Om oss

Qualified Professionals er et selskap med solid kunnskap og kompetanse innen leder- og spesialistrekruttering med bred lederkompetanse fra en rekke bransjer.

I Qualified Professionals tar vi i bruk flere metoder for å finne og velge den rette kandidaten til den rette jobben. Vi har et omfattende nettverk av spesialister og ledere vi benytter oss av i prosessen. Vi benytter kun sertifiserte testverktøy som hjelper oss å finne personen som virkelig kan tilføre din virksomhet verdi.

Vår misjon er å finne den beste kandidaten som gir størst verdi for din virksomhet.

Våre verdier

Våre verdier er grunnleggende for hvordan vi driver Qualified Professionals. Verdiene fungerer som et viktig kompass i våre daglige valg og representerer fundamentet for vår bedriftskultur.

Personlig

Ærlighet og personlig ansvar er en relasjons viktigste byggesteiner. I Qualified Professionals vektlegger vi derfor åpen og personlig dialog i våre samarbeid, og setter alltid av tid til våre kunder.

Engasjert

Vi har stor arbeidsglede, er svært interesserte i våre spesifiserte fagområder, og deltar aktivt i å løse kundenes behov.

Dyktige

Vi tror på verdien av å lytte til våre kunder. Dette er viktig for at vi skal forstå kravene til evner, egenskaper og fagkompetanse som skal til for å hjelp våre kunder inn i fremtiden.

Lyttende

Vi tror på verdien av å lytte til våre kunder. Dette er viktig for at vi skal forstå kravene til evner, egenskaper og fagkompetanse som skal til for å hjelp våre kunder inn i fremtiden.

Oppfølgingsorienterte

God oppfølging er viktig for å sikre langsiktig kvalitet. Vi er tilgjengelige for våre kunder og ringer alltid tilbake så raskt vi kan.

Resultatorienterte

Vår oppgave er å finne de beste kandidatene til våre kunder. Dette oppnår vi gjennom optimaliserte prosesser og ressursbruk.

Følg oss på sosiale medier

Vi utmerker oss først og frem gjennom våre erfarne og kompetente rådgivere, vårt store eksterne nettverk, og vår sterke historikk for å levere resultater til våre kunder.

Enten du er i arbeid for oss eller for øyeblikket søker etter jobb, anbefaler vi at du følger oss på LinkedIn og Facebook. Her får du et innblikk i markedet innenfor ditt arbeidsfelt, og kan bli knyttet til vårt spesialiserte nettverk av rådgivere som konsentrerer seg om ditt arbeidsområde.

Kontorer

Vi har kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen og Kristiansand. Med fire kontorer tilbyr Qualified Professionals førsteklasses leveranse av gode løsninger på spesialist- og lederrekrutteringsbehov i landets største byer.

Våre rådgivere kjenner lokalmarkedet godt og ser frem til å levere kompetente kandidater til deg som vår kunde.

Er du jobbsøker?

Vi leter alltid etter fagspesialister og ledere, og har mange ledige vikariater, prosjektstillinger og faste stillinger.

Registrer deg som kandidat i din by for være på våre lister når spennende jobber dukker opp.

 

Ta kontakt med oss

Send inn skjemaet nedenfor. Vi tar kontakt med deg innen 24 timer.

CTA Form
*Ved innsending samtykker du til Personvernerklæring