Lyst til å jobbe som cost controller for en av Norges største elektroentreprenører med hovedkontor i Kristiansand?

Cost Controller

OneCo Elektro er ett av selskapene i OneCo konsernet og har i dag ca 950 ansatte og omsetter for 1,5 milliarder. Selskapet er i sterk utvikling.

OneCo er overbevist om at det grønne skiftet og den økte digitaliseringen vil påvirke våre markeder og liv i betydelig grad. Produksjon, distribusjon og bruk av energi og produkter må foregå på en vesentlig mer klimavennlig måte. For å nå dette må det tas i bruk innovativ teknologi som fornyer, forenkler og forbedrer verdiskapningen på en bærekraftig måte.

Har du lyst til å jobbe som cost controller for en av Norges største elektroentreprenører med hovedkontor i Kristiansand? 

OneCo Elektro styrker økonomifunksjonen og er på jakt etter en cost controller som har god kompetanse innenfor IT og systemer, og er dyktig til å se sammenhenger.
Du vil bli en sentral del av økonomiteamet, ha det overordnede ansvaret for kostnadsbildet, og sammen med regionscontrollere, regnskap og IT være en nøkkelperson for å sikre god internkontroll i forretningsområdet Elektro.

Vi jobber med kontinuerlig forbedring i alt vi gjør. En viktig del av dine arbeidsoppgaver blir derfor å sikre at vi er litt bedre i morgen enn det vi var i dag – hele tiden. For å trives hos oss er det derfor viktig at du deler kunnskap, er nysgjerrig og samarbeidsorientert.

Arbeidsoppgaver

 • Du vil ha ansvar for at driftskostnader er på et riktig nivå
 • Sørge for effektivisering, kvalitetssikring av avtaler, og oppfølging mot budsjett
 • Sikre grundig analyse av kostnadsområdet og tett oppfølging mot regnskapsavdeling
 • Bistå CFO med organisering av IT-område og ha tett dialog med leverandører
 • Bistå med utvikling av PowerBI, ha tett dialog med utviklerne og brukere
 • Utvikle, forbedre og kvalitetssikre systemer, prosesser og rutiner knyttet til blant annet regnskap og internkontroll 
 • Sikre operational excellence

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper

 • Bachelor innen økonomi
 • Du har sterk excel-kompetanse, god systemforståelse og stor interesse for IT-verktøy
 • Erfaring med ERP-systemer, og gjerne Visma Contracting
 • God regnskapsforståelse
 • Ønske med 3 til 5 års relevant erfaring, gjerne også erfaring fra revisjon
 • Du er strukturert, nøyaktig, og selvstendig. Du har også gode samarbeidsevner, arbeidskapasitet og gjennomføringsevne.

Stillingen rapporterer til CFO i OneCo Elektro AS

Om arbeidsgiver
OneCo ble etablert i 2011 og er i dag en av Norges største elektroentreprenører. Vi leverer tjenester og prosjekter innen elektro, automasjon, telekom, mobil og teknisk infrastruktur.
I konsernet er vi i dag nær 3000 engasjerte medarbeidere som omsetter for 5 milliarder årlig. Vi er lokalisert i stort sett hele Norge og flere steder i Sverige.

OneCo Elektro har ca 950 medarbeidere lokalisert i 5 regioner, og omsetter for NOK 1.5 milliarder. Vi er en aktiv aktør i det grønne skiftet og leverer prosjekter og oppdrag innen fornybar energi og elektro til både private og offentlige aktører.

Har du relevant kompetanse og lyst på jobben? Søk! 
Qualified Professionals er ett av Norges beste rekrutteringsselskap som rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innenfor områdene engineering, HR, IT, økonomi og regnskap, salg og marked. 

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber.  Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Qualified Professionals finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se q-p.no.
 

NøkkelordAnalyse, Kvalitetssikring, Power BI, Controller, Cost control, Økonomi, IT Systemforståelse
BransjekategoriHåndverk / Bygg / Anlegg / Mekanikk
BransjeBygg og anlegg
Alternativ
bransjekategori
Økonomi / Regnskap
Alternativ bransjeRegnskap / Controlling


ArbeidsgiverOneCo Elektro AS
StedKristiansand
FristSnarest, vi intervjuer fortløpende
Nina Albert Bjercke
Rådgiver
+4793043445
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Financial Controller

Vi jobber med mange ulike økonomistillinger. Hvis du har lyst til å bli vurdert til stilling som Financial Controller, er det fint om du kan registrere deg her. Velg gjerne søk via din LinkedIn profil, så tar det kun et par minutter.   Oppgavene som Financial Controller vil variere litt, men som regel så går følgende oppgaver og [...]

Arbeidsgiver: Qualified Professionals Sørlandet

Sted: Kristiansand

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Økonomisjef

Vi jobber med mange ulike økonomistillinger. Hvis du har lyst å bli vurdert til stilling som Økonomisjef, er det fint om du kan registrere deg her. Velg gjerne søk via din LinkedIn profil, så tar det kun et par minutter.   Oppgavene som Økonomisjef vil variere litt, men som regel så går følgende oppgaver og ansvarsområder [...]

Arbeidsgiver: Qualified Professionals Sørlandet

Sted: Kristiansand S

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Regnskapssjef

Vi jobber med mange ulike regnskapssjefstillinger. Hvis du har lyst å bli vurdert til stilling som Regnskapssjef, er det fint om du kan registrere deg her. Velg gjerne søk via din LinkedIn profil så tar det kun et par minutter.   Oppgavene som Regnskapssjef vil variere litt, men som regel så går følgende oppgaver og ansvarsområder [...]

Arbeidsgiver: Qualified Professionals Sørlandet

Sted: Kristiansand

Frist: Vi intervjuer fortløpende