BDO vokser på Sørlandet og søker Advokatfullmektig og Advokater

BDO Advokater i Kristiansand er i sterk vekst og søker 1-2 dyktige og engasjerte advokater/advokatfullmektiger

BDO Advokater AS er et av Norges raskest voksende advokatfirmaer og i Kristiansand har vi nå behov for flere ansatte. Hos oss kan du forvente deg en spennende og utfordrende arbeidshverdag der du vil bli gitt muligheten til å utvikle din faglige kompetanse i tett samarbeid med dyktige og erfarne advokater. Sammen med våre kollegaer innen revisjon, rådgivning og regnskap vil du få mulighet til å levere verdiskapende tjenester på tvers av våre fagområder. Vi er opptatt av å dele kunnskap og setter fokus på brukervennlige løsninger som hjelper våre klienter med å nå sine mål.

BDO Advokater AS i Norge er i dag mer enn 75 ansatte fordelt på kontorer i Kristiansand, Stavanger, Oslo, Trondheim, Tromsø, Bergen og Østfold. Vi har spesialkompetanse innen skatt, avgift, M&A, selskapsrett og forretningsjus og yter rådgivning til klienter innenfor de fleste bransjer.

Vi søker deg som har kompetanse og erfaring fra ett eller flere av følgende områder;

 • Generell forretningsjus
 • Selskapsrett
 • Kontraktsrett
 • M&A transaksjoner
 • Arv- og generasjonsskifte
 • Fast eiendom
 • Skatt/avgift

KVALIFIKASJONER:

 • Master i rettsvitenskap med gode akademiske resultater
 • Fleksibilitet og samarbeidsvilje
 • Interesse for næringslivet og er markedsorientert
 • Svært god muntlig og skriftlig fremstillingsevne i norsk og engelsk

Vi ser etter ulike profiler og oppfordrer både erfarne og nyutdannede til å søke.
I BDO spiller vi hverandre gode, og tåler andres suksess. Vi søker deg som ønsker å være en sterk rådgiver innen ditt fagfelt og som dermed vil kunne bidra til at kundene våre når sine mål. Vi tror at du har et ønske om å lære, utvikle deg og dele av din egen kompetanse.

HVA KAN VI TILBY?

 • Personlig læring gjennom utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
 • Gode betingelser og utviklingsmuligheter
 • En fleksibel hverdag
 • Interessante oppdrag og kunder
 • Et profesjonelt team i ryggen som lærer og støtter
 • Et uformelt og godt sosialt arbeidsmiljø med kollegaer som bryr seg om hverandre

Høres dette spennende ut?
Da hører vi gjerne fra deg. Ta gjerne kontakt med advokat/partner Øyvind Haaland (oyha@bdo.no, +47 40 63 99 70).

BDO er et internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med kontorer over hele Norge. Vi har et bredt og sterkt fagmiljø, med inngående bransjekunnskap. Med mer enn 40 000 store og små virksomheter som kunder har vi opparbeidet en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv.

Hver dag går vi på jobb for å gjøre en forskjell. En forskjell for virksomheter som trenger en samarbeidspartner som kan gi råd, innsikt og skape trygghet for at beslutninger tas på riktig grunnlag.

Vi jobber tett på kundene og hverandre, og er genuint opptatt av å skape et godt arbeidsmiljø. Vi støtter medarbeidernes personlige utvikling, og gjør det mulig for alle medarbeidere å realisere gode ideer og initiativer.

 

NøkkelordKontraktsrett, Advokat, Forretningsjus, Selskapsrett, advokatfullmektig
BransjekategoriKonsulenter / Frie yrker
BransjeRevisjon / Skatterådgivning
Alternativ
bransjekategori
Annet
Alternativ bransjeAnnet


ArbeidsgiverBDO Advokater AS
StedKristiansand
FristVi intervjuer fortløpende
Øyvind Sandvik
Daglig leder/Partner
+4791648782
Øyvind Haaland
Partner BDO Advokater
406 39 970
Søk stillingLenken leder til annonseteksten hos Recman, vår samarbeidspartner. Hos Recman finner du mer informasjon om stillingen og kan søke direkte på stillingen.

Relaterte stillinger

Systemutvikler

Vi er i vekst og søker derfor etter nye konsulenter til systemutviklingsteamet vårt.  En konsulent i systemutviklingsteamet jobber med utviklingsoppgaver for varierte kunder i både offentlig og privat sektor. Vi har kontorer i Kristiansand og Arendal. Vi jobber primært med utvikling av nye systemer og har stort sett gleden av å benytte en moderne [...]

Arbeidsgiver: Bouvet Norge AS

Sted: Kristiansand

Frist: Snarest

Data Engineers

Vi er i vekst og søker derfor etter nye konsulenter i vårt team i Agder! Vi søker etter utviklere som har erfaring og interesse for datamodellering, dataanalyse og dataplattformer. Som konsulent hos oss vil du jobbe for varierte kunder i både offentlig og privat sektor. Vi er lokalisert i Agder, med kontorer i Kristiansand og i Arendal.  Du vil inngå i et team [...]

Arbeidsgiver: Bouvet Norge AS avd Kristiansand

Sted: Kristiansand

Data Engineers

Vi er i vekst og søker derfor etter nye konsulenter i vårt team! Vi søker etter utviklere som har erfaring og interesse for datamodellering, dataanalyse og dataplattformer. Hos oss vil du jobbe med høyt kompetente kolleger og i tett samarbeid med våre kunder for å finne gode løsninger som gir forretningsverdi. Ønskede [...]

Arbeidsgiver: Bouvet Norge AS avd Kristiansand