Vi søker Control & System Ingeniører

Qualified Professionals er et ledende rekrutterings og konsulentselskap med sterk fokus på fagområdene Økonomi og Regnskap, It, Engineering, HR, Salg og marked. Våre rådgivere har operativ erfaring fra fagområdet de rekrutterer til og solid rekrutteringskompetanse. Alle kan finne flinke folk, men vi finner de som passer i din virksomhet. Ta kontakt for å høre hvordan din bedrift kan tjene på et samarbeid med Qualified Professionals. Vi har kontorer i Bergen, Stavanger, Kristiansand og Oslo. Se Q-P.no for mer informasjon.

Vi søker Control & System Ingeniører som kan videreutvikle, levere og supportere kontroll systemene til avdelingens produkt portefølje. Som medarbeider vil du jobbe tett sammen med andre Control og System Ingeniører hvor arbeidsoppgavene er design, utvikling, implementering, test og support.

Arbeidsoppgaver:

 • Programmering av PLS baserte kontrollsystemer
 • Design og utvikling
 • Strukturert kvalitetssikring og dokumentasjon
 • Spesifikasjon, planlegging og gjennomføring av prosjekt
 • Support ved installasjon og igangkjørings fase
 • Samarbeide om teknologiutvikling og prosjekter på tvers av avdelinger og grupper

Kvalifikasjoner:

 • Vi søker ingeniører med Bachelor eller Master grad nnen faget. Relevant fagbrev og teknisk utdannelse fra teknisk fagskole/høyskole vil også bli vurdert.
 • Det forutsettes god skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk og engelsk.
 • Vi ser etter medarbeidere som er genuint interessert i sitt fagfelt og bør ha bakgrunn fra Data, Science, Software Engineering eller tilsvarende.

Personlig egenskaper vi verdsetter:

 • Vi ønsker å knytte til oss positive og innsatsvillige medarbeidere med gode evner til å jobbe selvstendig og sammen med andre.
 • Stor arbeidskapasitet og strukturert
 • Kreativ og nytenkende

Oppstart: 10/06/2019

Foreløpig sluttdato: 31/12/2019

Interesset? Alle søkere må registrere sitt CV og laste opp vitnemål/attester i vår database, hvis dette ikke allerede er gjort. 

Sted: Stavanger
Frist: Vi intervjuer fortløpende
Antall stillinger: 1

Kontaktperson

Kim Holmern-Aadnesen
+4792882111
Søk stilling

Relaterte stillinger

Software engineer

Har du lyst til å jobbe med teknologi som er med på å sette standarden for kommende generasjoner av borerigger? Vi søker dyktig software ingeniør til vår oppdragsgivers utviklingsteam, hvor arbeidsoppgavene i hovedsak er knyttet opp mot software design, implementering og test av informasjon-, kommunikasjon- og styresystemer. Arbeidsoppgaver: NET Programmering [...]

Sted: Stavanger

Frist: Snarest

Antall stillinger: 1

Business Controller

Selskapet er i en sterk vekst fase hovedsakelig drevet igjennom oppkjøp. Selskapet har profesjonelle og solide eiere som skaper grunnlag for vekst og utvikling og søker en business controller som har god forståelse for finans og m&a. Du vil være en viktig ressurs på teamet for å vurdere nye investeringer, oppfølging av avkastning og foreta [...]

Sted: Oslo

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Antall stillinger: 1

Project Engineer

We are now looking for an experienced Project Engineer and skilled leader!  Our client is specialised in contracts across all project phases, from concept development and studies to completion and commissioning in the onshore and offshore energy sector.They deliver best practice services within Maintenance & Modification, Operation & Technical Services, Larger Projects, Studies and [...]

Sted: Stavanger

Frist: Snarest - vi intervjuer fortløpende

Antall stillinger: 1