Publisert: 15. mars 2020, Sist oppdatert: 16. februar 2022

Informasjon til våre medarbeidere

Bemanningsbyraaet og Qualified Professionals har denne uken utarbeidet retningslinjer for håndtering av virus og smitte. Inntil videre samles konsernets ledergruppe til daglige møter for å fortløpende gjøre vurderinger og ta beslutninger for å sikre våre medarbeidere best mulig.

Internt har vi gjennomført konkrete tiltak og tilpasset oss en ny hverdag. I praksis innebærer dette at vi er tilgjengelig på telefon og e-post som før, men vi jobber ikke nødvendigvis fra våre kontorer og gjennomfører intervjuer og møter i stor grad per videokonferanse eller per telefon. Vi er opptatt av at driften skal være så normal som mulig og ikke minst er vi opptatt av at det kommer en dag også i morgen.

Retningslinjer for deg som medarbeider/utleid vikar:

 • Alle medarbeidere som er eller som skal i oppdrag hos en av våre kunder, må kunne bekrefte at de ikke har vært utenlands i løpet av de siste 14 dagene og at de ikke har vært i nær kontakt med andre som kan være utsatt for smitte.
 • Ansatte som har vært i utlandet skal ha hjemmekarantene i 14 dager.
 • Mistanke om smitte: Dersom du mistenker at du er smittet av Coronavirus, ta kontakt med lege på telefon for råd og avtale om undersøkelse.  Ring fastlegekontoret ditt eller legevakt på telefon 116 117. Inntil videre kontaktes bare lege på telefon hvis du har ovennevnte symptomer og har vært i minst én av følgende situasjoner:
  • Har vært i områder med pågående utbredt bekreftet smitte de siste 14 dagene.
  • Har hatt nærkontakt med en person som er bekreftet syk med det nye Coronaviruset i løpet av de siste 14 dagene.
  • Husk evt. legeerklæring.
 • Ansatte er pliktig til å informere sin rådgiver i Bemanningsbyraaet/Qualified Professionals samt kontaktperson hos oppdragsgiver ved mistanke om eller bekreftet smitte hos seg selv eller noen i nærmeste familie.
 • Reiseanbefalinger: Vi fraråder våre ansatte å reise til utsatte områder. Ansatte som har vært i områder med vedvarende smitte skal holde seg hjemme i 14 dager etter hjemkomst, uavhengig om de har symptomer eller ikke.
 • Unngå i det lengste offentlig transport eller andre steder der man lett kommer nær andre.
 • Vi følger ellers oppdaterte råd fra relevante myndigheter og forventer at våre ansatte gjør det samme: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/
 • Situasjonen kan endre seg, så det anbefales å holde seg oppdatert. Du finner informasjon her: https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/

 

Ønsker du å prate med en kontakt hos oss bes du kontakte din kundekontakt eller din rekrutteringsrådgiver. Vi er her for deg, og vår kontaktinformasjon finner du her:

https://www.q-p.no/kontorer/

Ta kontakt med oss

Send inn skjemaet nedenfor. Vi tar kontakt med deg innen 24 timer.

CTA Form
*Ved innsending samtykker du til Personvernerklæring