Har du lyst å lede Vestlandets største svømmeklubb?

Vestkantsvømmerne og BS-LK slår seg sammen og søker daglig leder. Vi søker deg som er både kreativ og strategisk. Her skal du inn og bygge videre på to veldrevne klubber som nå skal bli en. Grunnlaget er lagt, men det er du som skal stake ut den videre kursen og drive prosessen fra starten. Du må påregne en arbeidstid som vil variere fra dag, ettermiddag, kveld og helg. Dette er en jobb for deg med lidenskap for idrett og lagarbeid.  

Hovedansvarsområdene : 
 

  • Drift og utvikling av klubben herunder strategiutvikling
  • Økonomistyring
  • Kommersielt ansvar
  • Markedsansvar
  • Politikk og samfunn
  • Kommunikasjon – og media
  • Samarbeidspartnere

Arbeidsoppgaver: 

Den nye klubben krever en ny strategi og plan for utvikling av klubben med verdier, organisering og kommersielle planer. Dette er viktige områder for en daglig leder å både vedlikeholde og utvikle. Sammen med en veldig kompetent administrasjon, trenerteam, instruktører og frivillige skal du være med å utvikle og forme klubben til å nå sine mål.

Økonomi er også et viktig område og klubben har god økonomi. Det kommersielle arbeidet vil likevel alltid være av stor betydning for å sikre en trygg hverdag og fremtid for en ambisiøs klubb. Du vil ha ansvaret for økonomistyringen til klubben som bør være veldig transparent. 

Klubben er opptatt av å posisjonere seg godt i markedet og det kreves aktiviteter for å bygge kjennskap og skaffe samarbeidspartnere/sponsorer for å sikre en god inntektsside på kort og lang sikt. 

Samfunn, politikk og media er også viktige områder for den daglige lederen som krever innsikt, planlegging og kompetanse i gjennomføringen.  

I en sammenslått klubb er kommunikasjon, samhandling og bygging av kultur et viktig område som vi ønsker du vil ta et stort ansvar for å utvikle. Vi må forholde oss til regulatoriske forhold både i regi av NSF, NIF og klubben som er rammebetingelser du må forholde deg til ditt daglige arbeid.  

Kvalifikasjoner: 

Du må ha gode lederegenskaper, være tydelig, beslutningsdyktig, ansvarsfull, en pådriver og flink til å motivere og engasjere.  Du er en person som ser muligheter og tenker kreativt.  Du er god på kommunikasjon og samspill og liker å skape glede og resultater. I tillegg må du være flink med forhandlinger og ha god økonomisk forståelse. Det er en fordel med kjennskap til Idrettsmiljøet, men det er ikke et krav. Du har en bachelor i bunn og relevant arbeidserfaring.

Vi tilbyr: 

En utrolig spennende og engasjerende stilling i en ny klubb med over 2000 medlemmer. Her vil du få muligheten til å være med å bygge noe nytt når to veldrevne klubber slår seg sammen. 

Interessert? For ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte Mona Lavik. Din henvendelse er konfidensiell, om ønskelig også for oppdragsgiver. 

Vi ser frem til å høre fra deg!

Bergen Vest Svømmeklubb – en helt nystartet klubb, men likevel med 110 års historie og OL-deltagelse i bagasjen!
Vestkantsvømmerne og Bergen Svømme- og Livredningsklubb har slått seg sammen og dannet største svømmeklubb i Vestland fylke, med 2200 medlemmer.
Ved å bygge på styrkene og erfaringene til begge klubbene ønsker man å møte fremtiden gjennom et større idrettslag og bli enda mer profesjonell. Idrettslaget ønsker å bygge et bredt svømmesportslig tilbud til alle aldersgrupper. Klubben har et stort geografisk nedslagsfelt ved å være representert i Bergen, Øygarden og Askøy.

Bergen Svømme- og Livredningsklubb (BS-LK) ble stiftet allerede i 1910, og er dermed en av de eldste svømmeklubbene i landet. Mange dyktige svømmere har blitt fostret opp i BS-LK og klubben var representert med svømmer i OL på 70 og 90 taller. Nå venter dagens medlemmer på at deres nye basseng på Ortun i Fyllingsdalen skal ferdigstilles sommeren 2022.

Vestkantsvømmerne (VS) har ikke like lang historikk som BS-LK, men historien er ikke mindre imponerende av den grunn. Mest kjent er nok Alexander Dale Oen som startet i VS i 1995 med klubbens grunnlegger Tor Arne Hestholm som trener. Alexander var den første svømmer som ble norsk OL-medaljør da han tok sølv på 100 meter bryst under OL i 2008 i Beijing.

 

NøkkelordLedelse, Lederansvar, daglig leder, Personal Administration, Markedsansvarlig, Ledelseserfaring
BransjekategoriAdministrasjon / Kontor/ Personal
BransjeAdministrativ ledelse / HR Manager
Alternativ
bransjekategori
Interesseorganisasjoner
Alternativ bransjeIdeelle organisasjoner


ArbeidsgiverBergen Vest Svømmeklubb
StedBergen
Frist24.11.2020
Mona Lavik
Daglig leder / Partner
+4741676868
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Leder økonomi – data science og advanced analytics

Stillingen skal kombinere økonomistyringen av egen virksomhet-/prosjekter – men kombinert med en rolle som skal lede arbeidet med å utvikle og levere informasjonsprodukter basert på masterdata og avanserte analysetjenester til hele skognæringen. Skogdata står foran en spennende reise i en næring i sterk utvikling, SmartForest, og skal utvikle neste [...]

Arbeidsgiver: Skog-data AS

Sted: Oslo

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Project Development Electric Power Engineer

About Electrical power engineering roles in several development projects and within the areas of electrification of offshore installations (power from shore), offshore wind power, PFSOs , unmanned installations and modification/tie-in projects depending of the candidates experience and ability. Responsibilities – Handle all relevant engineering matters related to the electrical [...]

Arbeidsgiver: Qualified Professionals Stavanger

Frist: 01.11.2020

Logistics specialist

On behalf of our client we are searching for an expert in logistics with experience from drilling operations environments. The position is responsible for planning and follow-up of tasks within own area, and towards operations in platform operations, drilling and wells and projects. Operational tasks: Plan for drilling operations together with drilling dept. Communicate with suppliers of [...]

Arbeidsgiver: Qualified Professionals Stavanger

Sted: Stavanger

Frist: ASAP - Interviews are conducted continuously