Lederstilling hos solid aktør med nordiske ambisjoner

HOLI har etablert en sterk posisjon som leverandør av store bedriftsinterne og kunderettede arrangementer i det norske markedet, med avdelinger i Oslo og Stavanger. Vi har etablert en solid kundebase og en god plattform for videre lønnsom vekst, og planlegger ekspansjon til nye markeder både i og utenfor Norge. Vi ser etter en strategisk og resultatorientert daglig leder som kan organisere og styre opp denne vekstambisjonen på en kontrollert og lønnsom måte.

Ansvar og oppgaver
Som daglig leder av HOLI AS vil du få ansvar for strategisk utvikling av selskapets vekstambisjon, salg og videreutvikling av partner-relasjoner, samt metodisk forbedring av tjenestekonsepter, prosesser og kundeleveranser.

HOLI har avtaler med flere anerkjente store norske selskaper, og sørger for en sømløs og profesjonell gjennomføring av prosjekter med fokus på kostnadseffektivitet, kvalitet og gode kundeopplevelser.

Du vil  ha fullt ansvar og tillit innenfor etablert strategi og budsjett, fastlagt i dialog med selskapets styre.

HOLI har etablert et godt fundament for videre lønnsom vekst, basert på solid kompetanse og velprøvde  prosesser, som effektivt kan kopieres til nye kunder og geografiske markeder.

Salg og utvikling av kundeavtaler og partnerrelasjoner vil være kritisk viktige oppgaver for daglig leder, med siktemål å sikre en videre kontrollert og lønnsom geografisk ekspansjon av selskapets virksomhet.

Kvalifikasjoner:

  • Lederfaring fra prosjektorientert og kompetansebasert virksomhet
  • Erfaring fra konferanse- og mediebransjen vil være en fordel
  • Høyere utdanning innen ledelse eller økonomi
  • Gode IT-kunnskaper, og med sterk interesse for å utnytte digitale løsninger
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på engelsk og flytende ferdigheter i norsk

Hvem er du:
Vi ser etter en strategisk, engasjerende og relasjons-sterk leder med blikk for metodisk planlegging og styring av prosjektbaserte leveranser. Erfaring fra salgsledelse og utvikling av partnerbaserte samarbeidsavtaler er også en viktig premiss for å lykkes i rollen som daglig leder hos oss.

Vår samarbeidspartner i denne rekrutteringsprosessen er Qualified Professionals. Ta gjerne kontakt med Ottar Skeide på tlf. 975 59 043 eller Øyvind Sandvik på tlf. 916 48 782 for en konfidensiell dialog om denne muligheten, eller søk direkte på stillingen. 

Vi tilbyr:

  • Utviklende lederrolle i en spennende fase med vekst og geografisk ekspansjon
  • Samarbeid med solide kunder og partnere i planlegging og overoppsyn av leveranser
  • Offensivt og kreativt arbeidsmiljø med sterk kultur for samhandling
  • Konkurransedyktige lønnsvilkår i en kombinasjon av god fastlønn og resultatbasert bonus

HOLI er en solid norsk aktør som bistår kunder med en sømløs og profesjonell gjennomføring av store bedriftsinterne og kunderettede arrangementer. Vi tilbyr rådgivning i planlegging av arrangementer, samt praktisk og teknisk tilrettelegging som sikrer gode opplevelser for kundene våre. Vi har et stort fokus på kostnadseffektivitet og leveransekvalitet, og bygger vedvarende trygghet basert på leveranser som alltid står til kundens forventninger. Selskapet har god lønnsomhet og soliditet, og har opprettholdt et godt aktivitetsnivå på tjenesteleveranser gjennom perioden der store deler av nærings- og samfunnsliv har vært påvirket av COVID-19. For mer informasjon om HOLI;  https://www.holi.no/
 

NøkkelordArrangementer, Partner Development, Markedsføring, Prosjekt-/prosessledelse, Salg, Ledelse, Digitalisering
BransjekategoriMedia / Informasjon / PR
BransjeKommunikasjonsrådgivning
Alternativ
bransjekategori
Salg / Markedsføring
Alternativ bransjeTjenestesalg


ArbeidsgiverHoli AS
StedFornebu
FristVi intervjuer kandidater fortløpende
Øyvind Sandvik
Daglig leder/Partner
+4791648782
Ottar Skeide
Partner
+4797559043
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Systemutvikler

Vi er i vekst og søker derfor etter nye konsulenter til systemutviklingsteamet vårt.  En konsulent i systemutviklingsteamet jobber med utviklingsoppgaver for varierte kunder i både offentlig og privat sektor. Vi har kontorer i Kristiansand og Arendal. Vi jobber primært med utvikling av nye systemer og har stort sett gleden av å benytte en moderne [...]

Arbeidsgiver: Bouvet Norge AS

Sted: Kristiansand

Frist: Snarest

Data Engineers

Vi er i vekst og søker derfor etter nye konsulenter i vårt team i Agder! Vi søker etter utviklere som har erfaring og interesse for datamodellering, dataanalyse og dataplattformer. Som konsulent hos oss vil du jobbe for varierte kunder i både offentlig og privat sektor. Vi er lokalisert i Agder, med kontorer i Kristiansand og i Arendal.  Du vil inngå i et team [...]

Arbeidsgiver: Bouvet Norge AS avd Kristiansand

Sted: Kristiansand

Data Engineers

Vi er i vekst og søker derfor etter nye konsulenter i vårt team! Vi søker etter utviklere som har erfaring og interesse for datamodellering, dataanalyse og dataplattformer. Hos oss vil du jobbe med høyt kompetente kolleger og i tett samarbeid med våre kunder for å finne gode løsninger som gir forretningsverdi. Ønskede [...]

Arbeidsgiver: Bouvet Norge AS avd Kristiansand