Daglig leder - Ledende selskap innen helsekommunikasjon

Stillingen passer bra for deg som har lyst å være med å utvikle selskapet innen en bransje som er i en spennende utvikling. Variasjonen med å jobbe strategisk internt, være rådgiver til våre kunder og lede et kompetansemiljø tror vi vil bidra til din videre utvikling – personlig og faglig. 

Ansvarsområder

Strategi

Helseindustrien er i en rivende utvikling og byr på mange kommersielle muligheter. Du vil være sentral i strategiarbeidet på hvilken posisjon selskapet skal ta her med egne produkter og partnerskap. Du vil jobbe tett med selskapets styre i dette arbeidet.

Ledelse

Selskapet har erfarne rådgivere som søker en person som kan bidra og coache dem til personlig- og faglig utvikling. Du vil få ansvaret for å utvikle organisasjonen, forvalte økonomien og ivareta eiernes interesser.

Kommersielt

Du vil ha ansvaret for gjennomføringen av selskapets salgsstrategi, og se til at både eksisterende og nye kunder blir utviklet på en optimal måte.

Rådgiver

Selskapet har i dag 7 ansatte som alle har et operativt og kommersielt ansvar. Du bør ha en faglig tyngde og bakgrunn som gjør at du kan være en sentral rådgiver innen et eller flere av selskapets satsingsområder        

  • Strategi og Analyse        
  • PR og Corporate affairs

Arbeidssted

Artell har kontor i Tønsberg rett i nærheten av togstasjonen, men de fleste av kundene holder til i Oslo, Bærum og Akershus. Du må påregne å jobbe på begge steder for å ivareta ansvaret både som leder og rådgiver.

Kvalifikasjoner

Vi er interessert i å komme i kontakt med kandidater som mener de kan fylle denne spennende jobben. Gjerne kandidater som har ambisjoner og har lyst å kombinere ledelse med rådgivning. Det er mange viktige kompetanser som vil være viktige. Men kompetanse og/eller interesse for hvordan digitaliseringen skal prege våre produkter og vår kommunikasjon med våre partnere vil være viktig i denne rollen. 

 

Litt om selskapet

Artells ambisjon er å være Norges ledende kommunikasjonsbyrå innen helsekommunikasjon. 

Vi har bred erfaring innen legemidler, e-helse, apotek, næringsmidler, medisinteknisk utstyr og innen en rekke sykdomsområder. Artell er et effektivt kommunikasjonshus med gode partnere i Norden. Vi leverer alle typer kommunikasjonstjenester innen strategi, analyse, reklame, innholdsproduksjon, film/foto/tekst, PR og informasjonskampanjer. Vi har i dag 7 ansatte og en omsetning på ca 10 millioner. Vi er lokalisert i Tønsberg, men har hovedtyngden av kundene i Oslo-området.

 

Ta kontakt

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt. Ta gjerne kontakt med Øyvind Sandvik på telefon 916 48 782 for en uforpliktende prat.

 

 

Sted: TØNSBERG
Frist: Vi intervjuer fortløpende
Antall stillinger: 1

Kontaktperson

Øyvind Sandvik
+4791648782
Søk stilling

Relaterte stillinger

Project Engineer

On behalf of our client whom need to increase their engineering capacity, we are searching for a Project engineer to support projects, tenders and study activities within our client's team in Norway. Key responsibilities: Prepare and coordinate work packages including budgeting. Interface with Client-, internally functions and BU-/Central Engineering. Provides skills, integrity and knowledge [...]

Sted: Stavanger

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Antall stillinger: 1

Leder fag- og teknologiutvikling

Norske Trevarer søker Leder for fag- og teknologiutvikling. Hovedformålet med denne stillingen er å være en faglig ressurs overfor medlemsbedriftene, samt ivareta den faglige delen i Norske Trevarer og bransjens faglige interesser. Videre vil formålet være å sørge for tilfredshet hos medlemmene i forhold til faglighet og svar- og responstid ved [...]

Sted: Oslo

Frist: Snarest

Antall stillinger: 1

Senior Mechanical Engineer

Tasks and Responsibilities  • Preparation of engineering deliverables within the given estimated hours in all phases of a project. • Ensure coordinated design, including interface with other internal disciplines, to ensure complete engineering deliverables. • Co-operation with Supply Management for Package Engineering, including quality surveillance /supplier follow-up and [...]

Sted: Oslo

Frist: 28.06.19

Antall stillinger: 1