Kontorer

Ledende rekrutteringsselskap

Qualified Professionals er et av Norges ledende rekrutteringsbyråer. Vi har kontorer i Bergen, Stavanger, Kristiansand og Oslo. Fra disse kontorene bistår vi bedrifter som skal ansette medarbeidere i Oslo, Viken, Innlandet, Agder, Rogaland og Vestland. Vi har bred erfaring med å rekruttere innen engineering, HR, IT, økonomi og regnskap, salg og marked og hjelper deg med alt innen rekruttering, innleie og sluttvurdering.

Kontakt oss!

Bergen

Bergen

I Bergen ønsker vi å være næringslivets foretrukne samarbeidspartner innen spesialist- og lederrekruttering. Vi har lang erfaring innen en rekke bransjer og fagområder, og har gjennom vår lokale forankring utviklet en svært god markedskunnskap.

Les mer
Stavanger

Stavanger

Med utgangspunkt i kontorets plassering i hjertet av oljehovedstaden, er Qualified Professionals i Stavanger godt rustet til å møte et bredt spekter av fagspesialist- og lederstillingskrav. Vi har mange års erfaring og et nettverk som strekker seg over flere bransjer og fagområder i Stavanger og omegn.

Les mer
Kristiansand

Kristiansand

Med vårt omfattende nettverk i Kristiansand har vi utviklet unik kunnskap om Kristiansand-regionen. Vi vet at god rekruttering handler om å finne de riktige kandidatene til hvert unikt oppdrag. Vi investerer derfor mange ressurser på å dyrke våre mange langvarige relasjoner med kunder.

Les mer
Oslo

Oslo

Oslo har en lang og fremtredende tradisjon av næringsutvikling, innovasjon og entreprenørskap som gjør byen et ideelt tilholdssted for oss. En kombinasjon av byens høyt rangerte utdanningsinstitusjoner, sterke arbeidskraft og rike kulturliv danner en synergi hvorfra nye idéer og virksomheter oppfostres.

Les mer