Vil du bli den ansvarlige for risikostyring og compliance i Evje og Hornnes Sparebank?

Controller risk og compliance er ansvarlig for rådgivning, analyse, kontroll og oppfølging av kapital-kreditt, likviditets-, markeds- og operasjonell risiko i Evje og Hornnes Sparebank. Controller risk og compliance skal legge til rette for å sikre at vår virksomhet etterlever regelverket. Controller risk og compliance skal aktivt jobbe sammen med enhetene for å bidra til risikoreduserende tiltak. Vi ser etter deg som trives med å ta eierskap og sikrer gjennomføring. Du er opptatt av å være en rådgiver og sikre etterlevelse i alle faser.

Arbeidsoppgaver vil være:

 • Risiko- og compliancerapportering til styret og ledelsen
 • Regelmessig vurdere om interne retningslinjer, prosedyrer og tiltak er tilstrekkelig effektive
 • Bidra til å avdekke risikoområder som bør forbedres
 • Gjennomføre vurderinger av compliance-risiko
 • Utforme og tilrettelegge for internkontroll
 • Andre oppgaver som eksempelvis bistand i bankens regnskapsrapportering og finansiell analyse

Hvem er du?
For å lykkes i rollen må du være analytisk, initiativrik samt ha en sterk interesse for prosessforbedring. Du har solid arbeidskapasitet, er ansvarsbevisst, samarbeider godt og fremstår som en positiv bidragsyter.  

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Høyere økonomisk utdannelse; Master, siviløkonom, revisor eller tilsvarende
 • Erfaring fra revisjon, controlling eller tilsvarende stilling i sammenlignbart selskap
 • Erfaring og interesse for regulatoriske forhold
 • God IT- og systemforståelse
 • Sterk gjennomføringsevne og en strukturert tilnærming
 • Gode kommunikasjonsevner, både muntlig og skriftlig
 • Erfaring fra og/eller interesse for bank er en fordel

Vi kan tilby lønn etter avtale, gunstige pensjons- og låneordninger og ikke minst spennende utfordringer i et trivelig arbeidsmiljø. Vi vil gi rett person gode utviklingsmuligheter i en solid bank som satser lokalt.

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Da ser vi frem til å motta din søknad. Søknadsfrist 31.01.2021

For ytterlige informasjon kontakt rådgiver i Qualified Professionals, Merete Svendsen på telefon 951 86 331, eller banksjef Knut Kjetil Møen på telefon 917 31 123.
 

NøkkelordRådgivning, Analyse, Kontrollfunksjon, Controller, Compliance
BransjekategoriBank / Finans / Forsikring
BransjeAdministrativ ledelse


Om arbeidsgiveren

Evje og Hornnes Sparebank er en selvstendig lokalbank med forretningskapital på 2,8 mrd og 16 ansatte. Banken er en av 65 lokalbanker i Eika Alliansen og tilbyr produkter innen forsikring, kort, finans og forvaltning. Vi legger stor vekt på personlig service og kunderelasjoner i samspill med gode digitale løsninger. Banken ligger på Evje og har hovedvekten av sine kunder i Evje-regionen, men i økende grad i området sør for Evje mot Kristiansand. Banken har nylig etablert et salgskontor på Hunsøya i Vennesla. Som selvstendig lokalbank har vi kort beslutningsvei og tett relasjon til våre kunder.

ArbeidsgiverEvje og Hornnes Sparebank
StedEVJE
Frist31.01.2021
Merete Svendsen
Rådgiver / Partner
+4795186331
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Metodeingeniør, elektro/instrument

Duties and responsibilities Utarbeide metodedokument som beskriver installasjonsfilosofi, metoder og sekvenser for oppdraget/prosjektet Sikker og effektiv installasjon og overlevering/idriftsettelse   Estimere installasjonstimer i ERP system  Definere og beskrive utstyr, verktøy og materiell for installasjon Sikre god forankring av filosofien i kundes driftsorganisasjon og skape [...]

Arbeidsgiver: Qualified Professionals Stavanger

Sted: Stavanger

Frist: ASAP

Installasjonskoordinator – elektrofag

Vi er nå på utkikk etter en erfaren Installasjonskoordinator med elektrofagkompetanse for et av våre kunders spennende prosjekt i Bergen, med oppstart snarest. Duties and responsibilities Utarbeide metodedokument som beskriver installasjonsfilosofi, metoder og sekvenser for oppdraget/prosjektet Sikker og effektiv installasjon og overlevering/idriftsettelse Riktig seksjonering [...]

Arbeidsgiver: Qualified Professionals Bergen

Sted: Bergen

Frist: asap

Commissioning Engineer – White

Duties and responsibilities Follow up suppliers where MC/FAT is to be carried out Ensure preperation of interface documentation with clear targets for package delivery. Packages must match the PCS structure for completion and handover Follow-up of all Process Control Safety Systems / Safety and Automation Systems (PCSS/SAS) Update and implement procedures and testing Review, approve and prepare [...]

Arbeidsgiver: Qualified Professionals Bergen

Sted: Stavanger

Frist: ASAP