Rekruttering av leder- og spesialiststillinger innen økonomi, regnskap og finans

En dyktig økonom skal både være faglig dyktig og ha evner og egenskaper som gjør vedkommende til et godt valg for din virksomhet.

Qualified Professionals har lang erfaring i å finne kandidater innenfor økonomi og regnskap. Vi har kompetanse i å rekruttere og eller leie ut på alle nivåer fra CFO, økonomidirektør, økonomisjef, controller, businesscontroller, financial controller og regnskapssjef.

Mange virksomheter opplever utfordringer med å tiltrekke, rekruttere, utvikle og beholde talentet som skaper fremragende presentasjoner.  Vi bistår deg med å finne den beste økonomen til din virksomhet.

En sterk økonomi og regnskaps funksjon er avgjørende for å ha god økonomisk styring og etablere god innsikt for å ta gode beslutninger.

Qualified professionals har et sterkt tjenestetilbud både for executive search og annonserte prosesser, og benytter anerkjente og sertifiserte verktøy for å rekruttere de beste kandidatene til din virksomhet.

Vi har markedets beste garanti basert på at vi finner den beste kandidaten for din virksomhet som både er kvalifisert og motivert.

Hvorfor bruke Qualified Professionals

  • Rådgivere med omfattende ledererfaring og nettverk innenfor økonomi og regnskap
  • God oversikt over markedet og sterke relasjoner til fremragende kandidater
  • Effektive metoder og sertifiserte verktøy for å velge rett kandidat
  • Spesialister på rekruttering til stillinger innen økonomi, regnskap og finans
  • Personlig oppfølgning som sikrer god opplevelse og garantert resultat

Ta kontakt med oss

Send inn skjemaet nedenfor. Vi tar kontakt med deg innen 24 timer.

CTA Form
*Ved innsending samtykker du til Personvernerklæring