Vi søker ny avdelingsleder til vårt kontor i Stavanger

Cramo AS er en ledende utleieaktør i Europa og Norge. Vår bredde på utleieprodukter dekker maskiner, utstyr og flyttbare lokaler til bygg- og anleggsbransjen, industrien og offentlige sektor. Vi tilbyr våre kunder kapasitet, nærhet og kompetanse, og våre leveranser omfatter korttidsutleie av maskiner/utstyr, totalpakker ved større prosjekter, flerårige fullserviceavtaler og outsourcingsløsninger. Cramo AS har i dag 27 avdelinger og 230 ansatte. Cramo AS er ISO sertifisert innenfor for både Kvalitet og Miljø (9001/14001) Cramo har virksomhet i 12 land under varemerket Cramo, og en joint venture virksomhet, Fortrent, i Ukraina og Russland.

Vi er på jakt etter ny avdelingsleder i Stavanger. Cramo har ambisjoner om å bli en ledende utleieaktør i Stavanger og ser etter en leder som vil ha en viktig rolle for at vi skal lykkes med å nå målet!

I Cramo skal ledere gå foran som gode rollemodeller og være en pådriver for å forme framtidens utleiebransje. Vi ser etter en leder som bidrar til en tillitsbasert kultur der våre medarbeidere trives, utvikler seg og bidrar positivt til selskapets utvikling.

Som leder i Cramo skal du jobbe for at Cramo er et godt sted å jobbe, du involverer, delegerer, motiverer og får frem eierskapsfølelsen. Du må også kjenne deg igjen i våre lederløfter: Jeg bryr meg, jeg er modig og jeg gjør andre gode.

Vårt ledelsessystem er sertifisert innen ISO 9001. Vi legger vekt på løpende forbedringer og kundetilfredshets. Vi er også sertifisert innen ISO 14001 Miljøstyringssystem.

Vi er en organisasjon som er engasjert og du vil treffe gode kollegaer som ønsker at du skal lykkes og trives i Cramo. Alle våre mellomledere rapporterer direkte til en representant i ledergruppen.  
 
I rollen som avdelingsleder vil du ha ansvar for:
•    Daglig drift og prestasjonsledelse av avdelingene
•    Personalansvar for avdelingenes medarbeidere i driftsorganisasjonen
•    Samordningsansvar for medarbeidere i salg, verksted og vedlikehold
•    Budsjett og resultatoppnåelse 
•    Oppfølging av prosjekter og kunder
•    HMS- og kvalitetsarbeid 
 
Kvalifikasjoner:

Vi søker deg som har erfaring som leder og som kan vise til resultater fra lignende bransje. Du må være opptatt av kvalitet i alle ledd, slik at vi blir den foretrukne samarbeidspartneren for våre kunder. 
I rollen som avdelingsleder i Stavanger kan vi garantere spennende og utfordrende dager der du må håndtere ulike oppgaver samtidig. Du får sjelden en kjedelig dag på jobb. Dette vil kreve at du er flink å prioritere og finner rom i en hektisk hverdag til å utvikle både medarbeidere og selskapet. Du får teamet til å spille sammen og får frem det beste i den enkelte medarbeider.

•    Har økonomisk forståelse og kremmerånd
•    En tydelig lederstil og har erfaring fra tidligere lederstillinger
•    Relasjonsbygger, både internt og eksternt
•    Målrettet og løsningsorientert
•    Strukturert og kvalitetsbevisst
 
Vi tilbyr:

•    God jobb i en spennende nasjonal bedrift
•    Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver hos attraktiv oppdragsgiver
•    God og profesjonell opplæring
•    Faglig og personlig utvikling
•    Gode muligheter for rette personer
 

Søknadsfrist: 1. august 2019
 
Interessert? For å søke på stillingen må du registrere deg i vår database www.q-p.no hvis dette ikke er gjort tidligere. For mer informasjon om stillingen kontakt daglig leder & partner Anette Wilstrup på telefon 912 40 029.

Vi ser frem til å høre fra deg!

 

Sted: Sandnes
Frist: 01.08.2019
Antall stillinger: 1

Kontaktperson

Anette Wilstrup
+4791240029
Søk stilling

Relaterte stillinger

Project Engineer

On behalf of our client whom need to increase their engineering capacity, we are searching for a Project engineer to support projects, tenders and study activities within our client's team in Norway. Key responsibilities: Prepare and coordinate work packages including budgeting. Interface with Client-, internally functions and BU-/Central Engineering. Provides skills, integrity and knowledge [...]

Sted: Stavanger

Frist: Vi intervjuer fortløpende

Antall stillinger: 1

Leder fag- og teknologiutvikling

Norske Trevarer søker Leder for fag- og teknologiutvikling. Hovedformålet med denne stillingen er å være en faglig ressurs overfor medlemsbedriftene, samt ivareta den faglige delen i Norske Trevarer og bransjens faglige interesser. Videre vil formålet være å sørge for tilfredshet hos medlemmene i forhold til faglighet og svar- og responstid ved [...]

Sted: Oslo

Frist: Snarest

Antall stillinger: 1

Senior Mechanical Engineer

Tasks and Responsibilities  • Preparation of engineering deliverables within the given estimated hours in all phases of a project. • Ensure coordinated design, including interface with other internal disciplines, to ensure complete engineering deliverables. • Co-operation with Supply Management for Package Engineering, including quality surveillance /supplier follow-up and [...]

Sted: Oslo

Frist: 28.06.19

Antall stillinger: 1