BIM-koordinator Oslo

Kruse Smith Entreprenør er i vekst og søker BIM-koordinator som ønsker å jobbe med store og spennende prosjekter og være med å skape vekst for Kruse Smith.

Hva kan vi gjøre for deg?
Du vil få stor faglig og personlig utvikling, innflytelse og ikke minst være en viktig person på teamet som skal ivareta våre ansatte, kunder og leverandører på en god måte i en hektisk og krevende hverdag. Korte beslutningsveier i et selskap med gode verdier som vil skape et godt grunnlag for at du vil trives hos oss. 

Kruse Smith ønsker å ha høy fokus på å forstå kundens behov og skape gode løsninger for alle parter i prosjektet. Bransjen har høy fokus på digitalisering og effektivisering av alle prossser og vi ønsker å ta en ledende posisjon her.  Som BIM-koordinator vil du være viktig for å nå våre målsetninger. Du vil jobbe tett med konsernets BIM og VDC miljø.

Hva er vi opptatt av?
Gode team og effektive prosesser i utviklings- og gjennomføringsfasen er viktig for å utvikle gode prosesser.  Det er viktig for oss at oppfølging og koordinering skjer gjennom godt samarbeid. Derfor har du gode samarbeidsevner og kommuniserer godt med andre. Du deler våre verdier, samplillende, troverdig, ansvarlig og legger til rette produksjonen gjennom å benytte våre tilgjengelige rutiner og verktøy. 

Vår kompetanse i å ha fokus på det som er viktig i et prosjekt og tilpasse oss moderne arbeidsmetoder, vil gjøre deg istand til ikke bare å utvikle deg som BIM-koordinator, men å gjøre deg klar for neste steg  i karrieren din – dersom det er ønskelig. 

Hvem er du?
Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har evne i å organisere BIM i prosjekter innenfor bygg og som deler vårt verdigrunnlag og ambisjoner. Oppgavene og ansvaret er du kjent med, men opplevelsen i å utføre dem håper vi skal oppleves som bedre og anderledes enn hva du opplever idag. 

Diskresjon
Vår rådgiver vil se til at din diskresjon er godt ivaretatt. Din henvendelse vil ikke bli kommunisert til Kruse Smith før du har gitt din godkjennelse. Ta kontakt med vår rådgiver Øyvind Sandvik i Qualified Professionals på mail eller telefon for en uforpliktende prat om dette kan være noe for deg. 

Bransje: Ingeniørvirksomheter

Sted: Oslo

Frist: Snarest

Antall stillinger: 1

Kontaktperson

Øyvind Sandvik

+4791648782

oyvind.sandvik@q-p.no
Søk stilling

Relaterte stillinger