Vi søker avdelingsleder for 27 dyktige og engasjerte fagfolk, som tar ansvar for å videreføre vårt kvalitets- og kundefokus

FIRESAFE THERMAX AS SØKER LEDER TIL BRANNAVDELINGEN

Brannavdelingen er den største av tre avdelinger i Firesafe Thermax AS, og består p.t. av 27 dyktige og engasjerte fagfolk. Vi har planer om videre vekst, og venter 6 nyansatte allerede i august måned. Brannavdelingen jobber med passiv brannsikring av næringsbygg og offentlige bygninger.

Vi sørger for å branntette alle hull og gjennomføringer fra tømmerarbeid, rørleggerarbeid, ventilasjonsarbeid, elektroarbeid og betongarbeid på oppdrag for utbyggere og entreprenører innen Bygg & Anleggsmarkedet.

Hensikten med våre prosjektleveranser er å hindre en eventuell brann i å spre seg, i eller rundt en bygningskonstruksjon. Vegger, tak, gulv, dører og gjennomføringer tettes med brannhemmende produkter. Til slik branntetting bruker vi anerkjente og markedsledende produkter, eksempelvis brannmansjetter, brannpakninger, rørstrupere, knipere, gipsmørtel, brannplater og brannfugemasse.

Vi ser nå etter en dyktig leder til brannavdelingen hos oss, som kan skape utvikling, engasjement og arbeidsglede hos våre ansatte innen prosjektering, prosjektledelse og monteringsarbeid på oppdrag fra kunder. Stillingen er svært viktig i den videre utvikling av selskapet. Du vil være en sentral del av ledergruppen, og stedfortreder for daglig leder ved eventuelt fravær.   

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver:

 • Ansvar for økonomi, kundeleveranser og personalutvikling
 • Legge til rette for at de ansatte i brannavdelingen har nødvendig utstyr, materiell og kompetanse til å utføre arbeidet på en forsvarlig og effektiv måte
 • Sikre gode kundeopplevelser i salg og tilbudsarbeid, samt oppfølging av leveranser i byggemøter og på byggeplass
 • Videreutvikle relasjoner og samarbeidsmekanismer med øvrige forretningsforbindelser og offentlige myndigheter
 • Ta aktivt lederansvar for selskapets mål, handlingsplaner og tiltak innenfor HMS og Kvalitet
 • Bidra til gode samarbeidsrutiner og godt arbeidsmiljø på tvers av avdelinger og funksjonsområder

Kvalifikasjoner:

 • Vi ser for oss at du har høyskoleutdanning eller fagbrev innen byggtekniske fag, kombinert med tilleggsutdanning innen økonomi
 • Solid og relevant erfaring kan kompensere for utdanning
 • Det er krav om ledererfaring, fortrinnsvis innen entreprenørfag og/eller landbasert industri

Personlige egenskaper:

 • Engasjerende, tydelig og ansvarlig leder
 • God til å lytte og forstå andres perspektiver
 • Strukturert og nøyaktig
 • Effektiv og utholdende
 • God på kommunikasjon og samarbeid

Vi tilbyr:

 • Sentral lederstilling i et selskap med en sterk merkevare og ambisjoner om fortsatt lønnsom vekst
 • Videre utviklingsmuligheter for rett person, både lokalt og som del av et stort og solid konsern 
 • Godt arbeidsmiljø og en kultur preget av samarbeid, trivsel, kvalitet og kundefokus
 • Moderne og funksjonelle lokaler tett på togstasjon, med gode parkeringsforhold ved kontorbygget 
 • Konkurransedyktige lønnsvilkår

Høres dette interessant ut eller kjenner du noen som kan passe? Da hører vi gjerne fra deg, enten om du velger å søke på stillingen eller om du ønsker en  konfidensiell og uforpliktende første samtale. Ta kontakt med  Ottar Skeide Skeide på mobil 975 59 043.

Qualified Professionals er ett av Norges beste rekrutteringsselskap innenfor executive search og rekruttering til faste og midlertidige stillinger innenfor Ledelse, Økonomi, HR, IT, Salg & Marked og Engineering. For mer informasjon, se www.q-p.no

BransjekategoriHåndverk / Bygg / Anlegg / Mekanikk
BransjeAnnet
Alternativ
bransjekategori
Ingeniøryrker
Alternativ bransjeBygg og anlegg


Om arbeidsgiveren

Firesafe Thermax AS er en anerkjent leverandør av alle former for fuging, branntetting og annen brannbeskyttelse av bygninger, herunder levering og montering av branndører og porter. Historien om Thermax er på mange måter en gjenganger i det jærske næringslivet. Det er historien om personer som slutter i sine etablerte jobber, ser muligheten til å skape noe nytt og lykkes. De kalles gründere. Thermax AS ble etablert i 1991. Vi har siden hatt en utvikling der vi har bygd stein på stein, og utviklet en virksomhet med god lønnsomhet, dyktige ansatte og et godt arbeidsmiljø. Vi er oppunder 40 ansatte som setter kunden i sentrum i alt vi gjør, med høye krav til kvalitet og nøyaktighet. Det samme kravet forventer vi fra våre leverandører. Vårt slagord er kvalitet i alle ledd . Hovedmarkedet vårt er bygg-entreprenører i Sør-Rogaland, men vi påtar oss også oppdrag i resten av landet. De produkter vi bruker i vårt arbeid er produsert i henhold til kravene i BREEAM NOR , og virksomheten er sertifisert i henhold til ISO-9001 og ISO-14001. Thermax AS ble oppkjøpt av Firesafe AS i 2021 og endret navn til Firesafe Thermax AS. Firesafe er et norskeid konsern som arbeider med brannsikring av nybygg og eksisterende bygningsmasse, tunneler og offshore. Hovedkontoret er i Lørenskog utenfor Oslo. I tillegg til Firesafe Thermax AS har konsernet også datterselskaper i Sverige, Danmark og Finland samt forhandler i Estland. Firesafe AS har 20 avdelingskontor i Norge fra Arendal i sør til Alta i nord. Konsernet har totalt 800 medarbeidere, hvorav 550 arbeider i Norge. Omsetningen var NOK 1 mrd i 2021. Firesafe Thermax AS har stort handlingsrom for å videreføre en sterk markedsposisjon i Sør-Rogaland, og utnytte de muligheter som konserntilknytningen gir både for kundene og våre dyktige ansatte. Se www.firesafe.no for mer informasjon.

ArbeidsgiverFiresafe Thermax AS
StedKLEPP STASJON
FristVi intervjuer kandidater fortløpende
Ottar Skeide
Partner
+4797559043
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.