Bli med i vårt stordatateam!

Vi er i vekst og søker derfor etter nye konsulenter i vårt team!

Vi søker etter utviklere som har erfaring og interesse for datamodellering, dataanalyse og dataplattformer. Hos oss vil du jobbe med høyt kompetente kolleger og i tett samarbeid med våre kunder for å finne gode løsninger som gir forretningsverdi.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Høyere utdanning innen IT, Data Science eller informatikk 
 • Relevant erfaring som Data Engineer / Data Arkitekt for integrasjon, datavarehus og skyplattformer
 • God kjennskap til informasjonsarkitektur
 • Interesse for teknologiske nyvinninger innen Data Science og anvendelse av disse
 • Evne til å samarbeide på tvers av fagfelt og er en god teknisk problemløser
 • Flytende skriftlig og muntlig kommunikasjon i norsk og engelsk
 • God kundedialog og evne til å gjennomføre gode møter og avklaringer

Personlige egenskaper:

 • Evne til å ikle deg konsulentrollen 
 • Sterke analytiske evner
 • Faglig interessert, nysgjerrig og lærevillig 
 • Evne til å ta ansvar og håndtere mange arbeidsoppgaver 

Det er viktig for oss at du kjenner deg igjen i Bouvet sine verdier: frihet, troverdighet, entusiasme, kompetansedeling og jordnærhet. 

Vil tilbyr et godt arbeidsmiljø der vi er uformelle og inkluderende. Våre ansatte får tilbud om deltakels på konferanser, innovasjonskonkurranser, kurs med mer. Vi har moderne lokaler, konkurransedyktige betingelser og gode øvrige betingelser. OG, hos oss får du fast lønn uavhengig av fakturerbare timer i prosjekter!

Synes du dette høres interessant ut og ønsker du å lære mer om muligheten og selskapet? Registrer din CV gjennom annonsen eller kontakt en av de oppgitte rådgiverne for en uforpliktende samtale! Vi vurderer innkomne søknader løpende og ser frem til å høre fra deg!

Bouvet er et skandinavisk konsulentselskap med ca. 1700 ansatte som designer, utvikler, forvalter og gir råd om IT-løsninger og digital kommunikasjon. Bouvet er notert på Oslo Børs.
Sammen leverer vi løsninger som bidrar til stabil energiforsyning, en mer effektiv offentlig sektor, sikrere banker, rikere medietilbud, bedre HMS i oljesektoren, mindre administrasjon i transportnæringen og bedre kundeopplevelser i varehandelen. Og mye mer. Vi har gjentatte ganger blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser i de siste årene, og det er takket være arbeidskulturen og miljøet vårt.
I Bouvet jobber vi med mange av de viktige samfunnsoppgavene som vi nå står overfor. Selv i krevende tider står Bouvet støtt, og vi holder fokus på hvordan vi best mulig kan bistå samfunn og kunder med de utfordringene vi nå møter. Vi digitaliserer og fornyer, og vi forbereder oss til krafttakene som skal komme etter korona-pandemien er forbi.
Hos Bouvet legger vi til rette for at karrieren din skal blomstre. Vi prioriterer deg, din trivsel og din faglig utvikling. Vi legger til rette for at du kan jobbe med ny og spennende teknologi, og leverer gode løsninger til kundene våre.

 

NøkkelordData Science, IT, Data analyse, Consultancy, Data administrator
BransjekategoriIT / Telekommunikasjon / Internett
BransjeApplikasjonsutvikling


ArbeidsgiverBouvet Norge AS avd Kristiansand
Lene Odde
Researcher IT - Qualified Professionals
+4795079753
Thomas Seljevoll
Rådgiver/Partner - Qualified Professionals
+4790976001
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Systemutvikler

Vi er i vekst og søker derfor etter nye konsulenter til systemutviklingsteamet vårt.  En konsulent i systemutviklingsteamet jobber med utviklingsoppgaver for varierte kunder i både offentlig og privat sektor. Vi har kontorer i Kristiansand og Arendal. Vi jobber primært med utvikling av nye systemer og har stort sett gleden av å benytte en moderne [...]

Arbeidsgiver: Bouvet Norge AS

Sted: Kristiansand

Frist: Snarest

Data Engineers

Vi er i vekst og søker derfor etter nye konsulenter i vårt team i Agder! Vi søker etter utviklere som har erfaring og interesse for datamodellering, dataanalyse og dataplattformer. Som konsulent hos oss vil du jobbe for varierte kunder i både offentlig og privat sektor. Vi er lokalisert i Agder, med kontorer i Kristiansand og i Arendal.  Du vil inngå i et team [...]

Arbeidsgiver: Bouvet Norge AS avd Kristiansand

Sted: Kristiansand

Professor in Cyber Security

The Faculty of Applied Computing Technologies seeks to appoint new academic staff in the area of Cyber Security in Noroff. You will join a team of international staff with whom you will be expected to work in very close collaboration, in undertaking research in the area and engaging in the delivery and management of the Bachelor in Cyber Security. This degree has a shared common first year with [...]

Arbeidsgiver: Noroff University College AS

Sted: Kristiansand S

Frist: Snarest