Rekruttering av salgssjef og andre stillinger innen salg og marked

Salg er avgjørende for å skape grunnlag for inntekter og vekst. Det er et enkelt konsept, men selve rollen og arbeidet er utfordrende. Det er derfor ekstra viktig å ha på plass den rette kandidat som kan styrke din salgsavdeling.

Qualified Professionals vet hva som gjør en selger god, og hvilke egenskaper og atferds stil man bør se etter i en ansettelsesprosess. Å finne den rette kandidaten er det som avgjør forskjellen på å nå nye vekstmål.

Qualified Professionals har lang erfaring i å finne kandidater innenfor salg og marked. Vi har kompetanse i å rekruttere og eller leie ut på alle nivåer fra salgsdirektør, salgssjef, markedssjef, selger, salgskonsulent, markedskonsulent og markedskoordinator.

Mange virksomheter opplever utfordringer med å tiltrekke, rekruttere, utvikle og beholde talenter som skaper fremragende prestasjoner.

En sterk salgs- og markeds funksjon er avgjørende for å lykkes med både salget og merkevarebyggingen.

Vi kan også bidra med nyttig innspill for utvikling av employeer branding og kommunikasjon av en god employee value proposition

Qualified professionals har et sterkt tjenestetilbud både for executive search og annonserte prosesser, og benytter anerkjente og sertifiserte verktøy for å rekruttere de beste kandidatene til din virksomhet.

Vi har markedets beste garanti basert på at vi finner den beste kandidaten for din virksomhet som både er kvalifisert og motivert.

Hvorfor bruke Qualified Professionals

  • Rådgivere med omfattende ledererfaring og nettverk innenfor salg og marked
  • God oversikt over markedet og sterke relasjoner til fremragende kandidater
  • Effektive metoder og sertifiserte verktøy for å velge rett kandidat
  • Spesialister på rekruttering til stillinger innen økonomi, regnskap og finans
  • Personlig oppfølgning som sikrer god opplevelse og garantert resultat

Ta kontakt med oss

Send inn skjemaet nedenfor. Vi tar kontakt med deg innen 24 timer.

CTA Form
*Ved innsending samtykker du til Personvernerklæring