vil ønske at du lykkes. 

 

Ansvarsområder

 • Prosjektdeltakelse og teknisk forbedringsarbeid på vegne av leveranse (metoder, løsninger, prosesser)
 • Sikre kvalitet i dokumentasjon av nye leveranser
 • Sikre kvalitet i overlevering fra leveranse til drift
 • Oppfølging og systematisering av slutt- dokumentasjon, prosesser

Kvalifikasjoner og Egenskaper

 • Erfaring og interesse for bruk og videreutvikling av prosesser i SmallWorld PNI/LNI
 • Teknisk forståelse for fiberbasert nett og tilhørende teknologi og leveranse- modeller
 • Kjennskap til Broadnets støttesystemer og nettverk er en fordel
 • 3-årig utdannelse innenfor relevante fagområder – nettverk, systemutvikling.
 • Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse
 • God evne til å følge opp og kommunisere, både internt og eksternt.
 • Løsningsorientert.
Sted: Fornebu
Frist: Vi intervjuer fortløpende
Antall stillinger: 1

Kontaktperson

Thomas Seljevoll
+47 90 97 60 01
Søk stilling

Relaterte stillinger

Software engineer

Har du lyst til å jobbe med teknologi som er med på å sette standarden for kommende generasjoner av borerigger? Vi søker dyktig software ingeniør til vår oppdragsgivers utviklingsteam, hvor arbeidsoppgavene i hovedsak er knyttet opp mot software design, implementering og test av informasjon-, kommunikasjon- og styresystemer. Arbeidsoppgaver: NET Programmering [...]

Sted: Stavanger

Frist: Snarest

Antall stillinger: 1

Prosjektcontroller

Prosjektcontroller For en av våre  nasjonale kunder innen bygg og anlegg søker vi nå etter en ressurs til prosjektteamet i Bergen som har til hovedoppgave å følge opp prosjektøkonomi.   Oppgaver: Følge opp kostnadskalkyler, budsjettering, avregning av verdiskapning, fakturakontroll, dokumentasjonskontroll Forstå prosjekt [...]

Sted: Bergen

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Antall stillinger: 1

Faglærer i Digital Markedsføring

Faglærer Digital Markedsføring For vår avdeling i Bergen trenger vi en engasjert person som kan tiltre snarest i stillingen som lærer innen Digital Markedsføring. Kandidaten vi ser etter bør ha bred og relevant bransjeerfaring innen feltet og stort engasjement for formidling av kunnskap. Kandidaten må ha god erfaring med søkemotoroprimalisering [...]

Sted: Bergen

Frist: Snarest

Antall stillinger: 1