Alle kan finne flinke folk. Vi er et rekrutteringsselskap som finner de som passer.

Vi vet at en prinsipiell suksessfaktor ligger i en virksomhets evne til å tiltrekke seg og utvikle de beste kandidatene innen engineering, HR, IT, økonomi og regnskap, salg og marked. Med et omfattende nettverk av fagspesialister og ledere innen en rekke fagområder i vår kandidatdatabase, vil Qualified Professionals sørge for at du ansetter den beste kandidaten.

Vårt rekrutteringsselskap ønsker å tilby en fleksibel, forutsigbar og kostnadseffektiv rekrutteringsprosess. Denne prosessen kan gjøres på to måter; gjennom annonsering, eller søk. Ved annonsering tar vi hånd om hele prosessen – fra utarbeidelse av kravspesifikasjon, administrasjon av søknader, innkalling og gjennomføring av intervjuer, vurdering og referansesjekk av kandidater, og endelig anbefaling.

Søk, eller «search», innebærer at vi jobber aktivt ut mot andre miljøer for å finne kvalifiserte kandidater. Ofte har de fremste kandidatene ikke et jobbskifte i tankene. Søk er en metode som er noe mer ressurskrevende, men samtidig den mest egnede for å finne den rette kandidaten. Med utgangspunkt i en grundig gjennomgang av bransjen, virksomhetens mål og krav til stillingen, finner vi kandidater som i størst mulig grad passer med ditt rekrutteringsbehov.

Alle kandidater går gjennom en grundig kvalitetssikring hos oss.

Les også: Rekrutteringsselskapet brukte fire tester for å finne koordinator og Slik finner rekrutteringsselskapet den beste økonomen

Kontakt oss eller henvend deg til en av våre kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand.

Ta kontakt med oss

Send inn skjemaet nedenfor. Vi tar kontakt med deg innen 24 timer.

CTA Form
*Ved innsending samtykker du til Personvernerklæring